Deze bloggers hebben mij dit jaar geïnspireerd!

blog favorieten

Dagelijks beleef ik ontzettend veel plezier aan mijn blog en alles daar omheen. Zonder mijn eigen online plekje zou ik niet meer kunnen en willen! Ik ben echter niet alleen gek op zelf bloggen, ook (of juist!) het lezen van blogs van anderen brengt mij dagelijks veel plezier en inspiratie. Soms zijn blogposts grappig, lief of creatief, soms dapper, informatief of confronterend. En soms blijven blogposts me heel lang bij, om wat voor reden dan ook. Daarom vandaag een plekje voor mijn favorieten: deze bloggers hebben mij dit jaar, ieder op hun eigen manier, geïnspireerd! (Zie je het hartje in de roos? Ik zie tenminste een hartje en vond dat wel toepasselijk :-) )

Deisy van Visionary Life

Als er eentje in dit lijstje thuishoort dan is het lieve Deisy wel. Deisy schrijft prachtige inhoudelijke stukken over persoonlijke ontwikkeling en positief in het leven staan en het komt regelmatig voor dat ik haar artikelen opsla om ze later nog eens terug te lezen. Zo gaf ze tips over wat te doen als je niet lekker in je vel zit en waarom het leven geen wedstrijd met anderen is. Naast haar schrijftalent is Deisy gewoon een geweldige vrouw waar je uren mee kunt kletsen.

Evelien van Live Life Lovely

Een andere dame die ik erg inspirerend vind is Evelien. Zij is namelijk waanzinnig creatief (en dat is een gave die ik helaas niet echt bezit). Zo maakte ze eerder dit jaar deze ontzettend leuke verjaardagskalender en bakte ze onlangs deze schattige mini Rudolphjes. Daarnaast werkt ze keihard aan haar droombaan als docent en is ze een hele betrokken en lieve vrouw met wie het heel gezellig lunchen en kletsen is! :-D

Martine van 2WMN

2WMN is een blog die ik al vanaf het ontstaan ervan graag volg omdat er onderwerpen aan bod komen waar ik vaak ook (op dat moment) mee bezig ben. Vooral Martine en ik lijken, afgaande op haar blogposts en tweets (ik ken haar niet persoonlijk), een beetje in dezelfde levensfase te zitten. De stukken die ze schrijft spreken me daarom vaak enorm aan. Door blogposts als het (te) hoog leggen van de lat voor jezelf en jezelf de vraag stellen ‘wie ben jij?’ neemt ze haar lezers mee in haar eigen ontwikkeling en gedachtegang en ik herken me vaak enorm in haar artikelen.

Dina van Dinastie

Dina maakte een lastige tijd door nadat ze in een burn out raakte. Ze is daar ontzettend open over en daar bewonder ik haar enorm voor. Zo vertelde ze eerder dit jaar over de voordelen van een burn out en de dingen die zij leerde van het ziek zijn (erg leerzaam!), maar later ook over hoe goed het nu gaat. Dina benadert alles dat op haar pad komt van de positieve kant en dat spat ook van haar blog af. Het is een fijn plekje op het web om een paar keer in de week te komen voor een dosis inspirerende en vrolijke blogposts!

Teske van Teske.nl

Teske is wat mij betreft hét voorbeeld dat je altijd je hart en je gevoel moet volgen (iets wat ik zelf nog een beetje moet leren). Dit jaar besloot ze alle make-up die niet dierproefvrij is uit haar leven te bannen). Ik kan me zo voorstellen dat Teske – als fulltime (beauty)blogger – niet lichtzinnig over die beslissing heeft gedacht. Toch deed ze het, omdat het goed voelde. Dit jaar leek ze (voor zover ik dat als buitenstaander kan beoordelen) te groeien als nooit tevoren en wat is het bijzonder om dat via haar blog mee te krijgen. Ik volg haar blogposts met plezier!

Bovenstaande blogs hebben veel met elkaar gemeen. Ze gaan over doen wat je leuk vindt, jezelf ontwikkelen en naar je hart en gevoel luisteren. Het zijn zaken waar ik veel van leer en op dit moment dagelijks mee bezig ben. Ik zou er zelf meer over willen schrijven maar weet vaak de juiste woorden niet en deze dames kunnen dat allemaal heel goed! Naast deze prachtige blogs lees ik er trouwens nog veel meer met heel veel plezier. Ik heb echt een heel lijstje van hele fijne blogs die ik dagelijks lees en hoewel ik niet altijd overal op reageer geniet ik wel van al het moois dat iedereen schrijft.

Welke bloggers hebben jou het afgelopen jaar geïnspireerd?

Delen:

10 Reacties

 1. 21 december 2015 / 21 december 2015

  Ik vond het ook echt super goed van Teske dat ze alle niet-dierproefvrije make-up uitbande! Vooral omdat zij zoveel volgers heeft maakt ze op deze manier echt een statement. Super fijn! (: Ik weet niet precies wie mij verder hebben geïnspireerd, eigenlijk ieder jaar wel De Groene Meisjes en The Londoner, maar verder durf ik niet exact te zeggen wat en waarom.

 2. 21 december 2015 / 21 december 2015

  Leuk artikelidee! Ik heb meteen even doorgeklikt op wat linkjes :) Altijd goed, nieuwe blogs ontdekken!

 3. 21 december 2015 / 21 december 2015

  Wat een mooie blogpost!
  Ik volgde Teske, Martine en Deisy al maar ga de andere twee zeker even opzoeken!

 4. 21 december 2015 / 21 december 2015

  Dina en Daisy staan met stip bovenaan mijn lijstje, ik vind ze echt ontzettend leuk om te volgen en ze hebben me zeker meerdere keren aan het denken gezet.

 5. Daphne
  21 december 2015 / 21 december 2015

  Zeker ontzettend inspirerende artikelen!

 6. 21 december 2015 / 21 december 2015

  Ik volg ze allemaal! Vooral Dina en Deisy inspireren mij enorm

 7. Irma
  21 december 2015 / 21 december 2015

  Volg ze allemaal. Stel leuke blogs!

 8. 22 december 2015 / 22 december 2015

  Wat ben je toch een lieverd! Ik volg de andere dames ook allemaal en stuk voor stuk zijn ze allemaal inspirerend.

 9. Eline
  22 december 2015 / 22 december 2015

  Mooi artikel, aantal bloggers kende ik nog niet, dus heb weer een leuk lijstje er bij :)

 10. 26 december 2015 / 26 december 2015

  Erg leuk dat je op deze manier bloggers in het zonnetje zet! Zijn stuk voor stuk mooie blogs :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder