Ik wens je…

december tag kaarsen

Hoewel de temperatuur buiten iets anders lijkt aan te geven (hallo vroege lente!) is het dan echt zover: vandaag is het kerst! Twee dagen (Of 2,5, als je kerstavond ook gevierd hebt) waarin het samenzijn met geliefden, lekker eten, bewustwording en genieten centraal staan. Ik wens je veel lichtpuntjes toe deze dagen, op welke manier je kerst ook viert.

Ik lijk in herhaling te vallen, want net als vorig jaar heb ik dit jaar weer veel gevolgd van 3FM Serious Request. Het vormt voor mij de opmaat naar kerst en is echt een onmisbaar event, vrolijk maar ook serieus. Want juist in deze tijd, waarin de wereld in brand lijkt te staan en heel veel mensen op de vlucht zijn nadat ze alles moesten achterlaten, is Serious Request een perfect medium voor zovelen die geven om en willen geven aan anderen. Zoveel mensen die zich inspannen om het leven van een ander een stukje beter te maken. Ik vind het hartverwarmend en beleef de week intens. Zeker nu ik tijdelijk halve dagen werk heb ik er veel van kunnen meekrijgen en ervaren dat dit evenement echt een lichtpuntje vormt. Het lichtpuntje dat ik iedereen toewens en dat zo nodig is in deze donkere tijden.

Mijn lichtpuntjes zijn mijn lief en familie. En dat zijn ook de mensen met wie ik mijn kerst doorbreng. Samen lachen, samen stil staan, samen bezinnen, samen eten, hier en daar een cadeautje geven maar bovenal genieten. Want dat is waar het echt om gaat. Dus klap je laptop dicht, leg je telefoon weg en focus je op dat wat je lief is vandaag. Ga een fijne boswandeling maken, geef je moeder of oma een extra knuffel, houd een pyjamadag en kijk een fijne kerstfilm of zing een liedje terwijl je aan het werk bent. Wat het ook is: geniet ervan. Ik wens je prachtige kerstdagen toe. Have yourself a merry little Christmas.

Delen:

4 Reacties

 1. 25 december 2015 / 25 december 2015

  Heerlijk geschreven Amy. Jij ook heel veel lichtpuntjes en heerlijke dagen gewenst! Liefs, Charelle

 2. Irma
  25 december 2015 / 25 december 2015

  Vooral die laatste alinea vind ik mooi geschreven! Klinkt zo fijn oprecht. :) Geniet van de dagen!

 3. 27 december 2015 / 27 december 2015

  Wat een fijn stukje! Voor mij begint het kerstgevoel ook altijd te komen als 3FM Serious Request begint, zo’n mooie actie :-) Ik hoop dat je een fijne kerst hebt gehad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder