Seven sins Beauty Blogger style tag

Rimmel

Afgelopen week werd ik door Fientje van Fiens Beauty & Fashion Corner getagd voor de Seven sins: Beauty Blogger style tag. Superleuk, dankjewel! Ik vond de vragen erg leuk en origineel, dus ik heb ze met een glimlach ingevuld. Kijk mee!

Luxuria (lechery/lust) – lust

Welk item staat het hoogst op je verlanglijstje?

Eigenlijk heb ik niet echt een concreet product dat ik echt graag zou willen hebben, al komen er altijd nieuwe collecties voorbij die ik erg tof vind. Wel zou ik graag wat meer omschakelen naar biologische en natuurlijke verzorgingsproducten, gewoonweg omdat ik denk dat het beter is voor je huid en voor de natuur. Oh! En een goed dekkende foundation die heel licht van kleur is! In Nederland amper te krijgen en zeker in de winter is dat zo moeilijk te verkrijgen. Iemand tips?

Gula (gluttony) – gulzigheid
Welk merk komt het meeste voor in je stash?

Dit is een lastige vraag! Ik heb namelijk eigenlijk niet zo een heel uitgebreide stash en de producten die ik heb komen van een heel scala aan merken. Ik vermoed dat het de merken The Body Shop, Rimmel (I loooove hun nagellak en heb ze in vele varianten) en Catrice zijn die het meest voorkomen in mijn voorraad.

j'adore

Avaritia (avarice/greed) – hebzucht/gierigheid
Wat is je duurste item uit je stash?

Puur op make-up gebied is dat mijn foundation: de Estée Lauder double wear foundation. Ik moet altijd even slikken wanneer ik hem afreken, maar gelukkig zijn er soms fijne kortingsacties. Trek je het begrip beauty (verzorging) wat breder, dan is dit het parfum J’adore L’absolu van Dior, wat ik al jaren wilde hebben. Afgelopen voorjaar kreeg ik hem van mijn lief en ik ben nog elke keer enorm blij wanneer ik het parfum gebruik.

Acedia (sloth/discouragement) – luiheid
Welk product durf je te vergeten door luiheid?

Op kantoordagen kies ik vaak voor zo min mogelijk poespas. Ik vind het erg leuk om oogschaduw te dragen, maar heb ik haast of geen zin dan is een ooglook echt het laatste waar ik aan denk. Laagje mascara op de ogen en gaan!

Ira (wrath) – woede
Met welk product heb je een liefde/haat relatie?

Eyeliner! Ik vind het prachtig en draag het ook vaak, maar zelfs na 10000 keer oefenen vind ik een mooie strakke lijn (met wing) zetten nog steeds lastig.

oogschaduw

Invidia (envy) – jaloezie
Welk product/item staat geweldig op anderen, maar verschrikkelijk op jezelf?

Ik vind het altijd supergaaf als meiden mooie looks maken met diverse kleuren oogschaduw. Dat zie je mij niet (snel) doen, want dan lijk ik net een zusje van Pipo de clown. En geloof me, dat wil je niet. Liever gebruik ik natuurlijke kleuren als beige, bruin en roze.

Superbia (pride) – trots
Welk product zorgt ervoor dat je jezelf beter voelt?

Dat zijn er eigenlijk twee. Zoals ik al eens gezegd heb, heb ik een onrustig huidje. Een goede foundation er overheen en ik voel me een stuk zekerder (en ja… uiteraard haal ik dat er goed af ’s avonds zodat mijn huid kan herstellen)! Het andere product heeft te maken met mijn zeer lichte wimpers: je zou het niet zeggen door mijn redelijk donkere wenkbrauwen en donkerblonde haar, maar als ik geen mascara draag lijkt het haast alsof ik geen wimpers heb. Dat laagje mascara is dus meer dan welkom!

Na het invullen van deze tag is het mijn beurt om de tag weer door te geven. Ik tag daarom bij deze:

Manouk van womanouk
Saskia van iliveformydreams
Sylvana van lovexbug
Saskia van Twinkelbella

Veel plezier met invullen!

Delen:

7 Reacties

 1. Manouk
  25 augustus 2014 / 25 augustus 2014

  NARS Sheer Glow is your friend guuuurl! In een heel lichte kleur verkrijgbaar en ook aardige dekking (op te bouwen).

  • twintigennogwat
   25 augustus 2014 / 25 augustus 2014

   Die ga ik onthouden!

 2. 25 augustus 2014 / 25 augustus 2014

  Wat een leuke tag, en super thanks voor de tag. Ik ga hem overnemen: in het kader van eens wat anders op m’n blog ;-)

 3. 26 augustus 2014 / 26 augustus 2014

  Dit vind ik een hele leuke tag! Ik herken ook veel van mezelf in je antwoorden, zoals mascara en foundation die je meer zelfvertrouwen geven, eerder gaan voor natuurlijke looks van kleurrijke looks en gewoon een simpele en snelle look dragen voor het werk :)

  X Sara

 4. 26 augustus 2014 / 26 augustus 2014

  Super leuke tag met erg leuke vragen. En helemaal leuk dat je mij getagd hebt dankjewel!!

 5. Sylvana
  26 augustus 2014 / 26 augustus 2014

  Wat een onwijs leuke tag! Je hebt ‘m erg leuk ingevuld :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder