Instagram

Beauty

Anatomicals peach shampoo for suicidal hair

Anatomicals Peach shampoo for suicidal hair 4

Vorige week liet ik jullie aan de hand van foto’s zien wat er allemaal in de Boozybox zat die ik bestelde. Vandaag wil ik een van de producten uit deze box aan jullie voorstellen, want ik ben in een week tijd helemaal fan geworden!

Het Britse Anatomicals is een grappig en prettig merk, dat bekend staat om zijn kleurrijke verpakkingen met gevatte teksten. Alles aan het merk straalt happiness en humor uit. Twee belangrijke waarden van het bedrijf: er wordt niet op dieren getest en alle producten zijn vrij van parabenen. Kudo’s voor Anatomicals dus.

Anatomicals Peach shampoo for suicidal hair 5

Het product dat ik vandaag aan jullie wil voorstellen is de Anatomicals Peachy Head Peach Shampoo for Suicidal Hair. Volgens Anatomicals is deze shampoo gevuld met natuurlijke ingrediënten, zonder een spoortje van SLS of parabenen. Dat natuurlijke klopt helaas niet helemaal, want de shampoo bevat wel SLES: sodium laureth sulfaat. Wel is het zo dat de shampoo door het ontbreken van SLS niet rijkelijk schuimt in gebruik, iets waar je in het begin wellicht aan zult moeten wennen. Bij het openen van de fles komt je een heerlijk rijke perziklucht tegemoet. De exacte geur? Denk aan het openen van een zak Haribo perziksnoepjes en je komt een heel eind in de richting. Zoetig!! Zelfs na het gebruik van een conditioner in een andere geur zweeft er nog een heerlijk (maar niet te sterk) perzikluchtje rond je haar.

Anatomicals Peach shampoo for suicidal hair 2Anatomicals Peach shampoo for suicidal hair 3

Mijn haar is gemiddeld vet denk ik. Ik was mijn haar om de dag, vooral omdat het dan slechts rond mijn hoofdhuid wat vettig is en ik de meeste droogshampoos niet prettig vind. Ik gebruik na elke wasbeurt mijn stijltang en wat ‘glansspray’, om het ietwat pluizige en golvende karakter van mijn haar te bestrijden.  De verrassing was dan ook groot toen ik na de eerste wasbeurt met de Peachy Head shampoo ontdekte dat ik die stijltang eigenlijk niet nodig had. Mijn haar was superzacht, glansde enorm en was bovendien zo goed als pluisvrij! Omdat ik me afvroeg of mijn haar wel goed schoon was door het gebrek aan schuim, waste ik het tweemaal voordat ik een conditioner gebruikte. Maar schoon was het! Je hebt die conditioner trouwens wel echt nodig, maar de shampoo lijkt het effect ervan wel te versterken.

Anatomicals Peach shampoo for suicidal hair 1
Ik ben helemaal in mijn nopjes met deze Anatomicals Peach Shampoo for Suicidal Hair en overweeg hem zeker opnieuw te kopen wanneer de fles leeg is. Zeker wanneer je wat weerbarstig en pluizig haar hebt zou ik deze shampoo eens proberen: het zou zomaar wonderen kunnen doen! Een tube bevat 250 ml. De prijs van de shampoo verschilt enorm per webshop: ik heb hem gezien voor zowel €3,95 als voor €6,50.

Ik zou het leuk vinden als je me volgt op Bloglovin’!

 • Reply
  Lisa
  25 juni 2014 at 25 juni 2014

  Haha een leuke naam, leuke verpakking en ook nog eens een goede werking. Dat is dus fijn!

 • Reply
  Saskia
  26 juni 2014 at 26 juni 2014

  Jammer van de sles. De geur klinkt wel heerlijk!

 • Reply
  Thebeautydelivery
  26 juni 2014 at 26 juni 2014

  Goed artikel!

 • Reply
  Sas
  27 juni 2014 at 27 juni 2014

  Wat een leuke verpakking!

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »