Must Read Blogs: Persoonlijke favorieten

favorieteblogs
Ongeveer een halfjaar geleden begon ik met mijn eigen blog. Ik vind het ontzettend leuk en word dan ook erg blij van iedere reactie die ik krijg. Maar niet alleen het zelf schrijven vind ik erg leuk; ook volg ik heel graag verschillende blogs. Ik merk dat mijn voorkeuren het afgelopen jaar wel enorm veranderd zijn. Waar ik eerder vooral de grote(re) beautyblogs volgde, ben ik steeds meer persoonlijke blogs gaan volgen. De afgelopen tijd kwam ik weer wat hele leuke blogposts tegen, die ik graag met je deel.

Manouk is een heel lief meisje dat prachtig kan tekenen en daarnaast een heel eigen ‘blogstijl’ heeft ontwikkeld. Op haar blog Womanouk schrijft ze over beauty en toont ze haar portrettekeningen. In haar honderste blogpost toont ze enkele tekeningen waarin je duidelijke progressie ziet: ze wordt steeds beter!

Dyscalculie, wat houdt dat eigenlijk in? Saskia vertelde er openhartig over op haar blog en dat vond ik niet alleen heel interessant om te lezen, maar ook moedig van haar. Ik had geen idee wat dyscalculie nou eigenlijk écht is en daarin ben ik niet de enige. Saskia legde het uit in haar blog en ik vind het echt bewonderenswaardig hoe ze ermee omgaat.

Dagmar startte een maand geleden met Project Positief: het verspreiden van positiviteit en het vooruit helpen van anderen. Ik word er enorm enthousiast van! Haar meest recente blog Niemand is perfect zette me aan het nadenken over de (te) hoge standaarden die ik bij mezelf soms vaak hanteer. Jezelf accepteren, en dan met name de dingen die je zelf minder leuk vindt, blijkt soms toch lastiger dan gedacht.

Eerlijke reviews, daar houd ik van. Combineer dat met een flinke dosis humor en je hebt Live life Gorgeous. Ik ontdekte ze pas heel kort geleden (onder welke steen zat ik?) door hun filmpje over het W7 in the night  oogschaduw palette. Enkele quotes: “Ik kan hier niet mee overweg” “Nou, dat weten we dan ook weer”. Leuk!

Jody heeft een geweldige boekenblog waarop het ene na het andere romantische of leuke boek voorbij komt. Er is zoveel leuks te lezen! Vorige week plaatste ze een ‘top 10 auteurs waarvan ik maar één boek gelezen heb maar meer MOET lezen!’. Ik houd enorm van deze lijstjes omdat ik er een soort: MOET HEBBEN, MOET LEZEN gevoel door krijg.

Zoals inmiddels jullie vast weten ben ik helemaal Scandinavië- fan. Zodoende volg ik al een lange tijd (het Engelstalige) Emmas design blogg. Haar foto’s zijn altijd zó ontzettend mooi! In deze blog bespreekt ze de nieuwe collectie geurkaarsen van & other stories. En ik werd verliefd.

Verliefd is ook Saskia van Twinkelbella. Op haar zoontje dan, welteverstaan. Haar blogje daarover vond ik best ontroerend en hoewel ik zelf geen kinderen heb kan ik me er toch wel iets bij indenken. Haar blog is verder een mix van beauty en persoonlijk, wat ik altijd leuk lezen vind.

Dit zijn de blogposten die mij de laatste tijd enorm aanspraken, maar ik neem graag een kijkje op jouw blog! Sommige blogs hebben een beetje een onhandig comment- systeem (of het ligt aan mij. Dat is soms ook waarschijnlijker), waardoor het mij op mijn telefoon niet altijd lukt om te reageren. Maar ik lees wel veel! Mocht je een leuke, originele of gewoon gezellige blog hebben dan laat zeker een berichtje achter.. ik ontdek graag iets nieuws! :-)

Delen:

11 Reacties

 1. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Wauw wat een eer om tussen deze toppers te mogen staan, heel erg bedankt voor je prachtige woorden! Echt superleuk om op deze manier de dag te beginnen dankjewel <3

 2. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Fijn artikel, nu ontdek ik ook nog eens andere bloggers! :)

 3. 24 september 2014 / 24 september 2014

  Leuke post. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken!

  Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award! Je kan meer informatie vinden op mijn site :).
  xxx

 4. BeautyblogLaura.
  24 september 2014 / 24 september 2014

  Leuk artikel ! xx

 5. 25 september 2014 / 25 september 2014

  Heel erg leuk om dit overzichtje te lezen, erg leuke artikelen staan er tussen. En super leuk dat mijn blog er tussen staat, heel lief dankjewel!!!

 6. bymarlayne
  25 september 2014 / 25 september 2014

  Mooi lijstje!

 7. 26 september 2014 / 26 september 2014

  Wat super lief zeg dat ik erbij sta<3 Zijn allemaal erg leuke artikelen.
  Thanks voor de mooie woorden …

 8. 27 september 2014 / 27 september 2014

  Heel leuk om zo nieuwe blogs te ontdekken! Wees ook welkom op die van mij :)

  • twintigennogwat
   27 september 2014 / 27 september 2014

   Leuk, ik kom zeker even kijken! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder