Photo Diary #11: You can do anything, but not everything

Photo Diary November 2015

Het is december jongens! De tijd van feestdagen, gezellig met elkaar zijn en cadeautjes geven is gewoon alweer aangebroken. Dit jaar lijkt half aan me voorbij gegaan, zo snel ging het. Voor we de drukte van de feestdagen in gaan, wil ik toch nog even met jullie terugkijken op november.

Om eerlijk te zijn vond ik het deze maand lastig om een Photo Diary samen te stellen. Als ik terugkijk naar mijn Photo Diary’s van de afgelopen maanden zie ik dat ik met enige regelmaat heb aangegeven dat ik het superdruk had. Ik had meer last van die drukte dan ik aanvankelijk wilde toegeven en dat resulteerde er in dat ik november ziek werd. Ziek thuis zitten betekent in mijn geval weinig foto’s maken, maar ik heb mijn best gedaan toch wat (interessante) foto’s te verzamelen! Kijk mee naar hoe de maand november er voor mij uitzag!

Photo Diary November 2015 -1

In het eerste weekend van november gingen M. en ik uit eten met mijn schoonouders in verband met de verjaardag van mijn schoonvader. We gingen eten bij een steakhouse. Toen ik binnenkwam zag ik dit: overal huisjes van pelpinda’s op de vloer. Dat mocht hier kennelijk (staan ze om bekend), want iedereen deed het. Heel maf om bewust iets op de grond te gooien! Best grappig, maar ik moest er wel even aan wennen.

Photo Diary November 2015 -2

Naar PSV – Wolfsburg, een Champions League wedstrijd. Wat blijft het een fijne sfeer en zeker wanneer het hele stadion rood-wit gekleurd is.

stuk van jou

Ik las Stuk van jou uit, het nieuwe boek van Sophie Jackson. Wat een fantastisch verhaal, ik raakte eraan verslaafd!

Photo Diary November 2015 -3

Op naar Amsterdam, voor enkele afspraken. November en december zijn altijd vreselijk als het om files gaat, dus ik pakte verschillende keren lekker de trein. Nieuw boek mee (Verloren mensen van Mirjam Rotenstreich), hopen op geen vertraging en dan ben je na 1,5 uur in Amsterdam. Ik heb dit boek later trouwens even aan de kant gelegd, want ik was niet helemaal in de mood voor een thriller als deze. Gek he, dat een boek soms niet helemaal matcht bij je gevoel op dat moment?

Glow 3

Samen met vrienden gingen we dit jaar naar Glow in Eindhoven. Het was vreselijk druk, maar heerlijk weer. Om half 12 ’s avonds liep ik nog met mijn jas open, zo zacht was het. Ik vond Glow erg succesvol dit jaar en heb enkele mooie projecten gezien.

Photo Diary November 2015 -8

Na Glow volgden er volle werkdagen met veel afspraken (en geen foto’s). Ik begon me steeds slechter te voelen en half november werd ik dus ziek.. Tussendoor probeerde ik een beetje op adem te komen met deze Blackberry bath bomb van Lush, die ik in Londen kocht dit voorjaar. Wat een fijn ding! Helaas crashte ik uiteindelijk toch op de bank.

Photo Diary November 2015 -5

Wandelen in de bossen en op de hei samen met een kennis. Het is een hele fijne manier om even mijn hoofd leeg te maken. Deze koeien lopen vrij rond op dit heidegebied en ze kwamen even hallo zeggen. Wat een prachtige beesten!

Photo Diary November 2015 -10

Geen betere afleiding dan knuffelen met lachende babyneefjes van een halfjaar oud! <3

Photo Diary November 2015 -4

Nog meer wandelen, maar dan met Levi (naar het kledingmerk Levi’s), de hond van mijn moeder.

Photo Diary November 2015 -7

Een storing bij mijn hostingbedrijf zorgde ervoor dat mijn blog 2 dagen offline was. Toen hij weer online kwam, bleken alle foto’s (van het begin van mijn blog tot nu) verdwenen te zijn. Er kwam een simpel mailtje van het hostingbedrijf ‘helaas, we kunnen niets meer terughalen, je zult alles opnieuw moeten uploaden’. Aaargghh! I wasn’t so amused. Ik probeer steeds flink wat blogposts te herstellen, maar helaas staat nog niet alles goed (en heb ik niet van alle blogposts de foto’s meer beschikbaar). Hopelijk heb ik het snel allemaal terug gezet. Sorry voor eventueel ongemak!

Photo Diary November 2015 -6

Ziek thuis is ook: op de bank liggen/zitten en lezen. Ik ben nu bezig in het nieuwste boek van Jonas Jonasson (de auteur van De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween) en als jullie het leuk vinden plaats ik binnenkort een review. Kleine hint: deze auteur schrijft hilarisch!

Photo Diary November 2015 -11

En de allerlaatste foto van deze maand: omdat ik een maand suikervrij at en niet zo heel veel eetlust had moest ik creatief aan de gang met eten om toch wat voedingsstoffen binnen te krijgen. Op Chickslovefood.com zag ik een gratin van zoete aardappel met pinda’s en die besloot ik te maken. Super easy en heel lekker. Deze ga ik nog eens maken!

Dat was hem weer, mijn overzichtje van november. December staat voor mij in het teken van rustig weer aan het werk gaan, Sinterklaas vieren en de Kerstdagen. Hopelijk komt de Sint nog even langs met een leuk cadeautje dit jaar :-). Ik wens je een hele fijne nieuwe maand toe!

Wat was jouw mooiste moment in november? En wat zijn je plannen voor december?

Delen:

5 Reacties

 1. 3 december 2015 / 3 december 2015

  Wat ellendig van je hosting zeg! Ik ben nu toevallig ook in de nieuwe van Jonas Jonassen aan het lezen :) En ga je suikervrije maand artikel nog even lezen, heel benieuwd!

 2. 3 december 2015 / 3 december 2015

  Toch nog best wel wat leuke dingen, ondanks de drukte en het ziek zijn! Geniet van de komende maan, december is er toch een van een stapje terug (dat is de bedoeling), gezelligheid en wie weet, inderdaad, leuke cadeautjes! (:

 3. 3 december 2015 / 3 december 2015

  Oh die gratin, die ziet er heerlijk uit!

 4. 4 december 2015 / 4 december 2015

  Och balen zeg van je blog! Ik heb het wel eens met een upload programma gehad… wat ineens was gestopt. BOEM. Al mijn foto’s weg en kon opnieuw beginnen. Dus ik snap je frustratie zeker wel…

  Zelf moet ik nog beginnen aan alle foto’s toevoegen die verschijnen boven mijn artikel… Zit nog niet eens op de helft :’)

 5. 6 december 2015 / 6 december 2015

  Ik hoop dat je je snel weer beter voelt Amy! Ondanks dat ziet je maand er toch best leuk uit :). Liefde voor babyneefjes (en nichtjes!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder