Photo Diary #2: February, month of love

Maand februari

Wauw, ik kan niet geloven dat het alweer maart is. Hoewel 2015 voor mijn gevoel pas net begonnen is, zijn we alweer twee maanden verder! Februari is natuurlijk de maand van liefde.. niet alleen omdat Valentijnsdag in februari valt, maar ook omdat M. en ik elkaar hebben leren kennen in februari, wat we natuurlijk niet onopgemerkt voorbij konden laten gaan. De maand vloog voorbij en er gebeurde weer een heleboel leuks. Kijk je mee naar mijn overzichtje van de maand februari?

februari-sneeuw

Sneeuw!
Deze foto maakte ik voor de Project Positief Instagram Challenge (die ik overigens niet helemaal heb voltooid omdat ik door enkele drukke dagen totaal vergat om foto’s te maken). Mijn konijnen waren helemaal door het dolle heen toen er sneeuw viel en maakten een hoop gekke sprongen in de tuin. Zo lief om te zien! :-)

februari-GG

Gossip Girl
Afgelopen maand heb ik diverse keren het ziekenhuis een bezoekje gebracht. Niet alleen voor mezelf (de KNO arts) maar ook voor mijn dierbaren. Bezoekjes aan het ziekenhuis betekenen doorgaans heeeel veel wachten. Zo saai! En als je tijdens dat wachten wifi tot je beschikking hebt, wat kun je dan beter doen dan Gossip Girl kijken op Netflix? Hier ging Lily trouwens met Bart Bass, ziet het decor er niet romantisch uit? (ik maakte de foto met mijn werktelefoon, in case you’re wondering..)

februari-carnaval

Carnaval
14 februari was het Valentijnsdag, maar ook de dag dat in Eindhoven de carnavalsoptocht was. Aangezien M. en ik elkaar ooit leerden kennen op carnavalszaterdag was de keuze voor ons niet moeilijk: Valentijnsdag werd overgeslagen en er werd gefeest. Dit was mijn outfit, zoals je al een beetje had kunnen zien in deze blogpost. Ik ging als hippie, compleet met een fijne groene pruik.

februari-wandelen

Boswandeling
Hoe fijn is het om lekker door het bos te wandelen, terwijl de zon door de bomen piept? De maandag na het carnavalsweekend hadden M. en ik een dagje vrij genomen van ons werk. We haalden de hond van mijn moeder op en liepen een heerlijk lang stuk door het bos.

februari-werk

Werk
Deze afbeelding kwam ik een tijdje terug tegen op Twitter en stiekem moesten mijn collega en ik er wel om lachen. Op mijn werk ben ik onder andere verantwoordelijk voor het beheer van het intranet, dus hoe toepasselijk is deze foto? ;-)

februari-catrice
Catrice lipsticks
Langzaam begint het wat langer licht te worden buiten, maar als ik ’s avonds thuis kom van mijn werk is het niet licht genoeg meer om foto’s te maken. Daarom maak ik die foto’s vaak in het weekend. Dit zijn de Catrice Luminous Lipsticks. Leuke producten die ik de laatste tijd heel veel draag. Het enige nadeel is dat je ze altijd bij je moet hebben, want je moet blijven bijwerken.

februari-uiteten

Three years of love
Wat een chocoladefeestje..! M. en ik vierden deze maand ons 3-jarig jubileum en gingen daarvoor uit eten in een super leuk restaurantje. Dit was mijn nagerecht en hoewel ik het niet op kreeg omdat ik écht genoeg had gegeten zag het er heerlijk uit… en dat was het ook, haha! :-)

februari-ziekjes

Ziekjes
Waar de mensen om me heen met bosjes tegelijk ziek werden, bleef het mij lange tijd bespaard. Tot anderhalve week geleden dan, want toen sloeg het bij mij ineens in als een bom. Vorig weekend deed ik daarom niets anders dan op de bank liggen slapen en kippensoep eten, met de neusspray en tissues bij de hand. Helemaal fit ben ik nog niet, maar het ergste is weer voorbij. Gelukkig maar!

februari-golf

Golf
Yay, op de allerlaatste dag van de maand februari waren onze agenda’s en de zon het met elkaar eens: tijd om de golftas te pakken en naar de golfbaan te gaan. Al sinds november hadden we niets meer gedaan met onze golfclubs dus M. en ik stonden best te popelen om weer te beginnen. We deden een wedstrijdje putten en oefenden wat op de driving range; genoeg voor een eerste sessie. Fijn om weer bezig te zijn!

Wat waren voor jou de highlights van februari?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

 

Delen:

16 Reacties

 1. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Klinkt als een heerlijke maand, afgezien van het ziek zijn en bezoeken aan het ziekenhuis natuurlijk! Mijn highlight was de beslissing dat we een hondje gaan nemen, volgende week gaan we voor de eerste keer kijken :)

  • twintigennogwat
   1 maart 2015 / 1 maart 2015

   Aah wat leuk! Wat voor hondje wil je?

 2. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Wat een leuke foto’s! Balen dat je ziek was, maar ik geloof dat iedereen in februari een griepje te pakken heeft gehad. Fijne zondag <3

 3. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Dat chocoladedessertje ziet er heerlijk uit! Yummie! Vervelend dat je ziek was… Gelukkig voel je je ondertussen al een stuk beter!

  • twintigennogwat
   2 maart 2015 / 2 maart 2015

   Die was ook heerlijk! <3

 4. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Zelf was ik ook ziek in februari, er hadden er een hoop een griepje te pakken. Verder wel erg fijne foto’s en een leuk, vermakelijk foto overzichtje, leuk!

 5. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Aah lief he, konijntjes en sneeuw. En ik ben ook zo lang ziekig geweest!! Blah.

 6. 1 maart 2015 / 1 maart 2015

  Leuke foto’s allemaal. En wat balen dat je ziek was. Hadden veel last van

 7. 2 maart 2015 / 2 maart 2015

  Wat een leuke post! Je hebt een hele gezellig maand achter de rug denk ik. En wat ziet dat dessertje er lekker uit! YUM!

  xx naomi

 8. Guusje
  2 maart 2015 / 2 maart 2015

  Blegh, ziek zijn is stom! Gelukkig voel je je weer wat beter en wat een gezellige uitstapjes heb je gehad!

 9. 2 maart 2015 / 2 maart 2015

  Bah, ziek zijn is zo vervelend. Wel je tijd fijn ingevuld met Gossip Girl kijken! Zo is wachten zo gek nog niet. ;)

  • twintigennogwat
   2 maart 2015 / 2 maart 2015

   Nee he, geen verkeerde tijdsbesteding ;-)

 10. Kim
  2 maart 2015 / 2 maart 2015

  Gefeliciteerd met jullie jubileum! Dat toetje zag er heerlijk uit!

 11. 2 maart 2015 / 2 maart 2015

  Love MAC lipstick zoveel keus alleen altijd haha! nog gefeliciteerd en een fijne week verder

 12. Nienke
  3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Hi! Leuk om te lezen, leuke foto’s ook! Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award, misschien vind je het leuk om mee te doen?

 13. 4 maart 2015 / 4 maart 2015

  Ik vind je groene pruik echt geniaal! Had je waarschijnlijk niet herkend als ik je was tegengekomen haha :P Echt iedereen die ik ken is in februari wel ziekjes geweest, alhoewel vriendlief nu ineens begint.. :/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder