Instagram

Beauty

Beauty | 6x favoriete producten voor het najaar

Favoriete beauty items herfst 2015

Oktober is alweer ruim over de helft, wat betekent dat het over een goede twee maanden alweer kerst is. Oh jongens, wat gaat dat snel! Het is nu dan ook volop herfst buiten en dat betekent dat ik me vaak wat anders opmaak dan in de zonnige maanden van het jaar. Kies ik in het voorjaar en de zomer vaak voor felle en vrolijke kleuren, ga ik in herfst toch meer voor diepe kleuren of neutrale bruintinten. Het leek me leuk om eens enkele producten op een rijtje te zetten die ik de laatste tijd veel gebruik. Enkelen ervan uit nieuwe collecties, maar andere producten heb ik al een tijdje. Daarom vandaag: zes producten voor het najaar!

IsaDora Grand volume lash styler – Toen IsaDora afgelopen zomer deze mascara uitbracht, kon ik niet wachten hem te testen en tijdens mijn verblijf in Zweden nam ik hem mee. En daar heb ik geen spijt van! Nog elke dag gebruik ik deze mascara met heel erg veel plezier door het volume en de kleurintensiteit. Wat een pareltje!

Inglot Freedom System Palette – Dit palette stelde ik vorig jaar samen op het I Love Beauty event en hoewel het palette de afgelopen maanden in de kast bleef liggen, gebruik ik hem nu toch weer met regelmaat. De kleuren zijn dan ook perfect voor een herfstachtige look. Ik koos voor de kleuren 433 (olijfgroen), 406 (goud/brons) en 329 (mat donkerbruin) en een review lees je hier.

Gosh Extreme Liquid Gel Eyeliner 006 Plum – Op sommige (werk)dagen heb ik geen zin in of tijd voor een volledige ooglook, maar kies ik alleen voor eyeliner. Hoe leuk is het dan om te kiezen voor een gekleurde eyeliner in plaats van standaard zwart? De kleur Plum vind ik bij uitstek geschikt voor de herfst. Het fijne kwastje zorgt ervoor dat je heel precies kunt werken en daarnaast is dit product waterproof én veegproof. Een oprechte favoriet!

Catrice Fallosophy soft lip colour C03 Little Red Riding Hood – Twee van mijn favorieten van dit moment komen uit de Catrice Fallosophy collectie die op dit moment in de schappen ligt. Toen ik deze lipstick in de kleur Little Red Riding Hood zag werd ik spontaan verliefd en ik draag hem dan ook met veel plezier. Het is een glanzende rozerode lipstick met een warme, ietwat paarse, ondertoon. Niet te heftig maar een hele toffe herfstkleur. I like!

Catrice Fallosophy nail lacquer C03 Berrytale – Na de eyeliner van Gosh nog een Plum favoriet: de Berrytale nagellak uit de Fallosophy limited edition lijn van Catrice. Deze paarse kleur bevat paarse glittertjes, die op de nagels heel mooi subtiel uitkomen. De nail lacquer droogt semi-mat op – wat in combinatie met de glitter een bijzonder effect geeft – maar is heel makkelijk meer shinend te maken met een top coat. De lak dekt goed is is van dezelfde kwaliteit als we gewend zijn van Catrice. De Fallosophy collectie is trouwens nog ongeveer tot half november te krijgen.

Urban Decay MakeUp Setting Spray – De herfst staat garant voor een heleboel onstuimig en guur weer. Om te zorgen dat mijn make-up toch goed blijft zitten gebruik ik elke dag deze setting spray van Urban Decay. Toen ik vorige week in Nice was kocht ik een nieuwe flacon bij Sephora waarop ik 20% korting kreeg.. yay! Deze setting spray gebruik ik het hele jaar door wel, maar in de herfst is het absoluut niet meer weg te denken uit mijn beautyroutine.

Welk product is jouw favoriet van deze herfst?

 • Reply
  Kelly
  19 oktober 2015 at 19 oktober 2015

  Het palette van Inglot ziet er heel erg mooi uit! <3
  Kelly plaatste onlangs.. Photodiary #141 Nagellak, nieuwe planten & me-timeMy Profile

 • Reply
  Maaike
  19 oktober 2015 at 19 oktober 2015

  Wat leuk om te zien! Die donkere lipstick looks gorgeous <3

  • Reply
   twintigennogwat
   20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

   Hij is ook werkelijk prachtig! En heel betaalbaar :-D

 • Reply
  Kelly
  20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

  Wat een mooie producten! Met name het Inglot palette spreekt mij ontzettend aan.
  & Wat heb je een leuke blog, ik volg je vanaf nu.
  Kelly plaatste onlangs.. Michael Kors Jet Set Travel Crossbody.My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

   Thanks, wat lief! Veel leesplezier!

 • Reply
  Shanti
  20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

  De kleuren uit het Inglotpalette zijn inderdaad echt prachtige herfstkleuren <3 Ik ben zelf ook nog opzoek naar een goede settingspray en twijfel een beetje tussen Urban Decay (want erg groot fan van de Naked producten) en Mac..
  Shanti plaatste onlangs.. 5 dingen die helpen tegen een winterdipMy Profile

 • Reply
  Sax and the Pretty
  20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

  Nog nooit gebruikte ik setting spray, ik denk dat dit mijn volgende aankoop wordt! x
  Sax and the Pretty plaatste onlangs.. De klassiekers van september 2015My Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   20 oktober 2015 at 20 oktober 2015

   You won’t regret it! ;-)

 • Reply
  Sophie
  21 oktober 2015 at 21 oktober 2015

  Dat Inglot palette is moooooi! Net als de rode lippenstift :)
  Sophie plaatste onlangs.. Outfit – Happy dark blue!My Profile

 • Reply
  Sas
  24 oktober 2015 at 24 oktober 2015

  Ik gebruik het hele jaar door eigenlijk dezelfde producten… Leuk om je favorieten eens te zien!

 • Reply
  Bianca
  26 oktober 2015 at 26 oktober 2015

  Vooral het palette van Inglot vind ik er erg mooi eruit zien, de setting spray van UD staat nog op mijn wishlist x

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »