Tag: wat laat mij glimlachen?

Reasons_smile

Soms is het leuk om even stil te staan bij alle kleine momentjes en dingen in je leven die je blij en gelukkig maken. Begin deze maand werd ik door Saskia van iliveformydreams uitgenodigd om de 5 reasons why I smile tag. Dat doe ik dan ook met liefde!

En dingen waar ik blij van word… die zijn er in overvloed! Ik ben dolgelukkig met mijn lief, ben gek op mijn familie en vrienden en word ontzettend blij van elke reactie die jullie, als lezers, elke keer weer achterlaten hier. Maar ook deze vijf, ogenschijnlijk kleine maar wel hele fijne, dingen laten mij glimlachen… gewoon omdat ze het leven nét even leuker maken!

 • Muziek maakt mij ontzettend gelukkig. Of het nu keihard meezingen in de auto is (dat dat er een beetje vreemd uitziet voor mijn medeweggebruikers: who cares?!), een gaaf concert meemaken, wat op de piano pingelen of zelf keihard werken aan mijn techniek tijdens de zangles. Ook als ik even niet lekker in mijn vel zit, voel ik me toch even iets beter na na een zangles.
 • Toen ik nog studeerde had ik geen vast ritme, maar sinds ik fulltime werk wel. Vroeg opstaan vind ik helemaal niet zo erg, maar ken je dat gevoel; dat je op zaterdagochtend vroeg wakker wordt, naar het ritme van de afgelopen week? Dat gevoel, als je weet dat je je weer kunt omdraaien om door te slapen… love that! Met een gelukzalig gevoel val ik dan weer in slaap.
 • Een goed boek ontdekken, er in duiken en helemaal meegezogen worden in een fijn verhaal. Ik houd zowel van stevige literatuur als van lieflijke romans en kan helemaal opgaan in een prachtig verhaal. Op dit moment lees ik ‘kom hier, dat ik u kus’ van Griet Op de Beeck. Een review volgt als ik het uit heb.
 • Een heerlijke kop hete thee kan altijd. In de zomer drink ik fruitige groene thee, in de winter wat zwaarders. Behalve op mijn werk drink ik altijd verse thee, die ik met een thee-ei op smaak laat komen. Het openen van zo’n nieuwe zak verse thee: big smile!
 • Mijn liefste konijnen die vrolijk door de tuin huppelen en vanuit het niets een mega sprong maken. Of heel snoezig ergens neerploffen en tegen elkaar aan gaan liggen. Zo cute! En happy en relaxed konijn is ook een happy baasje :-)

Dit waren mijn vijf kleine redenen die me vaak een glimlach en een enorm blij gevoel geven. Wat zijn jouw reasons to smile?

Delen:

6 Reacties

 1. 23 oktober 2014 / 23 oktober 2014

  Erg leuk om te lezen! En ja dat verder kunnen slapen op zaterdag, heerlijk! Het is bijna weer zover :)

 2. 23 oktober 2014 / 23 oktober 2014

  Leuk om te lezen! Ik kan ook echt genieten van een lekker theetje!

 3. 23 oktober 2014 / 23 oktober 2014

  Een theetje een goed boek… zalig hé :)
  Leuk blog trouwens!

 4. 25 oktober 2014 / 25 oktober 2014

  Je hebt hem super leuk ingevuld! Wat een fijne momentjes :)

 5. Eilish (artisticstateofmind)
  25 oktober 2014 / 25 oktober 2014

  Hele mooie punten heb je uitgekozen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder