OPI Nordic Little Northies

OPI_Nordics3

Dat ik enorm van de Scandinavische natuur, cultuur, taal en mensen houd zal geen verrassing meer zijn. Dus toen ik hoorde dat OPI een ‘Nordic’ lijn ging uitbrengen kon ik maar een ding denken: hebben hebben hebben! Ik kocht het Little Northies setje, een setje met 4 OPI mini’s en vandaag laat ik die aan jullie zien.


pakketje

De Nordic Collection by OPI bestaat uit 12 nagellakken die geïnspireerd zijn op de diversiteit van Noord-Europa. De collectie bestaat uit bruin- en bordeauxtinten maar ook uit hele vrolijke kleuren als roze, zeegroen en koraal-oranje. De kleuren zijn perfect voor zowel het najaar als de winter, maar omdat er best wat fleurige kleuren tussen zitten kan het ook nu al prima. En de namen… die zijn echt geweldig! Een kleine greep uit de selectie: Viking in a Vinter Vonderland, Skating on Thin Ice-land en Suzy Has a Swede Tooth.

OPI_Nordics2
Het setje Little Northies bestaat uit vier miniflesjes uit de Nordic collectie en bevat de volgende kleuren:

My Dogsled is a Hybrid (zeegroen)
Do You Have this Color in Stock-holm? (blauw-violet)
My Voice is a Little Norse (zilver/ glitter)
How Great is Your Dane? (koffiebruin)

dogsled
My Dogsled is a Hybrid is een prachtige crème- zeegroene kleur. Ik vind het opvallend hoe goed deze kleur dekt. Een fris kleurtje!

opi_stock-holm
Dit lakje vond ik aanvankelijk alleen al leuk door de naam… Stockholm! Do You Have This Color In Stock-Holm? is een ijsblauwe kleur met een mooie glans. Hij best fel en valt goed op. Wat vind ik deze gaaf!

opi_howgreatisyourdane
Hoewel ik vooraf dacht dat Do You Have This Color In Stock-Holm? veruit mijn favoriet zou zijn, werd ik onverwacht totaal verliefd op deze prachtige bruine aardetint: How great is your Dane? Wat een beauty! Hij heeft een prachtige glans en ja… hier ga ik veel mee rondlopen het komende seizoen.

opi_littlenorseDeze My Voice Is A Little Norse houdt een beetje het midden tussen een liquid sand structuurlakje en een gewoon glitterlakje. Hij bevat holografische glitters en kan gemakkelijk (vrij dekkend) in zijn eentje op je nagels. Toch vind ik hem mooier in combinatie met een andere lak. Hier heb ik hem gecombineerd met How great is your Dane? en dat vond ik zelf wel een bijzondere combinatie.

OPI_Nordics_4
Hoewel het kwastje van de OPI lakjes minder breed is dan ik gewend ben (en doorgaans het fijnst vind), brengt hij vrij aardig aan. De lak blijft zonder problemen enkele dagen zitten en is dus prima van kwaliteit. Mijn favorieten uit dit setje zijn How great is your Dane? en Do You Have This Color In Stock-Holm? en ik verwacht dan ook dat ik die regelmatig ga gebruiken.

Al met al ben ik onder de indruk van dit OPI setje. Dit OPI Nordic Collection setje, waarvan elk flesje 3.75 ml bevat, is te koop voor €18,95. Wil je de grote variant van een van de lakken betaal je €14,25 voor een flesje van 15 ml.

Wat vind jij van dit mini setje? Spreken de kleuren je aan?

Delen:

4 Reacties

 1. Eline
  22 augustus 2014 / 22 augustus 2014

  Mooi setje, vooral My Voice is a little Norse vind ik heel erg leuk!

 2. 22 augustus 2014 / 22 augustus 2014

  Wat een leuke kleurtjes, de groene vind ik super!

 3. 22 augustus 2014 / 22 augustus 2014

  Wat een mooie kleurtjes. Vooral die met glitters. Hoewel glitters wel een pain-in-the-ass zijn om eraf te krijgen. Had wel van een beautyblogger een tip ervoor gekregen: watjes met nagellak remover op je nagels doen en daaromheen folie. Werkt als een tierelier!

  • twintigennogwat
   22 augustus 2014 / 22 augustus 2014

   Die tip ken ik idd! Ik kreeg hem er goed af op de gewone manier maar met folie werkt inderdaad erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder