Photo Diary #14: Do more of what makes you happy

Photo diary 14 totaaloverzicht

Hi all! 29 februari, wat bijzonder om op deze dag een blogpost te plaatsen. De volgende keer treffen we elkaar immers pas weer in 2020, haha! Februari was enorm hectisch; hele mooie momenten werden afgewisseld met best een beetje stress. Precies de reden dat mijn blog in deze maand niet vaak van nieuw leesvoer werd voorzien. Volgende maand nieuwe kansen! Toch kijk ik overwegend positief terug op deze maand vanwege alle dingen die me happy maakten en ik wil jullie daarin graag meenemen. Want ik bezocht tv opnames, ging lekker golfen, waaide uit op het strand en vierde de liefde. Dussss..kijk je mee naar de photo diary van februari?

Photo diary 14 golf

Laat ik dit maandoverzicht eens beginnen met deze foto. Want is het geen prachtig plaatje? In het eerste weekend van februari ging ik lekker golfen en ik was compleet onder de indruk van hoe de golfbaan erbij lag die dag. Zo pretty!

Photo diary 14 virtual reality

Van een leverancier op het werk kreeg ik deze Virtual Reality bril. Hierin kun je je telefoon plaatsen en met speciale apps virtueel in een andere wereld stappen. Moest hem wel nog even zelf in elkaar zetten, maar oh wat vind ik dit leuk. Ik ben toch wel een beetje een nerd (#gadgetfreak) en kan hier uren mee zoet zijn. Zo leuk!

Photo diary 14 Maestro

Samen met mijn moeder en zusje ging ik naar de opnames van het televisieprogramma Maestro in Haarlem. Het was de Disco & Funk aflevering die vorige week op tv was. Het was erg tof om eens zulke opnames mee te maken en helemaal omdat mijn zusje bij de televisie werkt en een hoop kon vertellen over hoe bepaalde dingen gaan. Leuke middag!

Photo diary 14 Kneipp

Saskia van Twinkelbella.nl hield een winweek op haar blog en tot mijn grote verrassing won ik deze nieuwe Kneipp producten met de geur Amandelbloesem. Oh my, ik ben compleet verliefd geworden op deze heerlijke bloemengeur!

Photo diary 14 auto

Als je op een ochtend na je ontbijt naar je auto loopt om te gaan werken en dit aantreft, dan ben je niet blij (#ademinademuit). Gelukkig lag er een briefje onder de ruitenwisser. Een kind uit onze straat bleek namelijk tegen mijn auto te zijn gevallen met haar fiets. Hoe dat gebeurd is, is mij nog steeds een raadsel maar na een hoop gebel en geregel kreeg ik een hele fijne leenauto en werd mijn auto gerepareerd.

Photo diary 14 EPIC

In februari ging EPIC (Echte Post Is Cool) van start, het project van bloggers Inge en Northflix. Dit is een leuk project waarbij je een klein cadeautje koopt voor een onbekende (blogger, meestal) en die per brievenbuspost verstuurt. Komende zaterdag worden alle poststukjes uitgepakt (check de hashtag #echtepostiscool) op Insta en Twitter, maar ik zocht in februari vast twee leuke cadeautjes uit en kocht wat inpakmateriaal.

Photo diary 14 champagne

Geen Valentijnsdag voor mij, maar een week later waren mijn vriend en ik 4 jaar bij elkaar dus kon de liefde alsnog gevierd worden, haha! We gingen lekker een hapje eten en besloten er lekker decadent een glas champagne bij te bestellen. Af en toe mag je een beetje gek doen toch.. ;-)

Photo diary 14 isadora

IsaDora is weer verkrijgbaar in Nederland! De vaste lezers van mijn blog weten wel dat ik enorm fan ben van dit Zweedse beautymerk. Een van hun pareltjes is bijvoorbeeld de Grand Volume mascara die ik elke dag met plezier gebruik. IsaDora was een tijdje verkrijgbaar bij V&D (maar we weten allemaal hoe dat is afgelopen) en nu verkoopt Douglas het merk via hun website. Ik sloeg meteen deze mooie producten in van de Riviera voorjaarscollectie. Zouden jullie het leuk vinden om een review te lezen?

Photo diary 14 baby

De foto is misschien een tikje donker, maar ik vond hem te snoezig om niet aan jullie te laten zien. Ik ging een avond oppassen bij babyneefje S. en dat was erg leuk. Wat een vrolijk en lief kind is het toch, ik ben helemaal gek op hem!

Photo diary 14 cadeautje

Na 1,5 jaar bij mijn huidige werkgever is het tijd geworden voor een nieuwe uitdaging. Ik heb mij in de afgelopen periode kunnen ontwikkelen van startende communicatiemedewerker die net van de uni kwam tot een online marketing professional en nu is het tijd voor een volgende stap. Over een paar weekjes gaan we als afscheid gezellig uit eten met een paar collega’s, maar van lieve collega Marjolein kreeg ik alvast dit cadeautje. Superlief!

Photo diary 14 sushi

Time for sushi! Op aanraden van dezelfde collega bezochten mijn vriend en ik restaurant Yokohama in Eindhoven. Het is geen all you can eat concept, wel werken ze met een lopende band terwijl de chef in dezelfde ruimte live de sushi staat klaar te maken. Het restaurant heeft wat mij betreft weinig sfeer (niet echt gezellig zitten), maar het eten is fantastisch. Must visit!

Photo diary 14 dishoek

Het laatste weekend van februari (lees: gisteren) gingen M. en ik even uitwaaien aan het Zeeuwse strand. Ik houd zo enorm van het strand en ben binnen een paar minuten compleet ontspannen wanneer de wind door mijn haren gaat en ik de zoute lucht van het zeewater ruik. We wandelden over het strand, lunchten met poffertjes en reden aan het einde van de dag voor een hapje naar Middelburg (waar letterlijk álles dicht was en er geen kip op straat was. Wauw, dat ben ik helemaal niet gewend in mijn hometown Eindhoven). Heerlijke dag gehad!

Photo diary 14 Amy close up

En dat was hem weer voor deze maand. Het was een bewogen maand die voorbij leek te vliegen omdat er mega veel gebeurde. Ik heb dan ook het gevoel dat ik in deze photo diary maar de helft heb laten zien van wat ik allemaal wilde laten zien, haha. In maart heb ik veel vrij in verband met mijn carrièreswitch en dus heb ik rust, maar ook hele leuke uitstapjes gepland (Parijs!). Ik hoop dat februari voor jou ook heel leuk was en wens je een prachtige nieuwe maand toe!

Wat zijn jouw plannen voor maart?

Delen:

20 Reacties

 1. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wat een heerlijk overzicht om te bekijken! De laatste foto, wauw sta je echt heel mooi op!
  Lekker cadeautje heb je ook gehad van je collega zeg.. hmmmmmm.

  • twintigennogwat
   29 februari 2016 / 29 februari 2016

   Dankjewel voor je compliment lieve Nicole! :-)

 2. Ariane Kuijt
  29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Beetje jammer van je auto, maar gelukkig kan hij gerepareerd worden. Spannend dat je een carrièreswitch gaat maken, ben benieuwd! Februari ging erg snel voor mij, elk weekend een feestje en dit laatste weekend onze eigen housewarming gehouden. Veel succes in maart!

 3. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wat een mooie laatste foto van je Amy! We moeten snel bijkletsen. Je bent een topper :)

  • twintigennogwat
   29 februari 2016 / 29 februari 2016

   Thanks lieverd, doen we!

 4. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Ik wist niet eens dat Maestro in Haarlem werd opgenomen! Wel heel gaaf. IsaDora vind ik ook heel fijn! Heb toevallig ook een palette ervan getest :P

  • twintigennogwat
   29 februari 2016 / 29 februari 2016

   Ik zie het in je CommentLuv tag, leuk! ;-) Ik heb meteen je look even gecheckt! Mijn review komt woensdag online :-)

 5. Iris
  29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wow, je auto was goed kapot zeg, gelukkig dat iemand wel een briefje achtergelaten had. De foto van de Zeeuwse kust herkende ik gelijk al! Het perfecte plekje om even lekker uit te waaien.

 6. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wat een mooie foto van jou op het strand!

  • twintigennogwat
   29 februari 2016 / 29 februari 2016

   Dankjewel Lies!

 7. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wat onwijs balen van je auto maar fijn dat er een briefje lag! Te lang geleden dat ik naar het strand ben geweest, binnenkort maar eens een keer naartoe gaan! Wist helemaal niet dat je oorspronkelijk uit zeeland kwam :) Heb je al ander werk gevonden?

  • twintigennogwat
   29 februari 2016 / 29 februari 2016

   Nee joh, ik kom niet uit Zeeland. Maar zo af en toe rijden we er naartoe :-) Is maar vijf kwartier in de auto, dus prima te doen!

 8. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  oh zo onwijs balen van je auto.. kinderen he.. maar wel netjes van het briefje want tegenwoordig doet niemand dat meer!

 9. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Hea, doe eens niet zo ongelooflijk knap jij ;-)! Die laatste foto van jou is echt prachtig meis: je bent zowel van binnen als van buiten een mooie vrouw, maar dat wist ik al lang en breed uiteraard haha ;-) Ik ben blij om te horen dat, ondanks alles, je deze maand toch als positief hebt ervaren. En ik heb een idee: als we toch samen thuis zitten lijkt mij genoeg ruimte om samen een keer af te spreken en allemaal leuke dingen te doen hahaha ;-) Ik wens je voor nu in ieder geval een ongelooflijke mooie maand maart toe, maar dat gaat zeker wel lukken <3

 10. 29 februari 2016 / 29 februari 2016

  Wat vervelend van je auto meid.
  Gelukkig zat der een briefje en moet je het niet uit je eigen zak betalen.
  Wat zijn het weer super mooie foto’s meid.

 11. 1 maart 2016 / 1 maart 2016

  Die laatste foto van jou is echt PRACHTIG. Super mooi, echt een foto om in te lijsten :) En leuk om te lezen dat je zo blij bent met de producten van Kneipp, je hebt het verdiend hoor! Knap dat je de keuze voor een carrière switch hebt durven maken, ik hoop dat het je veel geluk zal brengen.

 12. 1 maart 2016 / 1 maart 2016

  Wat een mooie foto als laatst. En je kan er even tegenaan met chocola, leuk! Gaaf dat je gewonnen had op Twinkelbella!

 13. 1 maart 2016 / 1 maart 2016

  wat gaaf die VR bril!! en yum sushi! <3

 14. 2 maart 2016 / 2 maart 2016

  Wat een mooie foto van jou op het strand! Verder leuke fotootjes! Alleen balen van je auto!

 15. 5 maart 2016 / 5 maart 2016

  Mooie foto die laatste! En netjes dat er een briefje is achter gelaten bij je auto… Altijd naar om schade te hebben. En ohhhh die chocolade<3 Enjoy ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder