Beauty: Catrice Luminous Lips Lipsticks

illuminouslip3

Hoewel het ’s nachts nog flink kan vriezen, beginnen we langzaam weer de lente in het vizier te krijgen (yay!). Dat is ook het moment waarop verschillende merken hun voorjaars- en zomercollecties gaan uitbrengen. Ook mijn favoriete budgetmerk Catrice is 2015 begonnen met een heleboel vernieuwingen. Zo bracht Catrice voor dit voorjaar een hele nieuwe lipsticklijn uit: de Luminous Lips collectie! Daar was ik natuurlijk enorm benieuwd naar en daarom kocht ik diverse kleurtjes uit deze nieuwe lipsticklijn (met dank aan Kruidvat voor de kortingsactie) om ze aan jullie te laten zien. Let’s go!

illuminouslip4illuminouslip1

De Catrice Luminous Lips lipsticks bevatten hyaluronzuur, waardoor je lippen er voller uit moeten gaan zien. De verzorgende textuur van de lipsticks zorgt volgens Catrice voor zachte lippen en voelt prettig aan. Verder geven de lipsticks een intense glans en hebben ze een medium dekking.

De lipsticks zijn qua uiterlijk goed te onderscheiden van de andere lipsticks van Catrice: ze zijn verpakt in een mat grijze, plastic huls met daarop in het wit de merknaam gedrukt. Die combinatie deed me direct een klein beetje denken aan de verpakkingen van het beautymerk Lookx en ik vind het er best prima uitzien. De collectie bestaat uit veertien kleuren, waarvan ze er bij mijn filiaal 10 hadden. Ik kocht er vijf, die allemaal ontzettend schattige namen hebben met her en der wat woordspelingen.

De swatches (zonder en mét flits)
swatches1
swatches2

Hierboven zie je van links naar rechts: 070 What’s AP-ricot?, 090 Lovable Me, 100 Me, My Macaron & I, 120 Wood Rose Propose? en 130 Brigitte Loves Bordeaux. De bovenste foto is zonder flits, de onderste foto met flits.

Zoals je ziet zijn het geen super gepigmenteerde kleuren (niet allemaal althans), maar toch komt er nog best wel wat vanaf. Er zit vooral heel erg veel glans aan deze lipsticks. Ze voelen, zoals beloofd enorm zacht aan en glijden echt over mijn arm heen bij het swatchen.

070 Whats’s AP-ricot?

lovableme
apricot-2

Whats’s AP-ricot? is een licht en fris perzik-koraalkleurtje met veel glans. Het is door de neutrale kleur een lipstick die heel draagbaar is: ideaal geschikt om iedere dag te dragen. Ik heb wel het idee dat de lipstick mijn tanden wat geler doet lijken dan ze zijn, dus wellicht is het niet de perfecte kleur voor mij.

090 Lovable Me

whatsapricot
lovable-2

Lovable me is een lichtroze kleur met wat glitter erin, hoewel je dat op de foto wellicht niet zo goed ziet (op de bovenste foto van de lipstick zelf zie je het beter dan op de onderste foto). Ik ben helaas niet zo’n fan van een lichtroze kleur als deze.

100 Me, My Macaron & I
memecaronandimacaron-3

Me, My Macaron & I is een donkerroze kleur met een koele ondertoon. Deze lipstick bevat vrij hevige glitters, waardoor de finish wat frosty is. Op de een of andere manier is de lichtinval wat anders dan bij de andere foto’s waardoor het geheel wat warmer lijkt dan de andere foto’s.. sorry! Ik vind dit wel een prachtige kleur die ik met veel plezier draag. :-)

120 Wood Rose Propose?
woodroseproposeRosePropose

Wood Rose Propose is een warme bruine nudekleur met een roze tintje in zich. Dit is een perfect kleur voor iedere dag, die bij heel veel outfits mooi kan staan. Ik heb deze kleur in ieder geval al heel vaak gedragen naar mijn werk, omdat de kleur lekker neutraal is maar toch ook erg mooi.

130 Brigitte Loves Bordeaux

brigittelovesbordeaux
bordeaux-2

Brigitte Loves Bordeaux oogt in de huls vrij donker; een echte classy bordeauxrode kleur met wat grove glitters erin. Op de lippen is deze lipstick echter toch een stuk subtieler dan ik aanvankelijk vermoedde! Door het semi-transparante effect vind ik deze bordeauxrode kleur heel draagbaar en niet mega opvallend. Heel classy en mooi!

illuminouslip2

De Catrice Luminous Lips collectie bevat lipsticks met ontzettend veel mooie glans, die best een redelijke tot goede dekking hebben. Ze voelen heel zacht en verzorgend aan en brengen heel fijn aan. Een prima alternatief voor lipgloss, want absoluut niet plakkerig. De houdbaarheid van de lipsticks is echter een beetje een tegenvaller; drink een drankje of eet wat en je kunt alweer bijwerken. De Catrice Luminous Lips lipsticks zijn €3,99 per stuk (net als de andere Catrice lipsticks) en daar heb je een prima lipstick voor.

Heb jij al lipsticks geprobeerd uit de de Luminous Lips collectie? Wat is je eerste indruk?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

10 Reacties

 1. 23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Leuke review om te lezen. Ik heb ze nog niet geprobeerd, maar ik hou ook niet echt van glanzende lippenstift (en het liefst een niet té opvallende kleur hihi).

 2. 23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Wauw wat een mooie lipsticks! Jammer dat ze zo kort blijven zitten, maar echt een stralend artikel met mooie foto’s! Echt heel leuk gedaan en super om te lezen <3

 3. Yara
  23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Jeetje, jammer dat ze zo kort blijven zitten :( Ik zoek altijd wel een goeie longlasting lipstick, maar die zijn vaak zo duur!

 4. Jenn
  23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Mooie kleuren!

 5. 23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Ik vind vooral de lichtroze erg mooi. Wat een fijne review heb je geschreven <3

 6. 23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Ze zien er mooi uit, jammer dat ze niet lang blijven zitten! Ik sla over, ik ben niet zo van de lippenstift.

 7. Rachel
  23 februari 2015 / 23 februari 2015

  Wat heb je toch een leuke blog Eem, echt leuk om te lezen! Liefs :)

 8. Jeany
  26 februari 2015 / 26 februari 2015

  Mooie kleuren, jammer dat ze niet zo lang blijven zitten.

  x

 9. Eilish (artisticstateofmind)
  1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Ik vind ze persoonlijk niet zo mooi, geef mij maar een goede knal kleur!

 10. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Ze zien er op het eerste gezicht best mooi uit, maar de houdbaarheid is een tegenvaller. Ik denk dat ik ze maar skip. Toch een hele fijne en eerlijke review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder