Personal Pics: Promessa, Carnaval en The Great Wall

Personal Pics Carnavalsoptocht

Hej allemaal. Het is alweer twee maanden geleden dat mijn laatste Photo Diary online kwam. Ik twijfelde steeds meer aan de meerwaarde van die rubriek voor mijn blog en dus stopte ik na ruim 2,5 jaar met mijn maandelijkse fotodagboekjes. Nu is er de afgelopen tijd niet heel veel online gekomen op mijn blog en dat komt vooral omdat ik lekker druk was met andere bezigheden. Niet alleen werk, maar ook leuke andere dingen waar ik even wat meer zin in had dan in bloggen. Het lijkt me leuk om jullie toch een beetje mee te nemen in mijn belevenissen  vandaar dat er vandaag een Personal Pics update online staat. Een keer in een ander jasje, benieuwd wat jullie ervan vinden! Ik ga trouwens mijn best doen in maart weer wat actiever te zijn op mijn blog.. so stay tuned!

Work hard..

De afgelopen maanden ben ik vooral bezig geweest mijn draai te vinden op kantoor. Dat lukt aardig en ik mag aan hele mooie projecten werken. Een paar weken geleden werd er op kantoor gefilmd voor een bedrijfsfilm en het resultaat is erg tof geworden, vind ik zelf dan, haha! Het deed me wel beseffen hoe leuk ik video eigenlijk vind. Daar zou ik toch echt (nog steeds) wel iets meer mee willen. Daarom heb ik rondgekeken voor een camera, maar jeetje wat zijn die dingen duur! Hebben jullie een aanrader wat betreft camera met opklapscherm (zodat je jezelf ook kunt zien, soms wel handig)?

..Play hard

Daarnaast stonden de afgelopen maand verschillende leuke activiteiten op de agenda, zoals bioscoopbezoek, mijn kledingkast uitruimen (heel fijn..ruimte!) shoppen in Heerlen en lekker uit eten. Dat deden M. en ik bij foodbar Promessa in Eersel, een restaurant waar we ongeveer een keer per jaar komen. In de foodbar bestel je kleine gerechten per ronde en je kunt er terecht voor een brede selectie aan gerechten: van carpaccio en sushi tot kreeft en van oesters tot dame blanche. Je betaalt misschien wat meer, maar het is echt een avondje uit en enorm genieten!

Afgelopen week was het natuurlijk carnaval! Hoewel mede-blogger Northflix mij niet echt een carnavalstype vond haha, vind ik het toch wel echt heel erg leuk! Steeds leuker zelfs. Dag 1 begon niet helemaal zoals ik gehoopt had omdat ik wat last had van de drukte, maar daarna: feesten! De dag na mijn laatste carnavalsuitspattingen laste ik nog één relaxdagje in voor ik weer ging werken en kon ik eindelijk naar The Great Wall, met Matt Damon in de hoofdrol. Als ubermegafangirl moest ik die natuurlijk in de bios zien en waar kan dat beter dan in de supervette zaal van Vue Eindhoven? Conclusie: het verhaal is wel aardig (niet super sterk), maar de visuals: wauw! Heel mooi gemaakt! En nu wordt het langzaam een beetje lente.. en daar heb ik enorm veel zin in. Kan niet wachten tot het weer wat beter wordt, wat jullie? :-)

En dan nu: de foto’s! Voor de desktop: beweeg over de foto om de beschrijving te zien.

[supsystic-gallery id=2 position=center]

Hoe gaat het eigenlijk met jou? Ik wens je een hele fijne maand toe!

Delen:

1 Reactie

  1. 1 maart 2017 / 1 maart 2017

    Ohh moet je vaker doen hoor Amy, ik houd van dit soort blogjes. Lekker een kijkje in andermans leven. Fijn dat je je draai hebt gevonden maar aan filmcamera tips kan ik je niet helpen. Zoek zelf ook al een tijdje een mooie budget variant maar die zijn er volgens mij niet echt haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder