Photo Diary #20: Collect moments, not things

Photo Diary 20 totaal

Hej allemaal! Wauw, wauw, wauw… het is gewoon al september jongens! Het wordt ’s avonds alweer wat eerder donker en de eerste kruidnoten zijn al in de winkels gespot. Tweederde van het jaar zit er alweer op, kun je geloven dat we echt al richting herfst gaan? Maar voor het zover is blik ik graag even met je terug naar augustus. Het was de maand dat ik weer met veel enthousiasme ging werken na een heerlijke vakantie, maar vooral veel fijne momenten had met vrienden en familie. Ik geef je een sneak peek in mijn leven.. kijk je mee?

Photo Diary 20 jason bourne

Ik begon de maand met een date met een hele leuke man… Matt Damon! Als mega super grote enorme fan girl moest ik de nieuwe Bourne film natuurlijk zo snel mogelijk zien! Ik was amper thuis van vakantie en ik zat al in de bios, haha! Eerlijk is eerlijk, het verhaal was niet super sterk, maar dat maakte de film niet minder vermakelijk.

Photo Diary 20 work

Work, work, work, work, work! Na lekker uitgerust te zijn op vakantie kon ik er weer flink tegenaan op kantoor!

Photo Diary 20 breda

Gezellig even een hapje eten bij Gastrobar Floor op de Grote markt in Breda op vrijdagavond. Er wordt gewerkt met verse, streekgebonden producten van lokale leveranciers en de porties zijn wat kleiner dan normaal waardoor je meerdere gerechten kunt bestellen. Mocht je ooit in Breda zijn, houd dan zeker dit restaurant in je achterhoofd.. zo lekker gegeten! Aanrader!

Photo Diary 20 den bosch

Met (bijna) de hele familie gingen we een dagje varen in ‘s-Hertogenbosch. Super leuk idee, ware het niet dat het keihard regende die dag. Als een soort verzopen katjes zaten we in de boot. De regen deed natuurlijk helemaal niets af aan de gezelligheid, maar dat het later die dag nog even droog werd was wel zo fijn. ;-)

Photo Diary 20 loka

Water met frambozen frozen yoghurt, meegenomen in Zweden. Lekker! Was althans het idee… Ik drink veel water met verschillende smaakjes van het merk Loka, maar dit was echt niet oké. Geen aanrader, helaas.

Het geheime dagboek van Hendrik Groen

Ik werd heel vrolijk van een man van boven de 80 en zijn naam is Hendrik Groen. Ik las zijn twee geheime dagboeken in sneltreinvaart uit en vond zijn verhaal zo bijzonder! Deze moet je lezen! (Heb je mijn bespreking over deze boeken al gelezen?)

Photo Diary 20 ijsje

Warm weer, dus een collega besloot te trakteren op ijs. Daar zeg ik geen nee tegen!

Photo Diary 20 strand

Afgelopen weekend was het zulk stralend weer, dat ik extra genoot van een dagje aan het strand! Ik houd zo enorm van het geluid van de zee en het losse zand tussen mijn voeten. Intens geluk!

Photo Diary 20 antwerpen

En ’s avonds lekker een hapje eten in Antwerpen! Wat blijft deze stad fantastisch mooi! Ik kom er niet veel, maar iedere keer als ik er ben waardeer ik de fijne vibe hier weer een beetje meer.

Photo Diary 20 psv

Zondag weer naar PSV, zo fijn om hier weer te zijn na een lange zomerstop. Hoewel, fijn… laten we over deze wedstrijd maar niet teveel woorden vuil maken. Maar toch is de sfeer in het stadion altijd heel goed.

Photo Diary 20 poffertjes

Poffertjes! Mijn guilty pleasure, haha! Na de wedstrijd gingen we met een groepje vrienden, mijn zusje en moeder gezellig naar Eindhoven Kookt, een leuk foodfestival met verschillende foodtrucks en bijzondere winkeltjes. Helaas gooide hoofdpijn roet in het eten voor mij, maar het was wel heel gezellig om hier even rond te lopen en te chillen in de zon!

Bij het maken van mijn Photo Diary kwam ik erachter dat ik stiekem heel veel leuke dingen heb ondernomen afgelopen maand; het meeste gezellig met familie en vrienden om mij heen. Collect moments, not things is dus echt van toepassing. <3 Ik sla al die momenten goed op in mijn geheugen, want ik geniet van iedere minuut. Ondanks heel veel hoofdpijn afgelopen maand was het een heerlijke maand. Doe mij er nog maar zo een in september!

Wat waren jouw highlights van de maand augustus? Wat zijn je plannen voor september? Heb je iets leuks op de planning? Ik wens je een fijne maand toe!

Delen:

8 Reacties

 1. 1 september 2016 / 1 september 2016

  Oeh wij hadden op het werk met de warme dag ook een dag een ijsje gekregen. Ik ging ook voor de Magnum, lekker hoor :) leuk overzicht weer. Zo’n boottochtje zou ik ook liever doen met droog weer.

 2. 1 september 2016 / 1 september 2016

  Het ziet eruit als een leuke maand!

 3. 1 september 2016 / 1 september 2016

  Die waters met een smaakje vind ik meestal maar niets. Dat ijsje daarentegen, daar zou ik ook wel mijn tanden inzetten.
  De zomer is toch zo leuk, je komt veel meer buiten en beleeft veel meer.

 4. 1 september 2016 / 1 september 2016

  Leuke en gezellige maand had je! Wel flink balen van je hoofdpijn zeg. Varen op de binnendieze ook ooit gedaan, jammer van de regen Toevallig ga ik morgen ook naar DB!

 5. 4 september 2016 / 4 september 2016

  Wat een fijne foto’s, vooral die op het strand! Ik wil er aankomende vakantie zeker een dagje heen<3 Kom er te weinig en vind het altijd zo fijn. En fijne muis he ;-)

  • twintigennogwat
   5 september 2016 / 5 september 2016

   Jaa, het strand is fijn he! Ik geniet er ook altijd enorm van!

 6. 4 september 2016 / 4 september 2016

  Leuk maandje joh! En ja, die boeken van Groen… ik twijfel eigenlijk nog steeds of het wel iets voor me is maar na het lezen van je bespreking ga ik ze denk ik toch maar reserveren bij de bieb!
  Wat ik heb gedaan in augustus? We zijn 2x in België geweest, 1x in Brugge wat vrij spontaan opkwam en de tweede keer was bij de formule 1 wedstrijd in Spa. Echt super om zo’n evenement mee te maken. Voor september staat nog een weekje Oostenrijk op de planning en daar kijk ik ook erg naar uit!

  • twintigennogwat
   5 september 2016 / 5 september 2016

   Leuk, ik ben benieuwd wat je van Hendrik Groen gaat vinden!! Wauw, wat een leuke maand heb je gehad, gaaf is Brugge he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder