Sunshine blogger award

Ifallinlovewithwords

Hoewel ik nog betrekkelijk kort bezig ben met bloggen, werd ik vorige maand door Saskia getagd voor de Sunshine Blogger Award. Zo ontzettend lief, dankjewel! Het idee achter deze tag: vul 7 random feiten (of geheimen, zoals Saskia het zegt) over jezelf in en geef de tag weer door. Ok… komt-ie!

– Televisie kijken zonder tegelijk iets anders te doen is iets dat mij echt niet lukt. Er moet altijd een telefoon, laptop, boek of tijdschrift in de buurt zijn want ik kan echt niet stilzitten en staren naar dat beeld. Behalve als ik een spannende serie kijk…

– Notitieboekjes en to-do lijstjes…. I love them! Al jaren gebruik ik Moleskine agenda’s die ik met liefde helemaal vol schrijf. Het houdt me gestructureerd en georganiseerd. Daarnaast houd ik gewoon van taal en schrijven, dus dan zijn opschrijfboekjes natuurlijk onmisbaar!

– Raar maar waar: ik doe altijd eerst de mascara op mijn onderwimpers en daarna pas op mijn bovenste wimpers. Als ik het andersom doe ben ik een half pandabeertje, omdat de mascara overal heengaat behalve naar mijn wimpers.

– Al een jaar of 10 volg ik zanglessen. Sinds dit jaar ben ik meer de klassieke weg ingeslagen en dat vind ik te gek! Ondanks dat heb ik enorme plankenkoorts. Ik durf en doe een heleboel, maar voor anderen zingen zonder mezelf te verliezen in de zenuwen lukt me gewoon niet. Ik begin al te trillen als ik de microfoon alleen al zie.

thee_totaal

– Ik houd van fika! Wat dat is? Het is een Zweeds begrip en zowel een werkwoord als een zelfstandig naamwoord. Het betekent zoiets als: thee/koffie drinken met iets lekkers erbij, maar omvat eigenlijk veel meer dan dat. Het is eigenlijk een break met familie, vrienden, collega’s of een date. Fika betekent dus ook: thee thee thee! En I love that! Ik heb een hele verzameling aan grote theemokken en drink het liefst verse thee.

– Ik houd enorm van reizen. Het ontdekken van nieuwe werelden en culturen is een van mijn grote passies. Ik zou ontzettend graag eens naar Canada gaan en ook zou ik meer van Scandinavië willen zien dan ik tot nu toe al deed..

– Tot slot een hele serieuze: Ik kan heel slecht tegen de manier waarop dierenwinkels en tuincentra omgaan met de beestjes die zij verkopen en moet me altijd inhouden om niet enorm boos te worden als ik het zie. Konijnen zitten in winkels (regelmatig alleen) in veel te kleine hokjes en worden ook vaak verkocht terwijl ze nog veel te jong zijn. Please: wil je een huisdier, haal het beestje dan bij een opvang of asiel. En geef het de ruimte om rond te rennen en te spelen. Zulke beestjes kunnen de liefde enorm goed gebruiken! <3

Volgens de ‘officiële’ regels van deze tag moet ik nu een hele reeks aan bloggers nomineren. Omdat deze tag al best eventjes rondgaat in bloggersland doe ik dat niet en zeg ik: als je deze tag nog niet ingevuld hebt en het lijkt je wel leuk… be my guest! Laat je wel eventjes weten dat je hem hebt ingevuld? Dan kom ik graag je 7 random facts lezen!

(bron foto bovenaan: andthatswhoiam.tumblr.com)
Delen:

12 Reacties

 1. 27 september 2014 / 27 september 2014

  Haha leuk! Ik kan ook echt geen tv kijken zonder met mijn iPad te solen of de was te vouwen ofzo :-)

  • twintigennogwat
   27 september 2014 / 27 september 2014

   Haha, ja! Was vouwen doe ik ook wel eens ;)

 2. 27 september 2014 / 27 september 2014

  Wat leuk, nu weet ik ook wat fika is! En ik kan ook nooit stilzitten voor de tv, ik moet dan altijd even twitter kijken of weet ik veel wat. En ik dacht dat ik de enigste was haha! :)

 3. 27 september 2014 / 27 september 2014

  Ja, deze tag gaat al tijden rond. Toch leuk om over al die bloggers verschillende feitjes te lezen.

 4. Kiss & Make-up
  27 september 2014 / 27 september 2014

  Leuk om te lezen! En weer wat bijgeleerd ook. Ik wist niet wat fika was :-)

 5. 27 september 2014 / 27 september 2014

  FIKA. Die ga ik onthouden ;-)
  En het laatste puntje ben ik helemaal met je eens. Ik hou van dieren en leuk om te zien maar toch erg zielig.
  heb dit ook een beetje met dierentuinen hoewel ik het wel super gaaf vind ze te zien bloed m’n hart toch een beetje… Tegenstrijdig he ;-)

 6. 28 september 2014 / 28 september 2014

  Wat een leuke tag! ik houd ook zoveel van reizen ookal heb ik nog niet veel van de wereld gezien, maar ik vind het sowieso al leuk om in Nederland rond te reizen en in de trein te zitten met m’n tasje haha. Het liefst ga ik binnenkort nog naar Amerika en Engeland!

 7. 30 september 2014 / 30 september 2014

  altijd leuk om deze blogjes te lezen :) en ik heb gelijk wat nieuws geleerd, ik ben ook dol op Fika ;)

 8. Ruth
  3 oktober 2014 / 3 oktober 2014

  He Amy,

  Je triggert mij met “I fall in love wit words”. Nou als ik naar muziek vooral naar een nummer van “Next time I fall”… Raad eens wie dit nummer zing. Het is een duet.

  Als je heel mooi kan zingen, waarom heb je niet mee gedaan met de voice of holland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder