Instagram

Blog

Twintig en nog wat op Stylefruits.nl

stylefruits

Schrijven is een van mijn allergrootste hobby’s en ik werk dan ook met veel liefde aan mijn blogposts op sommarmorgon.com. Hoe gaaf is het dan als je door een grote modewebsite wordt gezien en gevraagd voor een interview?!

Stylefruits is een winkeloverkoepelende modewebsite waar je outfits kunt samenstellen, opslaan en kunt laten beoordelen door andere gebruikers. Ze zijn bij Stylefruits heel enthousiast over (nieuwe) blogs en bloggers, maar omdat deze niet altijd goed te vinden zijn, stelt Stylefruits elke maand twee start-up blogs aan je voor. Enkele weken geleden vond ik een e-mail in mijn inbox: ik was geselecteerd als blogger van de maand december. Te gek!

Daarvoor ben ik door hen geïnterviewd en dat interview is sinds deze week te lezen op hun site. Ik ben super trots dat ik al benaderd ben voor dit project, want ik ben pas een maand of acht geleden begonnen met Twintig en nog wat. Wat een eer! :-) Kijk je mee naar het interview, waarin ik spreek over Zweden, mijn favoriete boeken en vijf items waar ik niet zonder kan? Het interview is te lezen op de Meet & Read pagina van Stylefruits.nl. Let op: het kan zijn dat deze link niet werkt op je smartphone, heel gek en ik weet niet hoe en of ik dat kan oplossen. Open de link, als dat het geval is, even via de browser van je mobiele telefoon.

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »