Happy list #7: Sweet November

Collage_november

Wauw, de november is echt voorbij gevlogen. Ik heb twee keer geknipperd met mijn ogen en nu blijkt het alweer december te zijn! De feestdagen en het einde van het jaar naderen alweer en buiten wordt het nu écht kouder. Maar voor we ons overgeven aan alle kruidnoten, kerstkransjes en oliebollen eerst nog even een terugblik op alle hoogtepunten van november. En dat zijn er veel!

Laatmejouzijn_7

Events
Begin november was ik uitgenodigd voor de bloggersborrel die lieve Dagmar vanuit haar werk bij uitgeverij Zomer & Keuning organiseerde ter ere van Laat me jou zijn, het nieuwe boek van Petra Kruijt. Het was een ontzettend gezellige middag/ avond en ik vond het erg tof dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Niet alleen ontmoette ik Dagmar die middag voor het eerst, ook maakte ik kennis met een aantal andere hele leuke bloggers. Wat een feestje!

Afgelopen zondag ging ik samen met Manouk naar het I Love Beauty event. We hebben het enorm naar ons zin gehad, voornamelijk door alle workshops en de fijne sfeer die er hing. Ik ontmoette Cynthia en deed enkele fijne aankoopjes, waar ik heel blij mee ben.

Kensington_optreden

Theater/ Concert
Er was nog veel meer leuks deze maand, want vorige week ben ik naar Kensington geweest in de Effenaar in Eindhoven. Ik ben verliefd op de stem van leadzanger Eloi: wat heeft hij toch een prachtige, diepe sound! Kan je ook trouwen met alleen iemands stem? :-D

Een week eerder deed ik iets heel anders, want toen ging ik met M. naar de theatershow van Paul de Leeuw. Deze kaartjes deed ik hem in mei van dit jaar al cadeau en nu was het eindelijk zover. Ik vond de show erg leuk, maar vooral zijn liedjes wisten me te raken.

Bloglights

I <3 Bloggen
Eindelijk merk ik dat ik steeds consequenter kan bloggen en minder in de stress zit over onderwerpen en tijdsplanningen. Dat vergroot het plezier en geeft ook wel een beetje rust. In november werd mijn blogje weer door Dagmar uitgelicht (Woooohoo!! De rest van de dag/maand liep ik met een mega glimlach op mijn gezicht) en dit keer met een mega afbeelding van mijn gezicht erbij. Uhh, dat is schrikken!  Echt superlief, maar geen idee waar ik het aan verdien! Nu ik haar in het echt heb ontmoet weet ik dat Dagmar een mooie, superlieve, enthousiaste meid is die ook nog eens geweldig schrijft. Dus volg haar, you won’t regret it! :-D

Naar aanleiding van Dagmars blogpost kwamen Evelien en ik trouwens op het idee om een bloggersmeeting te organiseren in Eindhoven. We zijn nog aan het kijken voor een geschikte datum, maar kom je uit die regio of heb je zin om in het begin van het nieuwe jaar naar Brabant af te reizen: meld je vast aan op Facebook pagina van de Brabo Bloggers! Evelien is trouwens begonnen met vloggen. Dat doet ze echt superleuk, dus die vlog moet je zeker even bekijken!

du&jag

Lekker thuis zijn
Het kwam door alle drukte niet vaak voor de afgelopen maand, maar juist daarom was het af en toe heerlijk om thuis te zijn: lekker knuffelen met mijn lieve konijnen of samen met mijn lief op de bank met een drankje het weekend inluiden. Dit zijn momenten waardoor ik echt even kan bijkomen en relaxen.

Ik merk dat ik het, juist tijdens drukke werkweken waarin ik ook ’s avonds vaak weg ben, heerlijk vind om thuis een beetje aan te rommelen. Samen met M. keek ik het hele eerste seizoen van de serie The Bridge en ook pakte ik mijn leesverslaving weer helemaal op! Steeds meer besef ik me hoe waardevol het is om een fijn thuis te hebben, bij iemand waarvan je veel houdt.

Kastje2

Klussen in huis
En nu we het toch over thuis zijn hebben. We zijn lekker bezig met het aanpassen van ons huisje! Deze maand kochten we na lang zoeken een ontzettend tof kastje, waar ik nog elke dag vol blijdschap naar kijk. Een fijne eyecatcher :-) Komende maand hebben we meer veranderingen in de planning staan…

En dan is het nu alweer december. De maand die elk jaar vooral in het teken staat van heel veel leuks. Natuurlijk wordt er hard gewerkt, maar daarnaast heb ik erg veel toffe dingen op de planning staan. Ik hoop dat jij ook een ontzettend fijne maand hebt beleefd en dat je met veel energie en positiviteit de decembermaand ingaat. Geniet van deze nieuwe maand!

Heb jij een fijne novembermaand gehad? En heb je leuke plannen in het vooruitzicht voor december? Laat het me weten! :-)

Delen:

12 Reacties

 1. Petra
  2 december 2014 / 2 december 2014

  Leuk overzicht. Dankzij de post van Dagmar volg ik je nu. Kensington maakt heerlijke muziek. Ik ben inmiddels lid van de Facebookgroep, ik kijk wel of ik kan aanhaken. December en januari zijn hier altijd drukke maanden.

 2. Josianne
  2 december 2014 / 2 december 2014

  Wat een fijne dingen zijn er gebeurd de afgelopen weken! Dagmar is een schatje he?! Ze is zó lief :)

  En ja: thuis zijn is heerlijk tijdens deze drukke weken!

 3. 2 december 2014 / 2 december 2014

  Aah nu maak je mij echt heel erg verlegen, wat ontzettend lief je prachtige complimenten <3 Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen, zo overdonderd door warmte <3 You made my day, dankjewel topper! Vond het echt super om je te zien en te spreken én ik kan nu al niet wachten tot de bloggersdate, hoop erbij te kunnen zijn <3

 4. 2 december 2014 / 2 december 2014

  wat een schitterende happy moments. er is alleen 1 ding; ik ben al getrouwd met Eloi’s stem ;)

 5. 2 december 2014 / 2 december 2014

  Leuk overzicht, ben nog steeds verliefd op je kast!

 6. 2 december 2014 / 2 december 2014

  Wat een leuk overzicht en erg mooi foto’s!

 7. 2 december 2014 / 2 december 2014

  Leuk artikel! Du & Jag betekent toch jij en ik in het Zweeds? Ook super leuk! Liefs, Sophie

  • twintigennogwat
   2 december 2014 / 2 december 2014

   Ja, dat klopt! :-)

 8. Deisy
  2 december 2014 / 2 december 2014

  Wat een ontzettend leuk overzicht! Echt heel veel geluksmomentjes zo te zien en wat ontzettend lief van Dagmar zeg: zegt trouwens ook veel over jou, dat je dus een ontzettend lieve dame bent ;-) Lijkt mij ook leuk om bij die bloggersdate te zijn haha, maar ik ben newbie en ik ben al wat ouder dus weet niet of dat nou helemaal leuk voor jullie is hihi :p X

  • twintigennogwat
   2 december 2014 / 2 december 2014

   Dankjewel voor je reactie en voor je lieve compliment! Je bent overigens van harte welkom bij de bloggersdate hoor! Zag dat je uit 87 bent, ik ben uit 89 dus dat verschil valt reuze mee ;-)

 9. 3 december 2014 / 3 december 2014

  Wat een fijne happy momentjes! En wat onwijs lief dat je me noemt <3. Hihi ik zit te blozen: you made my day.

 10. 3 december 2014 / 3 december 2014

  Zo jammer dat de meeting in Eindhoven is.. Voor mij uren reizen, anders had ik zeker mee gewild! :)
  Leuk overzichtje en zag inderdaad je stukje bij Dagmar, lief!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder