Boozy shop 5- daagse

boozyshop

Een blog over alles wat twentysomething’ers bezig houdt is natuurlijk niet compleet zonder jullie op de hoogte te houden van supertoffe aanbiedingen. Want korting op merken die we toch al gebruiken en leuke andere merken.. daar houden we van! Ik verwacht dat ik met die uitspraak niet alleen voor mezelf spreek, haha! ;-) Laat er deze week nu een ontzettend leuke actie zijn: de Boozyshop.nl 5-daagse!

Boozyshop is een webshop waar diverse bekende make-up merken worden verkocht, die vaak in Nederlandse winkels lastig verkrijgbaar zijn. Voorbeelden zijn de populaire make-up kwasten van Real Techniques of de vrolijke producten van Anatomicals. Ter gelegenheid van de 6e verjaardag van de webshop is er elke dag een ander merk dat in de spotlights staat.

Van vandaag (9 juni) tot en met donderdag 12 juni krijg je 20% korting op:
Maandag 9 juni: het Sleek assortiment
Dinsdag 10 juni: het Embryolisse assortiment
Woensdag  11 juni: alle Beautyblenders
Donderdag 12 juni: alle make-up kwasten van Real Techniques
Op vrijdag 13 juni krijg je zelfs 40% korting op alle make-up van Boozy Cosmetics zelf.

Naast deze te gekke aanbiedingen biedt Boozyshop.nl alle vijf de dagen een Goodiebox aan ter waarde van €50,00 voor €19,99. In dit pakket zitten verschillende producten die ook verkocht worden in de shop. Ideaal om eens een nieuw product te leren kennen. Ik heb het pakket besteld, want ik ben natuurlijk erg benieuwd wat erin zit! Eigenlijk is het een soort cadeautje om straks uit te pakken! En cadeautjes uitpakken… daar houd ik van! Ook heb ik een mooi palette van Sleek besteld en ik ben heel erg benieuwd hoe ik deze ga vinden. I’ll keep you posted!

Zijn er dingen die jij wilt gaan bestellen tijdens deze leuke kortingsweek?

Delen:

3 Reacties

 1. 9 juni 2014 / 9 juni 2014

  Ohohohoh, dit is niet goed voor mijn portemonnee! Misschien expres de Boozyshop vermijden deze dagen haha.

  • twintigennogwat
   10 juni 2014 / 10 juni 2014

   Haha, nee je portemonnee wordt er inderdaad niet blijer van.. Maar wellicht zit er iets bij dat je toch altijd al gebruikt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder