New in: Loavies bestelling!

loavies_totaal
Afgelopen juni deed ik op de website van Elise mee aan een winactie, waarbij je een tas van de webshop Loavies kon winnen. Ik won (yay, superleuk!) en kreeg de prijs uitgereikt in de vorm van shopping money. Nu pas, bijna 3 maanden later, lukte het me om de site van Loavies eens goed te inspecteren en vandaag toon ik je mijn aanwinsten.

Waarom moest dat dan zo lang duren? Nou, niet lang nadat ik de prijs won ging ik op vakantie. Ik besloot te wachten met bestellen tot ik daarvan terug was, maar eenmaal weer thuis was de tas die ik heel graag wilde uitverkocht. En hij kwam de maand daarna helaas niet meer terug in de shop, dus ging ik me oriënteren op de andere producten die deze webshop te bieden had. Afgelopen vrijdagavond, even voor tienen, plaatste ik mijn bestelling en nog geen halfuur later had ik een verzendbevestiging en een 3S code in de mail. De volgende dag om half 12 stond de postbode voor de deur. Wauw! Wat een supersnelle service, I like!

spenditchic spenditchic_2

Ik wilde heel graag de Camel Boy Bag dan wel de Black Boy Bag hebben, maar omdat die beiden uitverkocht waren zocht ik iets uit dat qua stijl een beetje vergelijkbaar is: de Spend it chic portemonnee. Deze portemonnee zit qua grootte tussen een portemonnee en een clutch in en is ideaal voor als je niet je hele tas wil meezeulen. De portemonnee is erg stevig, heeft een vakje voor je kleingeld en biedt ruimte voor 12 pasjes, papiergeld en je telefoon. Er is een vakje met een doorzichtig plasticje ervoor, waar je bijvoorbeeld je rijbewijs achter kan stoppen en de portemonnee wordt afgesloten met een magneetsluiting. Ik vind de portemonnee erg mooi van de buitenkant, maar moet nog even kijken hoe ik hem ga gebruiken. Hij is best wel groot voor een dagelijkse portemonnee en er zit geen hengseltje aan, wat hem als clutch ietwat onhandig maakt. Iemand ideeën?

bordeauxketting
bordeauxketting2
Het volgende item wat ik bestelde is deze geweldige statement ketting. Ik had deze al enkele keren gezien op de site en besloot hem toch maar te bestellen. De ketting is (bordeaux)rood met goud, zwart en wat paars en bevat wat studs op de voorzijde. Ik draag op mijn werk in principe vaak donkere kleding en thuis veel basics en een ketting als deze kan mijn outfit meteen een enorme boost geven. Zo’n gevaarte om je nek is wel even wennen, maar ik vind hem geweldig!

bordeaux_coin

Omdat ik verder geen rode of gouden sieraden heb, leek het me leuk de ketting te combineren met een bijpassend armbandje.  Die vond ik in de bordeaux coin armband en dus besloot ik deze er nog bij te kopen. Een simpele armband van elastiek met kraaltjes, opgefleurd met een soort ‘flosje’ en een muntje. Het armbandje zit gelukkig niet heel los om de arm, maar sluit goed aan. Ik vind het een leuke armband dat zoals gehoopt goed bij de ketting past.

kettingenarmband

Al met al ben ik erg blij met mijn aanwinsten en verwacht ik zeker de sieraden nog veel te dragen deze herfst. Elise, heel erg bedankt voor deze leuke prijs! Je hebt me enorm enthousiast gemaakt voor deze webshop (ik zag al een geweldig jasje, dus wellicht volgt een tweede bestelling snel, haha!).

Items:
Spend it chic €14,95
Bordeaux statement necklace €19,95
Bordeaux coin €6,95

Heb jij al eens iets bij Loavies besteld? 

Delen:

4 Reacties

 1. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Prachtige ketting en oorbellen! Ik ben van plan om vandaag nog dingen te bestellen op Loavies, want ik zie altijd zoveel leuke dingen maar toch koop ik niks haha :)

 2. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Mooie aankopen! Deze kleuren komen goed van pas deze herfst.

 3. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Ik heb er toevallig van de week voor het eerst besteld en vandaag binnengekregen. Echt een prachtige armband, het is zo’n leuke webshop! Jij hebt ook leuke items besteld, vooral het laatste armbandje, wauw!

 4. 27 september 2014 / 27 september 2014

  wat een leuke aankoopjes. Veel plezier ermee

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder