25 Belangrijke Levensvragen

25 belangrijke levensvragen - sommarmorgon.com

Anderhalve maand geleden vierde een van mijn 3fm favorieten, dj Roosmarijn Reijmer, haar 36e verjaardag. Op de site van 3fm beantwoordde zij 25 (belangrijke) levensvragen die er écht toe doen (zoals wat ze in de kroeg bestelt) en Sanne besloot deze vragen ook in te vullen op haar blog. Via allerlei andere blogs kwam dit leuke vragenlijstje mij onder ogen en ik besloot meteen de vragen ook in te vullen. Zodat jullie mij een beetje beter leren kennen, oh wat fijn! ;-) Kijk mee als je benieuwd bent naar mijn favoriete drankje, mijn voorkeur voor Buurman of Buurman of mijn stopwoordje!

Daar komen ze, de vragen!

Hoe ziet de homescreen van je telefoon eruit?
Een foto van mij met mijn neefje van 2,5 maand oud, samen op het grasveld van het PSV stadion. De foto werd gemaakt tijdens het PSV babyfoto event waar ik afgelopen vrijdag was (jep.. echt!).

Je loopt een kroeg in. Wat bestel je?
Cider! En dat is gelukkig steeds beter verkrijgbaar in Nederland. En anders kies ik voor Ice Tea.

Welk woord gebruik je écht te vaak?
Ik heb altijd fases dat ik bepaalde stopwoordjes ineens veel gebruik, zonder dat ik het zelf heel erg in de gaten heb. Op dit moment is dat ‘Zeg maar’.

Wat je favoriete film?
Dit vind ik echt een hele moeilijke vraag. Er zijn zoveel films die indruk op me hebben gemaakt; Good Will Hunting, Les Choristes en De Tweeling zijn daar voorbeelden van.

Wat is je guilty pleasure – op het gebied van tv?
Een dubbeltje op zijn kant en Ik vertrek. Met realtime Twitter verslag erbij! Maar ook de programma’s van TLC (The next great baker) zijn stiekem heel erg leuk. Hoewel ik die laatste al heel lang niet meer gezien heb.

Wat is het laatste liedje dat je geluisterd hebt?
Lianne La Havas – What you don’t do

Naar wie was je laatste appje?
Het laatste appje dat ik ontving was van mijn broer en het laatste appje dat ik stuurde ging naar een collega.

Wat was je eerste e-mailadres?
Wauw, dat weet ik echt niet meer. Ik weet wel dat ik het aanmaakte in de bibliotheek in ons dorp, omdat we thuis nog geen snel internet hadden. Ik zat nog op de basisschool en was na enkele weken alweer vergeten wat mijn e-mailadres was, dus helaas!

File - 25 vragen

Waar kun je je enorm aan ergeren?
Mensen die niet doorrijden en idioten in het verkeer. Oh en files.. wat een zonde van mijn tijd. Wat ik ook heel storend vind zijn onoprechte mensen. Je pikt ze er zo uit; mensen die zogenaamd heel leuk tegen je doen wanneer er anderen bij zijn, maar van wie je gewoon weet dat er iets anders bedoeld wordt. Go away.

Wat is je meest awkward moment ooit?
Awkwardness is my middle name! Dus heb je even?

Wat is je favoriete dag van het jaar?
De eerste dag van mijn vakantie in Zweden: dan mag ik er weer even heen! En Sinterklaas vieren met de hele familie is ook een van mijn favoriete momenten van het jaar.

Wat is je favoriete emoji?
De blozende emoji en het blauwgele spookje met die handjes voor zijn mond. Dat is toch een spookje trouwens?

Katten of honden?
Honden. Geen twijfel over mogelijk.

Utrecht of Amsterdam?
Als echte Eindhovense voetbalfan hoef je me dat eigenlijk niet te vragen he, haha! ;-) Nee, for real. Ik studeerde 3,5 jaar in Utrecht en vind het een hele gemoedelijke en fijne stad.

Theemok - 25 belangrijke levensvragen - sommarmorgon.com

Koffie of thee?
Thee! Een flinke pot thee en koekjes daarbij en ik ben blij!

Serie of film?
Ik kan vaak mijn aandacht niet bij een film houden, dus ik ga echt voor series omdat een aflevering vaak max een uur duurt en het verhaal meer opgebouwd kan worden. Op dit moment kijk ik House of Cards seizoen 2 en Gossip Girl seizoen 4. Ik kan niet wachten tot seizoen 3 van The Bridge gaat beginnen en ook seizoen 3 van The Blacklist mag van mij best al van start gaan.

TowerBridge

Engeland of Amerika?
Ik ben nog nooit in Amerika geweest, maar zou er wel graag een keertje naartoe gaan. Wel was ik al enkele keren in Engeland en daar kom ik graag, wat een fijne mensen :-)

Vlees of vis?
Een lekker visje!

Drank of drugs?
“Alle tieners zeggen ja tegen MDMA!” Behalve ik. Ik ben dan ook al lang geen tiener meer trouwens. Anyway: ik laat het toch maar bij een drankje op zijn tijd.

Spice Girls of Backstreet Boys? 
Spice Girls. Ik kan al hun liedjes woord voor woord meezingen.

Sesamstraat of Villa Achterwerk?
Sesamstraat. Villa Achterwerk heb ik nooit echt gekeken.

Bert of Ernie?
Bert! Wat een gezellige zeurpiet is dat.

Buurman of Buurman?
Buurman 1!

Meest random feitje over jezelf?
Planten in leven houden is een kwaliteit die ik echt niet bezit. Ik doe echt mijn best, maar ze begeven het altijd!

De belangrijkste levensles die je in je afgelopen jaren hebt geleerd?
Don’t worry, be happy! Mijn oma vertelde mij ooit dat ik me minder zorgen moet maken om dingen en meer moet genieten van (de kleine dingen in) het leven. Hoewel ik het soms erg lastig vind, probeer ik me heel erg vast te houden aan deze levensles.

Zo! Dit was mijn invulling van deze 25 (belangrijke) levensvragen. Nu weet je vast ineens een heleboel zinnige informatie meer over mij, haha! Ondanks dat deze vijfentwintig vragen niet als echte tag de wereld in gingen, vind ik het toch leuk om drie dames uit te nodigen voor het invullen van de vragen: Evelien, Femke en Deisy, zouden jullie het leuk vinden deze hele belangrijke levensvragen in te vullen? En mocht jij denken: tof, dat wil ik ook.. laat het me dan vooral weten, dan kom ik eventjes kijken op je blog!

Delen:

16 Reacties

 1. Cindy
  9 september 2015 / 9 september 2015

  Wat een leuke vragen. En wat een prachtige foto trouwens van je bovenaan dit artikel!

  • twintigennogwat
   9 september 2015 / 9 september 2015

   Thanks voor je lieve compliment Cindy! :-)

 2. 9 september 2015 / 9 september 2015

  Wat een super leuke tag! Ik ga hem binnenkort ook maar even doen ;) x

 3. 9 september 2015 / 9 september 2015

  Oh wat een leuk vragen zijn dit zeg! Leuk beantwoord ook.
  Maar euhm.. Spice Girls ipv Backstreet Boys.. Nee joh :-P

  • twintigennogwat
   9 september 2015 / 9 september 2015

   Haha jawel! #teamspicegirls ;)

 4. 9 september 2015 / 9 september 2015

  Leuke vragen :) Ik kies toch echt voor BSB hoor

 5. isolde
  10 september 2015 / 10 september 2015

  Een emailadres aanmaken in de bieb omdat er thuis nog geen internet is, hihi, we worden oud!

 6. Ismay
  10 september 2015 / 10 september 2015

  Ik vind dit echt één van de leukste tags die er is! De eerste dag van mijn vakantie in Zweden is ook absoluut mijn meest favoriete dag van het jaar! haha. Maar ik wist al dat wij elkaar daar wel in kunnen vinden, hihi :)

 7. 10 september 2015 / 10 september 2015

  Haha wat onwijs leuk ingevuld oh én wat leuk dat je eerst vakantiedag in Zweden je favoriete dag is!

 8. Kim
  10 september 2015 / 10 september 2015

  Wat heb je deze tag leuk ingevuld!

 9. 12 september 2015 / 12 september 2015

  Jaa Roosmarijn is té leuk! Ik luister altijd graag naar haar! :) Mooie foto van jou zeg!

 10. 13 september 2015 / 13 september 2015

  Wat een heerlijke vragen zeg meis: file is toch ook een van mijn favorieten bezigheden om te doen hahaha ;-) Dank je wel dat je deze vragen aan mij wilt stellen en natuurlijk ga ik dit in een artikel verwerken: vind het helemaal leuk hihi. X

 11. 14 september 2015 / 14 september 2015

  Jaaaaaa, ik ga hem invullen, leuk! Plantjes in leven houden is trouwens ook niet een van mijn sterkste kanten, hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder