Makeup Revolution I Heart Makeup Blushing Hearts

blushinghearts1

Het merk Makeup Revolution gaat als een ware revolutie door beautyland. Veel bloggers schreven de afgelopen tijd al over de betaalbare, maar kwalitatief sterke paletten van dit merk. Tijdens het I Love Beauty Event kwam ik de Makeup Revolution I Heart Makeup Blushing Hearts tegen: hele schattige doosjes baked blush in de vorm van een hartje. Natuurlijk kon ik die niet laten liggen en daarom laat ik vandaag mijn aankoop aan je zien. Kijk mee!

blushinghearts2

Makeup Revolution is een nieuw Engels merk, dat pas in maart 2014 gelanceerd werd. Het idee van het merk? Snel inspelen op nieuwe trends en gezichtsproducten in alle (huid)tinten die bovendien erg betaalbaar zijn. Zo zouden hele lichte, maar ook hele donkere huidjes terecht moeten kunnen bij Makeup Revolution. Sounds good!

De Blushing Hearts komen uit de I Heart Makeup lijn en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren bronzers, highlighters en blushers. Ik kocht de blush in de variant Candy Queen of Hearts.

blushinghearts3

De blush is verpakt in een kartonnen doosje, waar een kartonnen hartje in zit. Dat ziet er natuurlijk super schattig uit: een aanwinst voor in je collectie! Het doosje is plat, wat hem op zich goed stapelbaar maakt. Maar of het echt praktisch is?

Ik denk zelf dat een kartonnen doosje niet heel duurzaam is, want snel kapot! Denk dan aan contact met water of simpelweg gewoon gebruik.. Ik kocht mijn blush tijdens het event en toen kwam het al kapot uit de verpakking (dat zie je tussen de twee linker kleurtjes). Niet fijn en ik denk dat het veel zegt over de stevigheid van de verpakking. Het is dus vooral een doosje om te laten shinen op je make-uptafel en niet eentje die je handig mee op reis kunt nemen.

blushinghearts4

Zoals je kunt zien bevat deze blush drie kleuren; het is een mooie mix van roze met perzikkleurtjes, lichte en donkerdere kleuren. Een doosje bevat een ruime 10 gram product, dus daar kan je wel even mee vooruit! Het geheel ziet er prachtig uit en doet erg denken aan de Too Faced Sweethearts Blush.

blushinghearts5

Dit zijn de swatches! Ik heb de kleuren eerst apart geswatched en daarna samen. Ik vermoed dat er niemand is die de kleuren echt los van elkaar gaat aanbrengen, maar voor de volledigheid laat ik het je toch zien. De kleur als geheel vind ik een mooie, ietwat shimmery kleur die prima het hele jaar door gedragen kan worden. De kleuren verschillen wat in pigmentatie: ik vind de middelste kleur ietsjes tegenvallen, de rest en als geheel is het best oké.

De blush voelt zacht aan en heeft een prima houdbaarheid. Na enkele uurtjes merk je dat het product wat begint te vervagen/ smelten, maar dat kan ook aan mijn huid liggen. Het is geen super bijzondere blush, maar geeft een mooi subtiel kleurtje dat goed op te bouwen is. Al met al is de Makeup Revolution I Heart Makeup Blushing Hearts blush met een prijs van €6,99 een prima budget product!

Heb jij dit populaire product al geprobeerd? Ik ben benieuwd naar je ervaringen!

Delen:

11 Reacties

 1. 15 december 2014 / 15 december 2014

  Wat een leuke eyecatcher is dit product en supermooie review heb je geschreven! Love it <3

 2. 15 december 2014 / 15 december 2014

  Wauw! Ik heb dit product nog niet geprobeerd, maar dat wil ik wel ontzettend graag <3 Even snel wat online shoppen merk ik al haha

 3. Evelien
  15 december 2014 / 15 december 2014

  Deze staat nog op mijn wishlist. Ik vind ‘m zo mooi! En door jou word ik hier weer aan herinnerd ;-). Mooie review heb je geschreven!

 4. Svenja
  15 december 2014 / 15 december 2014

  Wat een beauty is het toch! Deze staat heeeeel hoog op mijn wishlist <3

 5. Guusje
  16 december 2014 / 16 december 2014

  Misschien dat ik toch uit mijn MAC blush comfort zone stap en deze eens ga proberen, alleen de verpakking zegt genoeg, z schattig.

 6. 16 december 2014 / 16 december 2014

  Vind de Blushing heats zo leuk!

 7. 16 december 2014 / 16 december 2014

  Vind de Blushing hearts zo leuk!

 8. 17 december 2014 / 17 december 2014

  Ik vind de verpakkingen alleen al zo ontzettend mooi <3

 9. 18 december 2014 / 18 december 2014

  Toffe blush! Vooral als pareltje op de kaptafel denk ik :)

 10. 18 december 2014 / 18 december 2014

  Wat een mooie kleurtjes… Blushes gebruik ik eigenlijk nooit ^^

 11. 21 december 2014 / 21 december 2014

  Wat een prachtig product zeg. Ik vind ‘m er zo leuk uitzien! En de kwaliteit ziet er ook goed uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder