IsaDora Perfect Moisture Lipstick #154 Rosette

IsaDoraRosette3

Hoewel ik dol ben op lipsticks in knallende kleurtjes als felroze en rood, is dat iets wat ik op mijn werk niet zo snel zal dragen. Daarom kijk ik steeds vaker naar iets rustigere kleuren die daar, vind ik, wel geschikt voor zijn. Toen ik een tijdje terug voor het IsaDora schap stond (alwaar ik enorm hebberig werd van alle mooie producten) vond ik een aantal prachtexemplaren.

Na lang twijfelen tussen enkele kleuren besloot ik de Perfect Moisture Lipstick in de kleur #154 Rosette mee te nemen. Hoewel ik maar één lipstick kocht en geen hele lijn wil ik hem je toch laten zien, dus vandaag staat deze mooie kleur centraal. Kijk mee!

IsaDoraRosette1

Nog even in het kort over IsaDora. Ik vertelde eerder al dat dit cosmeticamerk afkomstig is uit Zweden. Het merk bestaat al sinds 1983 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de grootste beautymerken in Scandinavië. IsaDora is erg goed in het uitbrengen van veilige producten zonder parfum, die bovendien niet op dieren getest zijn. Grote kans dus dat je, als je last hebt van (een) gevoelige huid of ogen, terecht kunt bij dit merk.

Waar IsaDora voornamelijk om bekend staat is de goede prijs/ kwaliteit verhouding. Je betaalt minder dan bij een gemiddeld high-end merk, maar de kwaliteit is doorgaans heel erg goed. Ik was eerder al erg enthousiast over de Gel Nail Lacquer en de Mesmerizing collectie, maar een lipstick probeerde ik niet eerder. Gaat het merk me ook hiermee overtuigen?

IsaDoraRosette2

De lipstick heeft een glanzend zwarte verpakking met een metalen in het midden van de huls. De dop bevat een glanzend metalen plaatje waar in zwarte letters de merknaam opstaat. Het nummer en de naam van de betreffende kleur staan in wit op de onderkant van de huls. Op zich is dat best mooi, maar van de buitenkant zie je dus niet met welke kleur je te maken hebt. Dat kan ietwat onhandig zijn als je meerdere varianten in je collectie hebt. Het geheel ziet er wel erg luxe uit, vind ik.

IsaDora heeft verschillende soorten lipsticks in de collectie. Zo zijn er de Perfect Matt, de Cream Gloss, Crystal Gloss en de Jelly Kiss lipstick lijnen. De lipstick die ik kocht komt uit de Perfect Moisture lijn en belooft hydraterend, romig en langhoudend te zijn. Door dit verzorgende effect worden de lipsticks uit deze lijn aanbevolen voor als je last hebt van droge lippen.

IsaDoraRosette4

De swatch! 154 Rosette is een vrij neutrale koraalkleur, die niet super heftig is. Ik vind het een interessante mix van koel en warm, of van roze met wat oranje. De lipstick bevat geen shimmer of glitter en lijkt op het eerste gezicht vrij glossy. De textuur is, zoals beloofd, vrij creamy en voelt heel prima aan tijdens het maken van de swatch.

IsaDoraRosette5

En dan het resultaat op de lippen. Wat is het moeilijk om deze kleur te vangen op een foto! Ik heb ontzettend veel foto’s gemaakt om de kleur perfect vast te leggen, maar dat lukte niet beter dan dit. Op de foto lijkt Rosette weer veel rozer dan op de swatch hierboven. In werkelijkheid neigt hij toch meer naar koraal/ oranje dan naar roze.

De lipstick brengt prettig aan en dekt ook goed: de pigmentatie is dik in orde. Het glossy effect van de swatch blijkt op de lippen toch wat minder heftig te zijn, ik zou hem nu eerder medium glossy noemen. Rosette is goed op te bouwen door het aanbrengen van verschillende laagjes. Ik vind het een mooie kleur, die niet ontzettend heftig is maar je vooral extra laat stralen door zijn eenvoud. Mijn lippen voelen zacht aan, maar wel merk ik dat de lipstick velletjes een klein beetje accentueert. Dat is wel een klein minpuntje.

IsaDoraRosette6

Ik ben heel enthousiast over deze Perfect Moisture Lipstick in de kleur Rosette. De kleur is intens en blijft enkele uren zitten. Pas na een halve werkdag, wat tussendoortjes en uiteindelijk een flinke lunch hoefde ik de kleur een beetje bij te werken. Je merkt dan vooral dat de kleur op de binnenkant van je lippen langzaam vervaagt, terwijl de randjes van je lippen nog prima ingekleurd zijn.

De lipstick plakt niet en voelt comfortabel en verzorgend aan. Ik vind het een mooie neutrale kleur voor in de winter, maar denk dat Rosette je nog meer kan laten stralen bij een zongebruind huidje in de zomer. De glanzende, zwarte huls is wel naar mijn smaak. Het enige minpuntje is wat mij betreft dat Rosette losse velletjes een beetje accentueert. Dit vang ik op door de lipstick te combineren met een lippenbalsem en hoewel niet ideaal, werkt dat prima. Al met al is het een prima lipstick die wat mij betreft de prijs wel waard is.

IsaDora Perfect Moisture Lipstick #154 Rosette kost €13,95 en is in Nederland verkrijgbaar bij V&D.

Delen:

12 Reacties

 1. Diana Carlton
  21 november 2014 / 21 november 2014

  Ik ken het merk van de lippenstift niet, maar de kleur als swatch ziet er erg mooi uit! Aangebracht heb ik mijn twijfels, maar ik ben wel erg benieuwd naar een full face foto!

  • twintigennogwat
   21 november 2014 / 21 november 2014

   Je hebt gelijk, die moet ik er eigenlijk bijvoegen. Ik vind mezelf alleen niet zo fotogeniek dus vandaar dat ik dat niet doe ;) Ik zal proberen nog een goede foto te maken komend weekend!

 2. Svenja
  21 november 2014 / 21 november 2014

  Bijzonderen, maar vooral ontzettend mooie kleur. Deze zou ik zelf ook zo aanschaffen <3

 3. 21 november 2014 / 21 november 2014

  Wauw, wat een prachtige kleur!

 4. Manon
  21 november 2014 / 21 november 2014

  Wat een geweldige kleur!

 5. Fleur
  21 november 2014 / 21 november 2014

  wauw die kleur <3

 6. Eilish (artisticstateofmind)
  22 november 2014 / 22 november 2014

  Ik kende dit merk nog niet, maar wat een prachtig kleurtje!

 7. 23 november 2014 / 23 november 2014

  Wat een mooie foto’s! Erg fijn kleurtje zo te zien…

 8. 24 november 2014 / 24 november 2014

  Oooh wauw, wat een mooie kleur! Toen ik de foto van de lippenstick zag had ik hem (of haar? :P) wat roder verwacht, maar ik vind deze kleur eigenlijk wel heel erg mooi :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder