Robijn met Zwitsal geur

Robijn met Zwitsal geur 3

Iedereen kent hem wel: de heerlijk zachte geur van Zwitsal. Te herkennen uit duizenden en een geur die ik al jarenlang heerlijk vind. Dat ik daarin niet de enige ben zal geen verrassing zijn en ook wasmiddelenmerk Robijn merkte dit. Steeds vaker kreeg het merk op sociale media verzoeken om de producten van Robijn te combineren met de geur van Zwitsal. Dit jaar vroeg Robijn fans naar hun favoriete geur en dat bleek, tadaaa… Zwitsal! Op veler verzoek is er nu dus een volledige lijn uitgebracht in deze geur.

Robijn met Zwitsal geur 4
(bron: marketingtribune.nl)

De Zwitsal-lijn bestaat uit klein&krachtig wasmiddel, wasverzachter en geurbuiltjes.

Robijn met Zwitsal geur 1
Het klein & krachtig wasmiddel is geschikt voor alle bonte en gekleurde was. Het houdt de kleuren mooi, maar je was blijft er volgens Robijn ook de hele dag fris en zacht door ruiken. Wil je de geur iets versterken en een extra zacht resultaat, kun je de wasverzachter gebruiken.  Ik gebruik eigenlijk nooit wasverzachter en kocht daarom alleen het wasmiddel.

Robijn met Zwitsal geur 2
Vooraf was ik bang dat het wasmiddel misschien een beetje een te heftige babylucht zou afgeven. Ik besloot daarom te beginnen met het wassen van mijn beddengoed, zodat mijn kleding niet meteen de hele dag naar baby zou ruiken. Ik had het echter mis, want het wasmiddel verspreidt slechts een heel subtiel vleugje Zwitsal lucht. Heerlijk fris en knuffelbaar. Ik vond het dus absoluut geen straf om in mijn pas opgedekte bedje te liggen. Ik vind het echt een supergoede zet dat Robijn deze zachte en heerlijke geur heeft uitgebracht en weet zeker dat de geur bij veel mensen in de smaak gaat vallen. Mij hebben ze in elk geval enthousiast gekregen!

Ik kocht Robijn Zwitsal Klein en Krachtig voor €6,65 (voor 700 ml) in de supermarkt. De wasverzachter is verkrijgbaar vanaf €3,99 en de geurbuiltjes vanaf €3,49 (voor 3 zakjes).
Wat denken jullie van dit wasmiddel in Zwitsal geur?

Delen:

5 Reacties

 1. 30 juni 2014 / 30 juni 2014

  Ik heb alleen nog het wasmiddel en die ruikt echt heerlijk. Heel zacht en liefelijk. Ik ben fan!

 2. Svenja
  30 juni 2014 / 30 juni 2014

  Oeeeeh dit lijkt me echt zo heerlijk. De geur van Zwitsal is zo lekker. Deze ga ik ook snel kopen!

 3. 30 juni 2014 / 30 juni 2014

  Lijkt mij heerlijk! Zeker voor het beddengoed. Lekker in een babybedje slapen haha.

 4. 1 juli 2014 / 1 juli 2014

  Oooh heerlijk! Bij ons helaas nog niet verkrijgbaar :-(

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder