Happy List #6: October smiles

Collage_oktober

Wauw… op het moment dat ik dit schrijf is het prachtig weer buiten! De herfst is ingezet en zorgt voor mooie kleuren buiten, maar ook zo nu en dan een heerlijk zonnetje. November is begonnen: deze maand komt de Sint alweer in het land! Voor we weer vooruit kijken even een happiness overzichtje van mijn oktobermaand!

Happy blogger
Afgelopen maand stond mijn blog in de spotlights op de blogs van Dagmar en Teske. Ontzettend leuk en echt een enorme eer! Ik heb echt een aantal dagen met een meeeega smile op mijn gezicht gelopen door alle lieve berichten en mount-everest hoge bezoekcijfers. Dank jullie wel lieve dames, ik vind het echt heel lief! :-)

Dagje Gent
Een heerlijk dagje erop uit trekken.. ik hou ervan! En aldus gingen M. en ik in oktober een dag naar Gent. En wat is het een prachtige stad vol historische gebouwen! We bezochten het Gravensteen kasteel, winkelden wat in winkelstraat de Langemunt en aten mosselen aan de mooie Graslei. Hoewel het ’s ochtends enorm regende, brak het zonnetje toch door en werd het een geweldige dag!

Spulletjes voor in huis
Van vriendinnetje R. kreeg ik hele leuke kaarsjes en een kaarsenhouder/ windlicht van Riverdale. Ik houd heel erg van een strakke en moderne inrichting, maar deze schattige items vormen daar een mooie aanvulling op. Van Bol.com ontving ik in het kader van oktober woonmaand een hele leuke opbergmandenset van het werk Pt,. Superleuk! Ik vind het erg tof om ons huisje met deze leuke cadeautjes te voorzien van een nieuwe look.

Keukenprinses
Haha.. not! Ik kan echt niet koken, maar vind het wel heel erg leuk om dingetjes te bakken. Ik maakte afgelopen maand voor het eerst Zweedse kaneelbroodjes en ze waren erg lekker! Gelukkig heb ik nog wat voorraad in de vriezer.. ;-) Dat ik ook het een en ander liet aanbranden in de keuken mag de pret niet drukken; daar heb ik vooral zelf enorm om moeten lachen.

Familie en vrienden
Samen met mijn lief bezocht ik mijn lieve oudtante. Dat gaat natuurlijk gepaard met koekjes en kopjes thee! Lekker en heel gezellig :-) Samen met mijn moeder bezocht ik de Dutch Design Week in Eindhoven.. heel gezellig! Ook heb ik in oktober veel afgesproken met vriendinnen: met Jody ging ik gezellig een hapje eten na het werk, met R. kletste ik enorm bij na elkaar enkele maanden niet gezien te hebben en ik bekeek het nieuwe appartement van vriendinnetje N. Heel gezellig… luv these moments! :-)

Dit waren mijn happy moments uit oktober. Wat waren jouw highlights? Enjoy november!

Delen:

9 Reacties

 1. 2 november 2014 / 2 november 2014

  Aah zo gaaf die foto van Gravensteen, wat is het er toch prachtig. Ik hoop dat je genoten hebt en ah superlief je berichtje over m’n blog <3 Je bent een topper!

 2. 2 november 2014 / 2 november 2014

  Leuk om zo te lezen waar je blij van werd, mooie foto’s ook!

 3. 3 november 2014 / 3 november 2014

  Wat een leuke happy moments. Heel logisch dat je daar vrolijk van wordt! Fijne dag vandaag :)

 4. beautybloglaura
  3 november 2014 / 3 november 2014

  Super mooie foto’s en leuk artikel ! xx

 5. Birgit
  3 november 2014 / 3 november 2014

  Leuk om te zien ^^ Gent is inderdaad een prachtige stad!
  Liefs
  Birgit x

 6. 3 november 2014 / 3 november 2014

  Leuk artikel! Nu wil ik een kaneelbroodje :P.
  xxx

 7. 7 november 2014 / 7 november 2014

  Wat leuk dat je in de bloglights stond. Dat verdien je ook zeker door je fijne en mooi geschreven artikelen! :) Leuk overzichtje heb je hiervan gemaakt

 8. 13 november 2014 / 13 november 2014

  jaa tis nog best mooi weer deze november ! :)
  en dat kasteel ziet er mooi uit :)
  xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder