IsaDora Riviera voorjaarscollectie 2016

IsaDora Riviera collectie

Deze maand werd de IsaDora Riviera collectie gelanceerd, de nieuwe voorjaarscollectie van mijn favoriete Zweedse beautymerk. Deze collectie bevat nagellakjes en lip- en oogproducten in zachte pastelkleuren en luxe, matte tinten. Heel erg geschikt voor aankomende lente dus! Je kon hier de afgelopen 2 jaar al verschillende keren lezen over dit merk (klik hier voor de blogposts) en altijd als ik in Zweden ben besteed ik aardig wat tijd voor hun schappen (wat kies ik dit keer?). Een tijdje waren de producten van IsaDora te koop bij V&D, maar nu liggen ze in de online schappen van Douglas. Ik kon het dus niet laten om enkele producten uit de IsaDora Riviera collectie in te slaan en laat ze met veel plezier aan je zien! Kijk je mee?

IsaDora Riviera Velvet Matt Nails – €9,95

IsaDora Riviera velvet matt nails

De Velvet Matt Nails lijn bestaat al sinds afgelopen herfst, maar speciaal voor de Riviera collectie brengt IsaDora nu zes nieuwe pastelkleurige lakjes uit als aanvulling op deze serie. Het zijn zes hele ingetogen matte kleurtjes met een parelachtige/satijnen finish en een prima houdbaarheid (op mijn zwakke nagels ongeveer 5 dagen). Op Zweedse beautyblogs zag ik twee kleuren die er voor mij uit sprongen, namelijk 827 Bohemian en 829 Pink Sugar. Deze wilde ik dus graag zelf hebben! De overige kleuren zijn 826 White velvet, 828 Vintage blush, 830 Blue cloud en 831 Spring light.

IsaDora Riviera velvet matt nails bohemian

Dit is 827 Bohemian, een matte nude kleur met een prachtige satijnen finish. Deze zag ik al op een blog voorbij komen en toen vond ik hem meteen super, maar eenmaal op mijn eigen nagels werd ik verliefd. Het is een perfecte kleur voor elke dag.

IsaDora Riviera velvet matt nails pink sugar

De tweede kleur die ik kocht is 829 Pink Sugar. Het is een lieflijk roze kleurtje met een fluwelen finish. De matte afwerking vind ik een leuke variatie, iets vernieuwender dan wanneer deze kleur een glanzende finish had. Het enige nadeel is dat deze kleur niet fantastisch goed dekt. Op de foto draag ik twee flinke laagjes, maar zoals je wellicht ziet is hij her en der toch wat doorzichtig (zie bijvoorbeeld de donkere plekjes op mijn middelvinger). Jammer, want ik ben geen fan van 3 laagjes lak.

IsaDora Riviera Eye Shadow Quartet 05 Nude Rose – €19,95

IsaDora Riviera eyeshadow 2

De IsaDora Riviera Eye Shadow Quartet paletten zijn over het algemeen zeer geliefd vanwege de zijdezachte kleuren en de mega lange houdbaarheid. Ze zijn nu uitgebracht in twee nieuwe kleuren: 05 Nude Rose och 06 Nude Sand. Ik kocht Nude Rose, een palette met vier oogschaduwkleuren in de tinten beige, bruin en roze.

De eerste kleur in dit palette is een enigszins transparante, champagnekleur met veel glans. De tweede kleur (rechtsboven) is een vrij gepigmenteerde lichtroze tint met zilveren glittertjes. De derde kleur (linksonder) is een beetje champagne/bruin van kleur en bevat net als de roze kleur veel glans en glittertjes. De vierde en laatste oogschaduw is een intens warme bruine matte kleur met een satijnen afwerking.

IsaDora Riviera eyeshadowb

Op deze foto’s zie je de oogschaduw in actie. Ik bracht de roze kleur aan op mijn hele ooglid en de champagne/bruin kleur rond mijn arcadeboog. Deze kleur valt helaas een beetje weg (op de foto extra) en laat in plaats van kleur vooral veel glans zien. De donkerste (intense!) kleur bracht ik aan onder mijn oog, als klein randje boven mijn oog en een beetje in het uiterste hoekje van mijn ooglid. Niet alle kleuren zijn dus super gepigmenteerd, maar voor een dagelijkse look kun je prima uit de voeten met dit palette. Ik vind het een mooi, lieflijk maar toch fris palette met kleuren die heel goed bij elkaar passen.

Deze lente gaan we voor pastel en lieve kleurtjes en met deze producten uit de IsaDora Riviera collectie ben ik helemaal ready to go! Ik hoop dat je het leuk vond om met mij mee te kijken naar deze producten. Ik zeg het nog maar eens: nee, ik ben geen beautyblogger en je ziet op mijn blog daarom maar af en toe beauty producten voorbij komen. Mijn foto’s zijn dus van andere kwaliteit dan die je bij de echte beautybloggers ziet, maar ik vind het oprecht heel leuk om mijn enthousiasme over mijn favoriete merk en deze collectie met jullie te delen. Hopelijk vind jij dat ook!

Inmiddels is IsaDora al eventjes te koop in Nederland; heb jij al eens iets van hun producten geprobeerd?

Delen:

3 Reacties

 1. 2 maart 2016 / 2 maart 2016

  Ik heb nog nooit eerder iets van dit merk geprobeerd, al ziet het er wel erg interessant uit.

  • twintigennogwat
   14 maart 2016 / 14 maart 2016

   Ja, mooi he? Ik zou zeggen ga eens kijken bij Douglas! :)

 2. Irene
  2 maart 2016 / 2 maart 2016

  The post is fantastic, I love it so much:)
  Have a wonderful day!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder