Happy list #4

happy-list

Een nieuwe baan!
In de vorige Happy List zei ik al dat ik leuk nieuws had en daar kan ik nu iets meer over vertellen. Inmiddels is namelijk het contract getekend en kan ik het ook hier neerzetten: ik heb een nieuwe baan!  Morgen is mijn eerste werkdag en ik heb er echt ontzettend veel zin in (maar vind het ook een beetje spannend). Na het leven als werkende student en daarna een vierdaagse werkweek met daarnaast freelance opdrachten ga ik nu als (jr.) fulltime communicatie adviseur aan de slag. Ik kijk enorm uit naar een nieuw bedrijf, nieuwe collega’s, het leren nieuwe dingen en alles wat er op mijn pad gaat komen.

Fijne meetings met vriendinnen
Omdat ik wist dat mijn vertrek bij mijn vorige werkgever er zat aan te komen, heb ik de afgelopen maand veel extra uren gemaakt zodat ik afgelopen week vrij zou kunnen zijn. Dat is door de enorme hoeveelheid werk op mijn to do lijst niet gelukt, maar wel had ik meer tijd om gezellig met vriendinnen af te spreken. Dus ben ik twee keer gaan lunchen, heb ik een IKEA shoppingtripje gedaan en heb ik een middagje zitten bloggen samen met Manouk. Super leuk en heel erg gezellig!

Een rondje golfen na het werk
De afgelopen weken hebben mijn lief en ik samen enkele keer de gang naar de golfbaan gemaakt. Het is erg ontspannend om na een werkdag een rondje te lopen of om wat te oefenen op de driving range. De dagen worden nu snel korter, dus het wordt steeds lastiger om ’s avonds na het werk nog even te gaan. Gelukkig zijn er nog de weekenden: vandaag gaan we bijvoorbeeld met mijn schoonouders golfen en dat wordt vast erg gezellig. Ik schrijf binnenkort wel eens een blogje over het hoe en waarom van golfen.

Lekker lui op de bank TV series kijken
Nog 6 afleveringen en dan zijn we door alle seizoenen van Breaking Bad heen. Super jammer, want ik vind het echt een geweldige serie. Ik hoorde dat er een Spinoff komt over Saul Goodman, de advocaat van Jesse en Walter. Ben heel benieuwd! Daarnaast is seizoen 2 van Under the Dome weer begonnen, wat ongetwijfeld gaat zorgen voor enkele uurtjes vermaak.

Proeflessen klassieke zang
Afgelopen week heb ik twee proeflessen gehad bij klassieke zangdocenten. Ik wil na enkele jaren pop graag iets nieuws en me vastbijten in het verder ontwikkelen van mijn techniek. Al de eerste les kwam ik een octaaf hoger dan normaal, gewoon door het gebruiken van andere technieken die me aangereikt werden die avond. Zo enorm gaaf, ik kreeg er echt een kick van. Zingen is zo heerlijk :-)

Waar werd jij blij van de afgelopen tijd?

Delen:

4 Reacties

 1. Sylvana
  31 augustus 2014 / 31 augustus 2014

  Wat een leuk, positief lijstje! Gefeliciteerd met je nieuwe baan, helemaal super :). Ik werd blij van mijn laatste weekje vakantie, heb er volop van genoten :).

 2. Manouk
  31 augustus 2014 / 31 augustus 2014

  <3

 3. 1 september 2014 / 1 september 2014

  Congratz met je nieuwe baan! Hoe was je eerste werkdag? :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder