Happy list #3

happy-list

Wauw, de maand juli is alweer bijna voorbij.. wat gaat dat toch snel als er veel fijne dingen op je pad komen! Vandaag weer een lijstje met alles waar ik de afgelopen tijd blij van werd en van de leuke dingen die nog gaan komen.

Onze vakantie naar Zweden… wat was het fijn! (Willen jullie nog wat foto’s zien?) * Het weerzien met mijn schattige konijntjes bij thuiskomst * Het uitlezen van ‘Kwartet’ door Anna Enquist. Wat is ze toch een taalkunstenaar * Ik trof hele lieve verjaardagskaartjes en zelfs nog een cadeautje aan toen ik thuis kwam van vakantie * Bijgekletst zijn met mijn lieve Zweedse vrienden en kennissen *  Kopenhagen van mijn steden- wishlist- lijstje (ofzoiets) af kunnen strepen! * Nieuwe leuke blogs tegenkomen * Dat ik iets heel leuks te horen heb gekregen waar ik pas volgende maand meer over kan/ ga vertellen… nog even wachten dus ;-) * Een stapel Onze Taal magazines die nog in de verpakking voor me klaarliggen om te lezen. Fijn vooruitzicht voor komend weekend * Nieuwe nagellak uitproberen * Enkele nieuwe volgers op Bloglovin’. Welkom! Jullie zijn nog niet met veel, maar ik ben blij met jullie allemaal :-D * Nog steeds mooi weer. Kan er geen genoeg van krijgen! * Na een lange werkdag met mijn lief een rondje golfen in plaats van voor de tv hangen *

Bron foto: http://www.independent.co.uk

Wil je op de hoogte blijven van mijn Blogposts? Volg me dan op Bloglovin’!

Delen:

12 Reacties

 1. Yudeska
  30 juli 2014 / 30 juli 2014

  Super Mooi lijstje , leuke dingen staan er nog in de planning!

 2. Eva Realitijd
  30 juli 2014 / 30 juli 2014

  Oh oh oh! Ik wil heel graag foto’s van Zweden zien, lijkt me heerlijk!

 3. Manouk
  30 juli 2014 / 30 juli 2014

  Jaaa foto’s met je mooie camera! En ben benieuwd wat dat nieuwtje is dan? :D

 4. 31 juli 2014 / 31 juli 2014

  Ben benieuwd naar je vakantie foto’s en naar het nieuws van over een maand ;-)

 5. 31 juli 2014 / 31 juli 2014

  Foto’s van Zweden lijken mij hartstikke leuk om te zien! Leuk lijstje ook, lekker vrolijk!

 6. 31 juli 2014 / 31 juli 2014

  Wat een leuke lijst! Ik ben erg benieuwd naar je vakantie foto’s van Zweden, het lijkt me een prachtig land. X

 7. Svenja
  31 juli 2014 / 31 juli 2014

  Super fijn om je zo bewust te zijn van je happy moments. En vakantie foto’s zijn altijd fijn, daarnaast is Zweden prachtig, dus ook ik zeg volmondig ja!

 8. Natasja
  31 juli 2014 / 31 juli 2014

  Wat een leuke blogpost! Ben benieuwd naar je foto’s uit Zweden. En als je het toch leuk vind om nieuwe blogs te ontdekken, misschien vind je de mijne ook wel leuk :)

  • twintigennogwat
   31 juli 2014 / 31 juli 2014

   Ik kom dit weekend zeker even een kijkje nemen, leuk!

 9. 1 augustus 2014 / 1 augustus 2014

  Dat is inderdaad een lijstje om blij van te worden :) Ik ben ook zo blij met het weer deze zomer! Heel fijn!

 10. monique
  1 augustus 2014 / 1 augustus 2014

  Leuk lijstje! Ik ben wel benieuwd naar je vakantiefoto’s!

 11. 2 augustus 2014 / 2 augustus 2014

  Mooi lijstje. Aangezien ik zelf naar Zweden ga binnenkort, zie ik graag nog wat foto’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder