Spam je blog of Instagram pagina!

spamyourblog

Vandaag is het tijd voor iets dat ik nog niet eerder heb gedaan op Twintig en nog wat: Spam je blog! Ik merk dat mijn blog bezocht wordt door enkele andere fanatieke bloggers en dus lijkt het me leuk om via deze weg wat leuke nieuwe blogs en Instagram profielen te leren kennen. Ik merk zelf dat ik altijd een hoop leuks tegenkom als ik een kijkje neem tussen Spam je blog artikelen van andere bloggers, maar er zijn zo ontzettend veel mooie en inspirerende blogs dat ik graag nieuwe pareltjes ontdek.

Heb je zin om mee te doen?

♥ Plaats dan in de comments onder dit bericht een leuk en inspirerend berichtje waarom jouw blog of Instagram profiel absoluut de moeite waard is om te komen bekijken.
♥ De link naar je blog of Instagram kun je achterlaten in het vakje dat bestemd is voor je URL.
♥ Ga eens gezellig kijken bij een ander, wellicht ontdek je nog een nieuwe favoriet!
♥ En volg je mij al op de diverse kanalen? Je kunt me vinden op Bloglovin’Twitter en Instagram. Als je mij volgt ben je meteen op de hoogte van alle laatste updates die ik plaats op Twintigennogwat.nl!

Ik kom zeker een kijkje nemen bij iedereen die een reactie achterlaat hier in de comments en wens jullie veel plezier met het ontdekken van nieuwe blogs!

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

22 Reacties

 1. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Hey, lief dat we mogen spammen! Ik probeer van mijn blog en instagram account vooral een persoonlijk plekje te maken. Momenteel doe ik mee met de #yourdailyphoto van de maand maart, van Liliane :) Kom gerust een kijkje nemen! Liefs!

  https://instagram.com/anneleendebondt/

 2. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Wat lief dat we mogen spammen. Ik blog over zaken die mij bezig houden (mind) en waar ik vrolijk van word (joy). Mindfulness, wijsheden en positiviteit kan je er vooral vinden. Hopelijk kan ik je inspireren…enjoy!

 3. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Erg leuk dat we mogen spammen <3 Ik ben Maaike en ik blog sinds een halfjaar op xMMKE. Ik schrijf veel persoonlijke artikelen en daarnaast heel veel over beauty. Ik schrijf voornamelijk vaak over make-up producten die mijn favoriet zijn en heel soms post ik een make-up look. Iedere maandag is er een Weekly Journal te vinden en vandaag staat mijn wishlist voor de lente / zomer erop! :)

 4. Nienke
  3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Leuk! Ik blog op Forever Strawberry Fields over o.a. Engeland, lifestyle en persoonlijke dingen. En daarnaast ben ik ook op Instagram te vinden! Neem gerust een kijkje :)

 5. Jantine
  3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Altijd leuk, ‘legaal’ spammen ;-)

  Ik schrijf op http://www.eccentriclady.nl veel over boeken, persoonlijke (en mindstyle) blogposts en lifestyle. Mijn blog is erg divers!

 6. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Wat leuk!

  Vandaag heb ik een artikel geplaatst over hoe ik mijn werk organiseer, zonder een bureau te hebben. Gisteren had ik een artikel over mijn zelfopgestelde doelen voor maart En afgelopen vrijdag kwam er een persoonlijk artikel online i.v.m. reacties geven. Morgen staat er een artikel over de moestuin gepland, en donderdag komt er een review van een lipstick online. Ben je benieuwd geworden?
  Je bent steeds welkom op Nicky’s Wereld! (klik op mijn naam, en je komt er terecht!)

 7. Lisa
  3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Wat lief dat we mogen spammen!

  Ik heet Lisa en ik blog op http://www.xlovelyworldx.blogspot.com. Mijn grootste passie is lifestyle, maar ik blog ook graag over andere onderwerpen zoals fashion, food en soms ook wat perrsoonlijke dingen. Ik ben dol op Pinterest, macarons, mooie lay-outs en een goed boek. Door middel van mijn blog hoop ik jouw te inspireren. Neem zeker een kijkje en misschien bevalt het je wel zo goed dat je me gelijk wil volgen op Bloglovin… :)

 8. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Aah ik vind het altijd zo leuk om op deze manier nieuwe blogs te ontdekken.
  Mijn blog is een persoonlijke feel good blog. Ik probeer alles altijd op een zo positief mogelijke manier te benaderen en ik denk dat dat goed tot uiting komt op mijn blog. :)

 9. 3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Altijd leuk om zo een rijtje andere blogs te ontdekken! Ik heb een omniblog, dus je vindt er echt van alles: van boekrecensies tot recepten en persoonlijke stukken.

 10. Lieke
  3 maart 2015 / 3 maart 2015

  Fijn dat we mogen spammen!

  Ik ben Lieke, 26 jaar en schrijf een persoonlijke blog. Daarnaast gebruik ik quotes voor mindstyle-artikelen en geef ik graag tips voor leuke dagjes weg. Neem gerust een kijkje en een berichtje is altijd leuk!
  Daarnaast ben ik helemaal weg van Instagram. Op mijn blog vind je een link naar mijn account!

 11. 4 maart 2015 / 4 maart 2015

  Leuk!

  Verrassend Genoeg is mijn lifestyle blog over alles wat het leven leuker en gezonder maakt. Leuker omdat het gezond is en gezonder omdat het leuk is. En mijn Instagram doet daar uiteraard aan mee!

 12. 4 maart 2015 / 4 maart 2015

  Super leuk en ook tof om zo nieuwe blogs te ontdekken!

  Iliveformydreams is een persoonlijk lifestyle blog van mij, Saskia. Ik ben 27 jaar, theeleut, kattenlover, boekenwurm en skatefanaat. Het gaat eigenlijk over van alles en nog wat! Tevens gestart met #PlukhetGeluk om mensen te motiveren, inspireren en laten inzien wat ze al hebben!

  Mijn Instagram is: Sassie__

 13. 4 maart 2015 / 4 maart 2015

  Ah wat leuk! Tijd om nieuwe blogs en IG accounts te ontdekken :D

  Ik ben Justine en ik blog dagelijks op http://www.mycupofcare.nl Dit is mijn persoonlijke lifeblog over lifestyle, beauty, fashion en travel. Eigenlijk alle dingen die het leven leuk maken! Daarnaast ben ik groot Instagram fan. Ik ben te vinden onder de naam: xjusstine

  Fijne avond <3
  Liefs,
  Justine

 14. 4 maart 2015 / 4 maart 2015

  Hi Dames,

  We zijn een leuke nieuwe webwinkel begonnen met allemaal sieraden. De collectie is nu nog beperkt maar we willen snel uitgroeien! Op de site kan je leuke armbandjes en horloges vinden voor een klein prijsje en tot en met 1 april krijg je 10% korting op je eerste bestelling met code: opening10. Schrijf je je in voor onze nieuwsbrief krijg je nog een code wat je recht geeft op 2 euro korting! Mis dit dus niet en kom naar YourFrosting.com!

 15. 6 maart 2015 / 6 maart 2015

  Wellicht wat aan de late kant, maar ik hoop hier toch nog eventjes gebruik van te kunnen maken! Ik ben net nieuw in het blogwereldje en ben sinds een weekje een food-, health- & lifestyleblog begonnen. Neem eens een kijkje! http://imashealthfabriek.wordpress.com & laat vooral horen wat jullie vinden in de comments!

 16. 6 maart 2015 / 6 maart 2015

  Hoi!
  Ik blog een paar keer per week over nail art, nagellak, en soms wat persoonlijks. Elke zondag zet ik een nieuwe nail art tutorial op m’n blog en voor de rest schrijf ik o.a. reviews.
  Ik blog op http://weheartpolish.blogspot.com/

  x Eva

 17. makeyoubeautiful21
  15 maart 2015 / 15 maart 2015

  Bezoek ook eens onze blog over beauty, fashion, lifestyle en diverse onderwerpen.
  Wij zijn ook te volgen op sociaal media en ook hebben we ons eigen YouTube kanaal waar je gratis op kunt abonneren.
  Wij zien en spreken je graag veder op onze blog http://www.makeyoubeautiful21.blogspot.nl

 18. 16 maart 2015 / 16 maart 2015

  Wat een leuke blog heb jij en ik begin meteen al met spammen ;)

  Ik ben Maris en ik blog op Flying Foodie. Flying Foodie is een blog voor iedereen die gek is op eten, waar ze ook zijn: uit, thuis of op reis!

 19. 19 maart 2015 / 19 maart 2015

  Hey tof dat we mogen spammen!
  De beste moestuintips, de lekkerste recepten én scherpe columns?
  Check dan nu De Boon in de Tuin!

  Groetjes,
  Kees de Boon | De Boon in de Tuin

  Twitter @keesdeboon (2.000+ followers)
  Moestuin-maniak | Rauw | Puur | Buitenman | Blogger

  • twintigennogwat
   22 maart 2015 / 22 maart 2015

   Wat heb je een leuk blog Kees! Ik kom zeker vaker kijken :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder