Photo Diary #23: The end of the year

photo-diary-23-overzicht

Hej allemaal! Het einde van het jaar staat alweer voor de deur, kun je het geloven? Wat gaat het snel! 2016 was voor mij een ietwat onstuimig jaar, dus ik kijk uit naar alle nieuwe avonturen en mogelijkheden die het nieuwe jaar gaat brengen. Voor 2017 zich aandient ga ik nog twee keer met je terugblikken: vandaag geef ik je een inkijkje in mijn afgelopen maand en aankomende zaterdag blik ik terug op het gehele afgelopen jaar, zowel zakelijk als privé. Vandaag dus mijn laatste Photo Diary van dit jaar; waarschijnlijk ook meteen de laatste Photo Diary die voorlopig op mijn blog verschijnt. Ik merk aan mijzelf dat ik ze niet meer met heel veel plezier maak en de toegevoegde waarde ervan voor mijn blog niet meer echt zie. Wellicht dat er ooit nog eens eentje gaat komen, maar ik verwacht dat dat eerder sporadisch dan structureel het geval zal zijn. Voor nu dan toch: dit was mijn december!

photo-diary-23-1e-werkdag

Een spannend begin van de nieuwe maand: ik begon op 1 december met een nieuwe baan bij een IT-bedrijf en wat had ik daar zin in! Ik werd warm welkom geheten en dat voelde erg goed. Natuurlijk is het even wennen en mijn draai vinden, maar ik ben ervan overtuigd dat dit voor mij een goede stap was. Can’t wait om met alle mooie plannen aan de slag te gaan!

photo-diary-23-amsterdam

Na de eerste twee werkdagen was het alweer weekend en reisde ik af naar Amsterdam voor het winterse concert van Guus Meeuwis in de Ziggo Dome. Dit plaatje schoot ik van de zonsondergang aan de Amsterdamse grachten.

photo-diary-23-guus-meeuwis

En natuurlijk het concert zelf.. wat een feest was het weer! Daarmee staat de teller qua Guus Meeuwis concerten op 4 dit jaar! ;-) (Lees hier bijvoorbeeld meer over het concert in Parijs)

photo-diary-23-kensington

Je zag het misschien al op Instagram: ik vond de cd van Kensington in mijn schoen dit jaar! Zo leuk, deze wilde ik heel graag! Dank u Sinterklaasje!

photo-diary-23-gourmet

Sinterklaas vieren wij thuis geregeld met een uitgebreide gourmet… mijn favoriet! Wie houdt er ook van omeletjes bakken met groente erin?

photo-diary-23-chloe

Ik kocht het Chloé Eau de parfum tijdens Black Friday en nadat het binnen kwam in december moest het natuurlijk even op de foto. Love it, het werd al snel mijn favoriete parfum.

photo-diary-23-psv

Doodziek zat ik op de tribune tijdens PSV – FK Rostov, maar toch wilde ik aanwezig zijn bij de laatste Champions League wedstrijd (van dit seizoen). Je bent supporter of je bent het niet he.. ;-)

photo-diary-23-utrecht

Utrecht by night! Ik bezocht een alternatief Weihnachts-oratorium (stukken van Bach) door het Amsterdam Baroque Orchestra & Choir in Tivoli Vredenburg en kon het natuurlijk niet laten om even door de mooie binnenstad van Utrecht te wandelen. Ooit studeerde ik hier aan de Universiteit en ik kom er nog steeds graag. <3

photo-diary-23-hot-chocolate

Ook op de planning: een bezoekje aan Antwerpen. Lekker struinen over de kerstmarkten in de stad, warme wafels eten en een beetje shoppen. Ik kocht er een jurkje voor Kerstmis en wat leuke kerstkaartjes. Wat is Antwerpen toch een heerlijke stad om lekker rond te wandelen en te shoppen!

photo-diary-23-antwerpen

Hoi!

photo-diary-23-glazen-huis

Eind december was het tijd voor de (inmiddels) vaste traditie: naar het glazen huis van 3FM. Natuurlijk ook even gedoneerd! Heb jij Serious Request gevolgd?

photo-diary-23-nagels-lakken

Nagels lakken voor Tijn, de superheld van Serious Request dit jaar!

photo-diary-23-kerstdiner

En toen was het alweer Kerst, wat ingeluid werd met een gezellig kerstdiner op kantoor. Een goede gelegenheid voor mij om wat beter kennis te maken met mijn nieuwe collega’s.. het werd een geslaagde avond!

photo-diary-23-kerstontbijt

Kerstontbijtje op 1e kerstdag! Uitgebreid ontbijten vind ik altijd heerlijk om te doen, zo gezellig! Helemaal met Kerstmis: kaarsjes aan, muziekje door de speakers en lekkere dingetjes op tafel. Fijn!

photo-diary-23-sverige-poster

Voor even het fijnste plekje in huis… de Sverige (= Zweden) poster kreeg ik cadeau van de Sint en zeker in combinatie met de wat klassiekere elementen van het huis vind ik deze poster echt te gek staan. Ben er heel blij mee!

photo-diary-23-kerstkransjes

Nog meer eten, want lekkere kerstkransjes! Ik heb geprobeerd er zoveel mogelijk vanaf te blijven, maar ach.. ze zijn ook zo lekker! ;-)

Kerst is weer voorbij en oud en nieuw komt eraan. Waar ik voorgaande jaren altijd weg was van huis, hebben we nu een fles bubbels in huis gehaald en proosten we die avond gezellig samen met vrienden op het nieuwe jaar. Ik heb er zin in!

Heb jij fijne kerstdagen gehad? En heb je leuke plannen voor oud en nieuw? Ik ben benieuwd, laat het me weten!

Delen:

11 Reacties

 1. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Wat een fijn overzichtje! Mijn ouders en zusjes (die voor deze periode over zijn gekomen uit het buitenland) komen met Oud & Nieuw naar mij in mijn nieuwe stekkie. Hoef ik Mango ook niet alleen te laten met al dat vuurwerk, al vindt hij de kleurtjes eerder fascinerend dan dat hij de knallen eng vindt. ;-)

 2. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Dat klinkt als een fijne maand! Gefeliciteerd met je nieuwe baan! Zo fijn om daar warm onthaald te worden! Ook daarnaast heb je veel leuke dingen beleefd. Wat gaaf dat je naar meerdere concerten van Guus Meeuwis bent geweest dit jaar!
  Met Oud & Nieuw ga ik gezellig naar een vriendin toe. Heb er nu al zin in!

 3. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Wat fijn dat de overstap naar je nieuwe werkgever zo goed bevalt! Hier oud en nieuw rustig en thuis ook al is het de 2e keer dat Louie vuurwerk gaat horen. Nu hopen dat ik het tot 12 uur vol kan houden :)

 4. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Ziet er uit als een hele leuke maand! Gefeliciteerd met de nieuwen baan! Ik vierde voor het eerst kerst met mijn nieuwe schoonfamilie, viel me 1000% mee dus mijn kerst was onwijs geslaagd :) O&N zal bij vrienden zijn.

  • twintigennogwat
   31 december 2016 / 31 december 2016

   Wat goed om te horen! Veel plezier vanavond!

 5. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Guus! Ik wil ook weer eens naar een concert van hem, de sfeer is er zo geweldig! Leuke foto van jou met de wafel :) Die bril staat je erg leuk!
  De poster is schitterend, mooi plekje in huis en die schouw… prachtig!

  • twintigennogwat
   31 december 2016 / 31 december 2016

   Dankjewel Sammie! Ben er zelf ook heel blij mee!

 6. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Kerstdag is familiedag, al is het de laatste jaren wat lastiger omdat we een paar mensen moeten missen (mijn moeder en oom zijn beiden overleden en een andere oom had recent een trombose).
  Oud op nieuw is met vrienden, samen eten en een feestje bouwen.
  Veel plezier nog met de feesten en een mooi 2017.

 7. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Oh Amy, wat een fijn overzichtje! Ziet er uit als een hele fijne maand. Ik ben blij voor je dat je overstap van werkgever goed voelt. Ik wens je alvast een hele fijne jaarwisseling en hopelijk zien we elkaar snel in 2017. X

 8. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Nog gefeliciteerd met je nieuwe baan, fijn dat je je er al een beetje op je plek voelt. En een heel leuk schoencadeautje zie ik! :)

 9. 29 december 2016 / 29 december 2016

  Ziet eruit alsof je een leuke week hebt gehad. En al dat lekkere eten, ik word er hongerig van, haha. En… ken ik jou ergens van? Je hebt zo’n bekend gezicht, maar dit is de eerste keer dat ik op je blog kom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder