Shoplog: sneakers, boots, truien en ontspanning

december shoplog 8

Het voelt een beetje gek, om de dag vóór Kerstmis een shoplog op mijn blog te zetten. Shoppen en materialisme hoort nu eenmaal niet direct bij de gevoelens van saamhorigheid en bezinning waar ik kerst wel mee associeer. Toch had ik even behoefte aan een vrolijke, lichte blogpost en hoe kan ik dat beter doen door jullie items te laten zien die ik de afgelopen maanden verzamelde? Ik shop niet zo heel vaak kleding maar zeker nu ik tijdelijk even halve dagen werk is online shoppen echt ideaal om toch wat leuke items te scoren. Kijk je mee naar mijn shoplog?

december shoplog 3

Dit truitje van WE Fashion kocht ik al een tijdje geleden, maar is nog steeds een favoriet. Ik draag het erg graag! Het shirt is semi-transparant (voor de zekerheid wel even een hemdje onder dragen dus) en bevat ingeweven glittergaren. Het zit enorm comfortabel en met een nette blazer erover heb je een mooi outfit met een sprankelende touch. Helemaal mijn smaak! En mocht het ook jouw smaak zijn.. deze is nu nog in de sale bij WE! ;-)

december shoplog 5

Een leuke kersttrui kan toch niet ontbreken tijdens kerstborrels, brunches of diners? Juist! Mijn vriend en ik konden het dus niet laten om de webshop van H&M te raadplegen voor een fijn exemplaar. Mijn oog viel eerst op de Elfie Selfie trui uit de H&M Holiday x Katy Perry lijn, maar uiteindelijk ging ik er met deze ‘How about snow?’ trui vandoor. Hoewel het niet helemaal past bij de gemiddelde kledingstijl op mijn werk besloot ik hem toch een keertje aan te trekken naar kantoor en de reacties waren heel tof!

december shoplog

Toen ik deze patchwork sneakers van AQA shoes voor het eerst zag was ik direct verliefd en kon ik ze niet meer uit mijn hoofd zetten. Wat een beauties! Ik vind ze echt prachtig en ze lopen werkelijk fantastisch. Ik had niet verwacht dat ik snel een sneaker als deze zou kopen, omdat ik vaak sneller kies voor basics, maar de kwaliteit is echt heel goed en ik vind ze geweldig.

december shoplog 4

Deze trui van Tommy Hilfiger kreeg ik van mijn moeder cadeau en het is echt een nieuwe favoriet geworden. Waarom? Door de combinatie netjes en sportief (vind ik dan, haha)! Door de stof en de pailletten aan de bovenkant doet de trui best netjes aan, maar door de zak aan de voorkant (hoe heet zo’n ding? buidel?) is het ook meteen een hele comfi en casual trui. De stof is heel comfortabel en zacht en ik draag deze met liefde.

december shoplog 2

Nóg een nieuwe Tommy liefde! Ja I know, ik blijf bezig. Maar het voordeel van weinig shoppen is dat je alleen maar items koopt waar je écht gek op bent. Ik ben heel lastig met schoenen kopen en vind nooit iets dat ik echt leuk vind en dat lekker zit.. en zo heb je ineens twee paar nieuwe schoenen (ik viel bijna flauw bij het betalen, haha)! Deze halfhoge Tracey boots van Tommy Hilfiger met een buitenzool gemaakt van crêpe hebben mijn hart gestolen en lopen heel fijn. Perfect bij een mooie jeans!

december shoplog 6

En dan de laatste aankoopjes alweer. De uitspraak die ik recentelijk het vaakst hoorde? ‘Doe iets wat je leuk vindt, waar je van ontspant’. Tadaa! Thee, chocolade en The Bridge seizoen 3 op DVD. Oh wacht.. dat is geen chocolade maar het I heart chocolate oogschaduwpalette met haar prachtige kleuren. Ook kocht ik de nieuwe Green Tea Bodybutter van The Body Shop (heer-lijk!). En begin januari hebben M. en ik een feestje van mijn werk waarbij we ons moeten kleden met een touch of gold. Ik weet nog niet welke outfit ik ga aantrekken, maar dit Maybelline lakje in de kleur Golden Sand leek me vast een mooi begin.

Zo.. dit waren mijn aankopen van de laatste maanden! Ik ben heel goed geslaagd en kan weer even goed vooruit!

Heb jij recentelijk nog leuke items gescoord, of wacht je tot de uitverkoop is losgebarsten?

Delen:

8 Reacties

 1. Eilish (artisticstateofmind)
  24 december 2015 / 24 december 2015

  Die laarsjes zijn tof!

 2. 24 december 2015 / 24 december 2015

  Leuke items heb je gekocht! Ik vind je boots super mooi :)

 3. 24 december 2015 / 24 december 2015

  Wat een leuke dingen heb je gekocht, Amy! Die sneakers zien er stoer uit en hey die mok komt mij bekend voor ;-)

  • twintigennogwat
   24 december 2015 / 24 december 2015

   Haha ja, ik vond hem zo leuk dat ik hem ook voor mezelf gekocht heb ;)

 4. 26 december 2015 / 26 december 2015

  Oeh The Bridge S3… Ik moet nog S2 gaan kijken! Vond S1 echt geniaal<3

 5. 28 december 2015 / 28 december 2015

  Wat een hoop leuke dingen heb je gekocht! Geniet van je aankoopjes :)

 6. 29 december 2015 / 29 december 2015

  Wat een geweldige laarsjes heb je gekocht! Erg mooi zijn ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder