Instagram

Lifestyle Persoonlijk

Happy list #2

happy list

Mijn nieuwe domeinnaam: eindelijk de stap gezet! * De eerste maand bij mijn nieuwe job (een leerwerkplek) is voorbij en ik vond het te gek * Elke avond voetbal op televisie * Zo fijn dat we zo lang achter elkaar mooi weer hebben gehad * Winkelen met mijn zusje * Nieuwe boeken in de boekenkast * Nog even en dan gaan we op vakantie… enorm veel zin in! * Dus eindelijk weer meetings met mijn Zweedse vriendinnetjes op de planning * Leuke reacties op mijn blog: love it! <3 * foto’s maken met mijn (nieuwe) camera * Uitslapen na een drukke week * Na enkele dagen met wat zwaardere dipjes weer een goede dag hebben. Fijn! *

Bron foto: http://www.independent.co.uk/
 • Reply
  Sas
  28 juni 2014 at 28 juni 2014

  Jeuj! Leuk je nieuwe domeinnaam!

 • Reply
  Petra
  28 juni 2014 at 28 juni 2014

  Mooi lijstje. En gefeliciteerd met je nieuwe domeinnaam.

 • Reply
  Irma
  28 juni 2014 at 28 juni 2014

  Gefeliciteerd met je eigen domein, leuk!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »