Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara

Estee_sumptuousextreme1Een tijdje terug was ik bij ICI Paris XL toen ik aan de praat raakte met de mevrouw achter de counter aldaar. Ze maakte vervolgens een look bij me, waarbij ze de Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara gebruikte. Ik vond het prachtig! Toen ik afgelopen week zag dat ICI Paris XL tijdelijk 40% korting geeft op alle mascara’s maakte mijn hart dan ook een vreugdekreetje en eindelijk kocht ik dit exemplaar zelf. Kijk mee!

Estee_sumptuousextreme4
Estee_sumptuousextreme3
Deze Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume mascara laat de wimpers voller en langer lijken door drie wimperopbouwende vezels. Deze enorme volumeboost moet zorgen voor een false lash effect en een stralende oogopslag. De verpakking ziet er chic uit, love that! De borstel is aan de grote kant en verder vrij basic.

oog_esteelauder
Ik heb erg korte en lichte wimpers die zonder mascara niet goed zichtbaar zijn. Om die reden was het eerste gebruik van de grote mascaraborstel wat onwennig. Hoewel mijn kleine onderwimpertjes maar moeilijk goed te bereiken zijn, krijg ik na wat oefenen toch flink wat kleur op mijn wimpers. Een laagje of twee is echt genoeg, maar je doet al vrij snel veel product op je wimpers. Om eerlijk te zijn vind ik dat zelf echter niet zo erg: het geeft de wimpers immers iets meer body. Ik weet dat sommige meiden daar minder door gecharmeerd zijn. Na een beetje oefenen krijg je het product echter goed gedoseerd op je oog.

Estee_sumptuousextreme5
Door de grootte van de mascara is het even wennen en uitproberen bij het eerste gebruik. De mascara is niet waterproof. Een traan overleeft hij absoluut, maar een regenbuitje helaas niet. Ondanks dat ben ik wel echt fan. Wat ik wil is een mascara die mijn wimpers zwart en opvallend maakt en volume geeft. Dat doet deze mascara absoluut (zeker de onderwimpers zijn uiteindelijk een stuk volumineuzer dan ik gewend ben). Voor mij is deze mascara perfect en de verpakking zorgt voor een extra luxe gevoel. Ik ben fan!

De Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara kost normaal gesproken ongeveer €29, maar ik kocht deze mascara voor €17,40. De 40% kortingsactie van ICI Paris XL geldt nog tot 7 september.

Delen:

5 Reacties

 1. Jolet
  3 september 2014 / 3 september 2014

  Ik vind ‘m mooi!

 2. Inge
  3 september 2014 / 3 september 2014

  Hij is mooi zwart en geeft veel volume maar het lijkt wel of de wimpers wat meer bij elkaar gaan zitten! Wel hele mooie foto’s gemaakt! Fijne review! Ik volg je nu via bloglovin! :) X

  • twintigennogwat
   3 september 2014 / 3 september 2014

   Klopt, dat is wat ik bedoelde met ‘je pakt snel teveel’. Maar ik vind dat eigenlijk niet zo erg, in tegenstelling tot veel anderen. Leuk dat je me volgt, dankjewel! :)

 3. 6 september 2014 / 6 september 2014

  Ziet er goed uit maar voor mij een beetje duur … Ik ben echt een budget-queen wat dat betreft haha. Kan je ook lezen in de Tag die ik van je kreeg en binnenkort online komt ;-)

  • twintigennogwat
   7 september 2014 / 7 september 2014

   Leuk, Ben heel benieuwd! Ben ook enorm aan het nadenken over die van jou… Moeilijk hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder