Mini in the box bestelling

Miniinthebox_totaal

Zoals jullie wellicht in dit artikel al hadden begrepen houd ik erg van gadgets voor mijn telefoon.  En hoewel ik voor mijn vorige telefoon (iPhone 4) een veelvoud aan leuke en vrolijke hoesjes had, moet mijn iPhone 5 het nu al een jaar doen met een saai wit hoesje. Omdat dat hoesje echt aan vervanging toe is, door alle beschadigingen aan de hoes, ben ik op zoek gegaan naar leuke nieuwe hoesjes. Ik bestelde op aanraden van een vriendin enkele hoesjes bij Miniinthebox.com. Vandaag laat ik mijn bestelling zien en vertel ik jullie hoe ik het bestellen bij deze webshop ervaren heb.

Mini in the box is een Chinese webshop waar ze onder andere telecom gadgets verkopen, maar ook allerhande spulletjes als make-up, speelgoed en huistuin-enkeuken-producten. Vaak zijn de prijzen slechts een fractie van het bedrag wat we in Nederland kwijt zijn aan soortgelijke producten. Kleine kanttekening is dat je vanaf een bepaald bedrag wel invoerbelasting moet betalen over je bestelling, dus houd daar rekening mee. Meer informatie daarover vind je hier. Afrekenen kan op Mini in the box met iDeal, Creditcard en Paypal, dus dat is snel, makkelijk en veilig te regelen.

Miniinthebox_madelief

De telefoonhoesjes zijn enorm goedkoop en daarom zijn slordige afwerkingen of ribbelige randjes soms niet te voorkomen. Dat is natuurlijk ook het lastige aan online bestellen: je weet niet hoe het is afgewerkt. Zo’n slordige afwerking is bij dit hoesje zichtbaar in de opening waar de camera zich bevindt. Daarnaast is de print echt op de buitenkant gedrukt en dat zul je gaan merken in het gebruik: de print slijt er op ten duur natuurlijk af. Maar goed, dat zijn natuurlijk onbelangrijke zaken wanneer je kijkt naar de prijs-kwaliteitverhouding. Ik vind dit gewoon een leuk en vrolijk bloemenhoesje.

Miniinthebox_paardenbloem

De afbeelding van het tweede hoesje vond ik erg romantisch en lieflijk. Ook hier is de print op de buitenkant van de plastic hoes gedrukt, maar door het reliëf in de case slijt de print er wellicht iets minder snel af dan bij de voorgaande hoes. Ik vind dit gewoon een hele leuke hoes, waar ik regelmatig even naar kijk. Juist dat reliëf vind ik wel wat hebben eigenlijk.

Miniinthebox_aztec

Tot slot de aztec hoes. Hier was ik heel erg benieuwd naar. Vaak gooi ik mijn telefoon los in mijn tas, waar ook sleutels en andere spullen liggen. Bescherming van het scherm is dan wel handig en daar is een full body case perfect voor. Deze hoes bevat twee pashouders en wordt dicht gehouden door een lipje waar een magneet in zit: handig! Het hoesje is gemaakt van kunstleer en doet synthetisch aan. Sommige plekjes neigen nu al naar het snel slijten van de print en ik ben dan ook benieuwd of dat daadwerkelijk snel zal gebeuren. Ik vind dit een vrolijk hoesje met een mooie print en leuke kleuren. En ideaal: wanneer je op stap gaat of even snel naar de winkel moet rennen, steek je je pasjes in de hoes en hoef je alleen je mobiel verder mee te nemen. Best een handig systeem. Blij met deze aanwinst!

Miniinthebox_totaal2

Mini in the box belooft bij een standaard, gratis, verzending het product af te leveren binnen 10-20 werkdagen. Deze termijn gaat in vanaf het moment dat je bestelling verzameld en verpakt is. Ik bestelde deze hoesjes op dinsdag, ze werden verstuurd op woensdag en vervolgens de week erna op donderdag afgeleverd. Ik kom dan op een totaal van 6 werkdagen (het weekend telt vanzelfsprekend niet mee): dikke prima dus! Kun je duurzame producten van hoogstaande kwaliteit verwachten? Nee, voor deze prijs natuurlijk niet. Maar ben je op zoek naar leuke hoesjes die je zo nu en dan afwisselt, raad ik deze webshop van harte aan.

iPhone 5 hard case madeliefjes €2,75
iPhone 5 hard case paardenbloem en lovers €2,75
iPhone 5 body case aztec streeppatroon €5,51

Bestel jij wel eens accessoires voor je telefoon op internet?

Delen:

5 Reacties

 1. Manouk
  7 september 2014 / 7 september 2014

  Ahhhh das veel sneller dan ze bij mij werden bezorgd haha!

 2. Laura - Sunlight Dream
  8 september 2014 / 8 september 2014

  Hele schattige hoesjes! Ik bestel ook graag bij Mini :) Zo lekker goedkoop :D

 3. Angelique
  8 september 2014 / 8 september 2014

  Wat een leuke telefoonhoesjes

 4. 8 september 2014 / 8 september 2014

  Wat een leuke hoesjes! Ik wil bij deze shop m’n mok bestellen maar die is uitverkocht *huilen*

 5. 22 september 2014 / 22 september 2014

  Leuke hoesjes! Ik heb er ook wel eens drie besteld bij miniinthebox. Helaas waren twee daarvan ontzettend snel kapot, de derde was gelukkig wel beter. Altijd maar afwachten hoe lang zoiets het vol houd, maar wat wil je ook met zulke prijzen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder