Photo Diary #1: A new year, a fresh start

Maand januari

De eerste maand van het jaar is voorbij en waar dat voor mijn gevoel normaal altijd een enorm lange maand is ging het dit keer ontzettend snel! Afgelopen jaar deelde ik aan het einde van elke maand een happy list met jullie: enkele highlights uit mijn maand. Het leek me leuk om dat dit jaar door te zetten, maar in een iets ander jasje. Ik doop de rubriek per nu om naar Photo Diary: zo kan ik een gevarieerder beeld laten zien van mijn maand. Hopelijk vinden jullie dat leuk!

Hoewel januari vooral een ontzettend(!) drukke maand was, kwamen er ook zeker wat leuke momenten voorbij. Helaas niet alleen maar leuke momentjes, want de oorontsteking die zich in december inzette bleef aanhouden en er lag een dikke vette verkeersboete op de mat. Kijk je mee naar mijn overzichtje van januari?

januari-7

Ik begon de maand januari met een tripje naar Berlijn. Ik vierde er oud en nieuw, samen met M, zijn zus en een vriend van ons. Super gezellig en bijzonder om eens mee te maken! Ik schreef er een blogpost over waarin ik enkele reistips voor een geslaagde citytrip met je deel.

januari-1

Klussen met kijkers
Eenmaal thuis voerde ik samen met M. wat veranderingen door in huis. Ons kantoortje puilde uit van de spullen en er was geen nieuwe ruimte om een nieuwe kast neer te zetten. M’s katten hadden zo ongeveer de grootste kamer tot hun beschikking die nog niet voor de helft door hen gebruikt werd. Tijd voor een hoognodige ruil dus! De zogeheten “kattenkamer” werd grondig gepoetst en helemaal geverfd. Een gekleurde muur leek ons leuker dan alleen maar wit, dus probeerden we deze kleur. Lekker fris!

januari-8

Gezellig bowlen met M, vriendinnetje R. en haar vriend S. Met zijn viertjes hadden we de grootste lol. Ik kan er echt helemaal niets van, maar dat mocht de pret niet drukken. We hadden elkaar al een hele tijd niet gezien en het was leuk om op zo’n manier bezig te zijn.

januari-14

Einde van een werkweek: collega’s werden creatief met overgebleven fruit ;-)

januari-6

Yay, de eerste Zweedse les! Ik vertelde al dat ik graag mijn Zweeds wil verbeteren en dat plan hebben we maar meteen in de praktijk gebracht. Samen met M. volg ik lessen bij een Zweedse dame uit de buurt. Nu nog tijd vinden om tussen de lessen door thuis te oefenen… ;)

januari-10

Voor mijn werk moest ik afgelopen maand enkele keren naar Amsterdam. Best een onderneming vanuit Brabant en vooral bij winterweer. Om files te voorkomen ging ik met de trein (sinds lange tijd) en jawel: vertragingen alom! Gelukkig had ik steeds leuk leesvoer bij me om die uurtjes door te komen.

januari-12

Ondanks de vele vertragingen is dat treinen toch niet zo’n heel slecht idee. Van autorijden komen namelijk soms hele nare brieven… Volledig eigen schuld natuurlijk, maar ik baalde flink! Ik kan nog precies terughalen waarom ik zo’n haast had op het moment dat ik kennelijk geflitst ben/ er gelaserd werd. Stom stom stom!

januari-4

Uitgeverij De Fontein stuurde me dit leesexemplaar van ‘Rode Letters’ op. Zo leuk, dank jullie wel! Ik ben inmiddels begonnen met het lezen en begin maart komt er een recensie online.. want dan is het boek te koop.

januari-13

Toch maar even langs de huisarts, want de oorontsteking die zich in december inzette bleef maar aanhouden, ondanks dat ik al 1,5 week mijn vaste oordruppels gebruikte op dat moment. Ik werd direct doorgestuurd naar de KNO arts en daar mag ik komende week dus even langs. Het is nog steeds niet over en ik word er inmiddels wel een beetje gek van.

januari-11

De maand januari stond voor een groot deel in het teken van werk. Ik mag een heleboel leuke dingen doen en ben helemaal in mijn element als ik daar mee bezig ben. Meer en meer ontdek ik hoe leuk ik het vind om online bezig te zijn en naar mijn idee groei ik elke dag. Afgelopen week moest ik op deze mooie locatie voor al mijn collega’s presenteren waar ik mee bezig ben en hoewel ik daar van tevoren wat zenuwachtig voor was kreeg ik super leuke reacties. Yay!

januari-3

Deze week was ik samen met Joyce bij de opening van Stadscafé De Vooruitgang in Eindhoven. Het was een ontzettend toffe avond en het café is echt prachtig geworden! De fotograaf die er rondliep maakte deze foto.. Let niet op de wallen, haha! ;)

Hoe was de eerste maand van 2015 voor jou?

Volg je me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – TwitterInstagram

Delen:

9 Reacties

 1. 1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Leuke foto’s zeg! En balen van die boete …

 2. 1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Wat gaaf dat je Zweeds gaat leren zeg: lijkt mij heel relaxed om een taal te leren, ben benieuwd naar je voortgang hihi. En verkeersboetes zijn inderdaad nooit leuk, ken het gevoel als je zo’n envelop in je deur ziet liggen :-( Voorderest leuke foto’s en leuke maand. X

 3. 1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Leuke foto’s! Tof dat je Zweeds gaat leren. Lijkt me een hele bijzondere taal om te kunnen. Wel een beetje jammer van de boete. Achteraf kun je je wel voor je kop slaan he? Been there done that.. (helaas)

  • twintigennogwat
   1 februari 2015 / 1 februari 2015

   Nogal inderdaad! Het is wel een goede les.. ;-)

 4. Suzanne
  1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Super leuke foto’s. Ik vind de laatste foto erg mooi, de wallen vallen niet heel erg op! Fijne zondag!

 5. Petra
  1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Deze maand is voorbij gevlogen. Vervelend van je oorontsteking. Leuk bowlen. Is voor mij heel lang geleden. Mooie foto van je. Dat februari maar een mooie maand mag worden zonder oorontsteking.

  • twintigennogwat
   1 februari 2015 / 1 februari 2015

   Dankjewel voor je lieve reactie! Ik ga ook niet zo vaak bowlen dus vonden het wel eens leuk om te doen :)

 6. 1 februari 2015 / 1 februari 2015

  Wij hadden eerst zo’n kleur groen (misschien nog iets feller) in de slaapkamer… Nu toch maar zwart.wit gedaan haha. Erg leuk om een foto overzichtje te zien, altijd zo leuk om een kijkje te nemen in het leven van de blogger :)

 7. 2 februari 2015 / 2 februari 2015

  Leuk!
  Herkenbaar dat katten de grootste kamer op eisen…
  Ik ben benieuwd hoe de kamer nu geworden is, de kleur ziet er in ieder geval leuk uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder