New in: Inglot Freedom System palette

Inglot1

Eerder deze week kon je op mijn blog lezen over mijn bezoek aan het I Love Beauty Event in Zwolle. Tijdens dit event nam ik een kijkje bij Inglot, een ontzettend populair Pools beautymerk. Ik had er al veel over gehoord en gelezen en kon nu eindelijk zelf ervaren of die populariteit terecht is.. Dat liet ik me geen twee keer zeggen en op aanraden van een van de visagistes op de stand kocht ik een Freedom Palette met bruintinten. Ik laat het je vandaag zien.

Inglot7

Inglot is een Pools make-upmerk dat bekend staat om haar uitgebreide kleurvariaties. Een van de meest bekende producten uit de collectie van Inglot is het Freedom System: in speciaal ontworpen systemen kun je met oogschaduw, blush, lipstick, poeders en concealers een uniek en persoonlijk palette creëren. Dat betekent: alle kleuren die jij graag gebruikt en die bij jou passen allemaal in een palette bij de hand. Dat is ideaal en daarom was ik er enorm benieuwd naar..

De paletten zijn er in diverse soorten en maten, ik kocht een doosje voor drie poeders. Door de magnetische bodem vallen de producten niet makkelijk uit het doosje, maar zijn ze ook weer makkelijk te vervangen: houd het magneetje van het dekseltje op een hoekje van je pan en vervangen is in een fluitje van een cent gebeurd!

Inglot2

De visagiste van Inglot zei dat ze bij het kiezen van de juiste kleuren altijd kijkt naar de kleuren van iemands ogen. Bij mij was dat volgens haar groen, hazelnoot en donkerbruin. Aan de hand van de kleuren in mijn oog ging ze op zoek naar bijpassende kleuren oogschaduw. Ze koos natuurlijke tinten waar toch een sprankelende look mee te maken was. Toen ik eenmaal was opgemaakt besloot ik de kleuren aan te schaffen, omdat ik het geheel best mooi vond staan.

Twee van de kleuren die ik koos komen uit de Pearl lijn. De meest linkse uit dit rijtje, nummer 433, is een olijfgroene kleur met een gouden glans. Nummer 406 is een gouden bronskleur met een parelachtige finish, hoewel hij ook wat naar metallic neigt. De laatste, de donkerbruine matte kleur, is nummer 329. Deze kleur is perfect voor een smokey eye, maar ook wanneer hij minder heftig is aangebracht zorgt deze voor wat extra definitie aan het oog.

Inglot5

Dit zijn de swatches, links zonder flits en rechts met flits. Je ziet dat de twee kleuren net iets meer glanzen op de rechterfoto. Het pigment is zoals je kunt zien dik in orde, wauw! De oogschaduw is vrij van parabenen, fijn!

Inglot4

En dit is dan de look die ik maakte. Ik ben – nog steeds – geen make-uplookheld (nieuw woord voor Scrabble?), maar ach… dat maakt niet uit toch? Ik gebruikte kleur 433 op de binnenkant van mijn ooglid en 406 in het midden. Beide kleuren heb ik ook een klein beetje aangebracht aan de onderkant van mijn oog.

De donkerste kleur, 329, bracht ik aan in de arcadeboog en enigszins aan de rechterkant van mijn ooglid. De visagiste van Inglot bracht het geheel allemaal vrij heftig aan, maar ik houd zelf van wat rustigere looks dus ik heb het wat subtieler gehouden.

Inglot3

Woohoo, ik ben helemaal in mijn nopjes met dit mooie palette! Ik weet niet of ik de hele combinatie geschikt vind voor elke dag, omdat er best wel wat glans inzit. Toch kun je hier veel kanten mee op, want licht aangebracht is het best een ‘overdag-look’ en als het wat intensiever is aangebracht kun je hiermee een echte party look van maken.

De kleuren brengen goed aan, zijn super gepigmenteerd, blijven enorm lang zitten en blenden goed. De enige kleur die iets poederig is, is de donkere kleur maar als je goed oplet met aftikken vormt dat geen probleem. Ik vind het echt super dat je echt een palette kunt samenstellen op de manier die bij jou past.. dus geen gesleep meer met verschillende producten maar alles bij elkaar. De make-up is kwalitatief erg goed en dat voor best acceptabele prijzen. Ga zeker eens kijken als je de kans krijgt!

Een Inglot Freedom System Palette met 2 Pearl kleuren en één matte kleur kost €27, maar de prijs is in principe natuurlijk per palette verschillend door de grote hoeveelheid aan keuzes.

Heb jij al producten van Inglot en ben je net zo enthousiast als ik over dit merk?

Delen:

11 Reacties

 1. 5 december 2014 / 5 december 2014

  Wat een prachtige kleurtjes Amy, echt onwijs mooi! Ik houd ook altijd wel van dit soort natuurlijke kleuren. Leuk ook om te combineren met andere kleuren die niet uit het paletje komen, zoals een matte, wat lichtere kleur! Liefs

 2. 5 december 2014 / 5 december 2014

  Hele mooie kleuren dit! INGLOT lijkt me erg fijn maar daar betaal je dan vaak ook voor.

 3. 5 december 2014 / 5 december 2014

  Wauw deze kleuren passen perfect bij de kleur van je ogen! Heel mooi!

  Om eerlijk te zijn draag ik nooit oogschaduw.. Ik heb ook nog nooit producten Inglot geprobeerd. Ik ben echt zo´n standvastige die blijft bij het merk dat ze fijn vind (confession hihi)

  Liefs,
  Anouk

 4. 5 december 2014 / 5 december 2014

  Wauw wat een onwijs mooi palette! Staat echt super, mooie combinatie <3

 5. 5 december 2014 / 5 december 2014

  Wauw die kleuren passen heel goed bij je ogen!

 6. Sylvana
  6 december 2014 / 6 december 2014

  Oh wauw, wat ontzettend mooi! Ik wil ook nog wel eens iets van Inglot uitproberen.

 7. 6 december 2014 / 6 december 2014

  Wat een mooi palette. Ik heb zelf ook zo’n palette van Inglot en vind het echt een ideaal systeem. De kleuren die je hebt uitgekozen zijn super mooi. De linker zou ik zelf nooit uitkiezen, maar in je look is het echt prachtig. Leuk om te zien!

 8. 7 december 2014 / 7 december 2014

  Wat een mooie kleurtjes. je hebt er ook een erg mooie look van gemaakt :)
  Bedankt voor het delen!

 9. 7 december 2014 / 7 december 2014

  Wat een prachtig palette Amy! Ik vind het zo jammer dat Inglot weg is uit Eindhoven.

  • twintigennogwat
   7 december 2014 / 7 december 2014

   Ja jammer he! Ik was er net achter dat de winkel er zat en toen waren zij alweer verdwenen :(

 10. Els
  10 december 2014 / 10 december 2014

  Hele leuke kleurtjes,ik heb nog nooit van het merk gehoord.Vind het wel een beetje aan de prijzige kant, maar goed heb er ook niet erg veel verstand van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder