Beauty | een manicure behandeling bij Beauty Masters via Treatwell

Treatwell-1

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

Ik ben dol op mooie nagellak en heb dan ook een diversiteit aan kleuren en merken in mijn bezit. Ik weet echter niet zo goed hoe ik zelf het beste mijn nagels kan verzorgen. Toen ik van Treatwell de aanbieding kreeg om een nagelbehandeling te ondergaan, hoefde ik dan ook niet lang te twijfelen. Want zeg nou zelf: hoe heerlijk is zo’n behandeling, waarbij je handen en nagels lekker verzorgd worden? Aldus ging ik op een donderdagavond samen met M. (voor de foto’s) voor een manicure naar Beauty Masters treatment store in Eindhoven. Nog niet eerder bezocht ik een dergelijke salon, dus ik was heel benieuwd.

Treatwell-8

De salon
Beautymasters treatment store is een beautysalon waar je naast een manicure terecht kunt voor onder andere het zetten van acrylnagels, voetverzorging, gezichtsbehandelingen en beautyworkshops. De salon werkt met grote merken als Pupa en OPI en biedt zelfs gratis wifi aan. Handig, voor als je even moet wachten tot je nagellak droog is… ;-)

Treatwell-2Treatwell-3

Ik ging voor een manicure met paraffinedip en werd geholpen door Ruzette, die direct aangaf dat mijn nagelriemen niet in hele goede staat waren. Ze gaf me het advies om daar zelf meer aandacht aan te besteden, bijvoorbeeld door het gebruik van nagelriemolie. Handig om te weten, want om eerlijk te zijn dacht ik altijd dat het gebruik van handcrème wel genoeg was.

Daarna was het tijd om mijn nagels te vijlen. Ze waren een beetje geribbeld en daarom werd daar even extra aandacht aan besteed door middel van een speciale polijstvijl.

Treatwell-4 Treatwell-6

Paraffinedip
Tijd voor de paraffinedip! Mijn hand deed ik in een bak met warme vloeistof, de paraffine. Paraffine is een product (vergelijkbaar met kaarsvet) dat vloeibaar wordt wanneer het warm wordt en uithardt wanneer het in aanraking komt met lucht. Het verzacht de opperhuid en stimuleert de doorbloeding, waardoor je handen echt een boost krijgen.

Om de paraffine goed zijn werk te laten doen, werden mijn handen ingepakt in plastic zakjes waarna ze ongeveer 10 minuutjes warm gehouden werden door een soort ovenwanten. Wanneer de paraffine verwijderd wordt heb je ontzettend zachte handen. Heerlijk!

Treatwell-5

Nagels lakken
Als finishing touch werden mijn nagels gelakt. Voordat de kleur kon worden aangebracht, begon Ruzette met een doorzichtige basecoat. Daarna werd het prachtige donkere oudroze kleurtje Just Lanai-ing around uit de Hawaii collectie van OPI aangebracht (door het licht lijkt de kleur op de foto iets donkerder dan het in werkelijkheid is) en tot slot een topcoat.

Zelf gebruik ik maar zelden een basecoat én een topcoat, omdat het vaak zo lang duurt voor al die lagen droog zijn. Het is echter absoluut de moeite waard dit wel te doen, want de lak zat bijna een week mooi op mijn nagels. Ik vond de kleur zó mooi dat ik na die week besloot de kleur toch maar aan te schaffen en op dit moment is het echt een favoriet: perfect voor dit moment!

Treatwell-7

Treatwell
Al met al vond ik het erg leuk om een keer zo’n behandeling uit te proberen en ook nadat de lak van mijn nagels af ging waren ze nog mooi glad en mijn handen super zacht. Een mooi resultaat! Ook was ik erg tevreden over het boeken via Treatwell. Je vindt er een uitgebreid aanbod (meer dan 1800!) aan beautysalons en aan de hand van diverse zoekfilters als soort behandeling, prijs en datum kun je je zoekopdracht verfijnen om zo een salon te vinden die voldoet aan jouw wensen. Het boeken ging super eenvoudig en de dag voor mijn afspraak kreeg ik een sms met een herinnering. Super handig!

Mocht je ooit een salon zoeken voor een nagelbehandeling kan ik je Beauty Masters zeker aanraden. De dames zijn er ontzettend aardig, er hangt een ontspannen sfeer, de salon ziet er netjes uit en ik vond het zelf heel prettig dat er precies werd uitgelegd wat er ging gebeuren. Een absolute aanrader!

Heb jij wel eens een manicure behandeling gehad of verzorg je je nagels meestal zelf?

Twintig en nog wat bestaat bijna één jaar!
Volg jij me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

1 Reactie

  1. 30 maart 2015 / 30 maart 2015

    Waaauw, wat een prachtige manicure. Lijkt me zo ontspannend. Ik wil er snel ook zo eentje ha. Ik vind de kleur die je aanhebt ook schitterend trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder