Essence Hello Autumn nagellak


helloautumn_1

De laatste zonnestralen van deze zomer laten zich zien en de bladeren aan de bomen veranderen langzaam van kleur. Tijd voor de herfstcollecties van verschillende make-upmerken! Hello Autumn is de meest recente collectie van budgetmerk Essence. Een van de gaafste onderdelen uit deze collectie vind ik de thermo nagellak. Net als de bladeren in de natuur zal deze nagellak van kleur veranderen als de temperatuur verandert.

helloautumn_3
De Essence Hello Autumn thermo nagellak is verkrijgbaar in vijf kleuren: 01 beauti-FALL red, 02 meet my pumpkin, 03 charlie seen in green, 04 keep calm & go for a walk en 05 autumn & the city. De laatste is echter niet verkrijgbaar in Nederland, hoewel hij wel op de site van Essence vermeld staat. Ik kocht nummers 02, 03 en 04 en was heel benieuwd naar het effect. Essence raadt aan 2 laagjes lak aan te brengen voor een optimaal effect en dat is dan ook wat ik deed voor deze foto’s. Ik lakte mijn nagels, hield ze onder de warme kraan om het resultaat te zien en liet me verrassen. Kijk mee!

Meet My Pumpkin
Meetmypumpkin2 Meetmypumpkin
Meet my pumpkin is een bruinoranje kleur die bij warmte verandert naar een oranje pompoenkleur. De lak dekt niet helemaal lekker met twee laagjes, zoals je kunt zien. Bij warmte wordt de kleur feller oranje, bij kou wordt de kleur iets bruiner (rechtsonder op foto 2 zit een waterdruppel). Ik ben niet helemaal weg van deze kleur, maar vind het effect wel grappig en opvallend.

Charlie Seen In Green
charlieseeningreen2charlieseeningreen
Charlie Seen In Green is een frisse lichtgroene kleur. De lak is gemakkelijk aan te brengen. Bij een koude temperatuur is het een grijzige koele kleur, terwijl de lak bij warmte verandert in een meer limekleur. Het kleurverloop is bij deze kleur iets subtieler dan bij de voorgaande lak.

Keep Calm & Go For A Walk

keepcalm keepcalm2
Keep Calm & Go for a walk is een prachtige nudekleur met een klein beetje perzik er doorheen. Hij is vrij onopvallend en wat grijzig van kleur, maar eenmaal onder de warmte kraan wordt de kleur warmer en levendig. Deze kleur is echt mijn favoriet van deze drie, door het subtiele maar toch duidelijke effect. Wat een mooierd, deze kleur!

helloautumn_2
Ik heb helaas erg korte nagels en mijn nagelriemen zijn een grote puinhoop, mijn excuses daarvoor. Bij langere nagels zul je zien dat je nagelbed warm is en het uiteinde kouder, waardoor je op één nagel een echt kleurverloop zult zien. Maar ook met korte nagels zal je gedurende de dag wel wat kleine verschillen zien, door handen wassen en warmteverschillen. Ik vind het (subtiele) effect dat veroorzaakt werd door het warme water erg gaaf en de lichtste twee kleuren erg mooi en herfstig. De bruinoranje kleur… Die is wat minder. Ondanks dat is dit wat mij betreft wel een leuke, grappige collectie en echt een aanwinst voor mijn verzameling!

De Essence Hello Autumn Thermo nagellak kost €1,99 per flesje en is op dit moment verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland.

Wat vind jij van deze Hello Autumn nagellakjes van Essence? 

Delen:

8 Reacties

 1. 15 september 2014 / 15 september 2014

  Ik vind ze zelf helaas wat tegen vallen het zijn ook niet helemaal mijn kleuren x

 2. 15 september 2014 / 15 september 2014

  Ze zien er mooi uit, maar ik heb ze niet meegenomen.

 3. 15 september 2014 / 15 september 2014

  Je nagelriemen vallen best mee hoor. Leuk om deze lakjes te zien.

 4. 17 september 2014 / 17 september 2014

  Zelf ben ik niet zo’n fan van dit soort kleurtjes. Ik heb sowieso erg weinig nagellak op, alleen op m’n tenen :)

 5. 19 september 2014 / 19 september 2014

  Wat een grappig idee! Al zie ik bij de middelste kleur geen verschil haha..

 6. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Die groenen nagellak zou ik niet zo snel dragen, maar die laatste is wel erg leuk!

 7. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Grappig. Vooral de laatste kleur is leuk.

 8. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Ik vind dit zo’n leuke collectie, de lakjes heb ik niet gekocht, maar de poeder wel, erg mooi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder