Protest badkleding: perfect voor tijdens een actieve vakantie

Protest badkleding- perfect voor tijdens een actieve vakantie

Jawel, het is eindelijk lente! De temperaturen gaan omhoog en de zon laat zich steeds vaker zien. Ik leef vaak helemaal op zodra de warmere maanden weer beginnen en de zomer is mijn favoriete seizoen. Dit jaar niet in de laatste plaats vanwege onze bruiloft natuurlijk. Recentelijk lanceerde het Nederlandse sportswear merk Protest hun nieuwe lente / zomercollectie en ik vond er een bikini die helemaal bij mij past. Ik vertel je waarom en deel meteen een leuke kortingscode met je!

Dit artikel betreft een samenwerking met Protest.
Dit beïnvloedt mijn mening geenszins: ik sta 100% achter deze review. 

Wie mijn blog een beetje volgt, zal het ongetwijfeld weten: als wij op reis gaan, is dat vaak een actieve vakantie. Ik ben niet iemand die hele dagen op het strand ligt te bakken, maar vind het heerlijk om te gaan kajakken, een bootje te huren of te zwemmen. Dan is het een must om een comfortabele bikini te dragen, zoals een bikini met halter.

Mooie badkleding geeft een boost aan je zelfvertrouwen - SOMMARMORGON.COM

Mooie badkleding geeft een boost aan je zelfvertrouwen

Drie jaar geleden schreef ik een artikel over mijn onzekerheid in relatie tot het dragen van bikini’s in de zomer. Daar kwamen best veel reacties op van mensen die zich erin herkenden. Gelukkig merk ik dat mijn gevoel hierbij in de afgelopen jaren wel wat veranderd is. Immers: we willen allemaal genieten van mooi weer en leuke outdoor activiteiten. Waarom zou je jezelf een heerlijke middag in de zon ontzeggen, het zou toch niet uit moeten maken wat een ander van jou vindt? Of je nou lekker op het strand wil liggen, de golven wilt bedwingen op een board of over een prachtig meer wilt kajakken: geniet lekker van je reis en alle activiteiten die je onderneemt. The world is yours and the map is our home!

Gelukkig is mijn eigen onzekerheid de afgelopen jaren wel wat minder geworden en heb ik geleerd dat ik het lekkerst in mijn vel zit als ik iets draag waar ik echt blij van word. Ook weet ik nu beter wat voor (bad)kleding goed bij mijn figuur past, zodat ik lekkerder in mijn vel zit tijdens onze sportieve activiteiten. Mijn voorkeur gaat uit naar materiaal van goede kwaliteit die mooi aansluit: mooie badkleding geeft immers een boost aan je zelfvertrouwen. Ik koos nu zelf voor deze super gave triangelbikini, die ik voornamelijk koos vanwege de leuke gekruiste bandjes op de rug. Die vind ik echt heel tof. Ook de kleur in combinatie met het gebloemde motief sprak me aan en de prijs eigenlijk ook: ik vind €62,98 voor de totale (mix & match) bikini heel betaalbaar voor leuke zwemkleding waar ik zeker een paar jaar mee kan doen.

Sportieve badmode voor heren zomer 2020 - sommarmorgon.com

Protest badkleding voor mannen

Niet alleen voor dames is er veel opties qua badkleding, ook voor heren is er super veel keus tegenwoordig. Mannen kunnen uit het assortiment van Protest badkleding kiezen uit de good old zwemshorts, maar ook sportieve strakke zwembroeken of langere shorts voor tijdens het boarden.

Ieder seizoen zie je meer en meer kleur in zwembroeken voor de heren, zo ook bij de Protest badkleding. Mijn vriend koos voor dit leuke kleurrijke exemplaar van €49,99. De kleur was voor hem aanvankelijk een beetje buiten zijn comfort zone, maar ondanks dat we op de site genoeg donkere exemplaren zagen wilde hij toch meegaan met de trend en koos hij voor iets vrolijks. Volgens hem zit deze super comfortabel en daarmee is hij ook klaar voor een potje beachtennis of een middagje kajakken deze zomer.

Protest badkleding shoppen met korting

Heb jij ook zin om jouw collectie badkleding een upgrade te geven? Gebruik dan bij het afrekenen de kortingscode sommarmorgon10 voor 10% korting op je bestelling. Deze code is geldig tot en met 30 juni 2020 en te gebruiken op het hele assortiment. Mocht je er gebruik van maken, laat me dan vooral weten waar jouw keuze op is gevallen! Tip: maak gebruik van mix & match optie, dan kun je super eenvoudig verschillende maten combineren.

Delen:

11 Reacties

 1. 27 maart 2020 / 27 maart 2020

  Ik mocht onlangs ook wat uitzoeken bij Protest en ik ben fan! Ze hebben echt onwijs leuke bikini’s: de halterbikini’s en beugel bikini’s zijn mijn favorieten. Ik vind jouw bikini ook echt super tof, goede keus! :-)

  • Amy - SommarmorgonNL
   Auteur
   27 maart 2020 / 27 maart 2020

   Ik ben meteen even gaan kijken en vind de rode die jij besteld hebt ook super tof! Dat gehaakte randje is inderdaad heel leuk.

 2. 27 maart 2020 / 27 maart 2020

  Hij is erg mooi! Ik kocht ook nieuwe badkleding, meer omdat na mijn zwangerschap ik een grote maat heb en me er graag prettig in voel :-)

 3. 27 maart 2020 / 27 maart 2020

  Hele mooie bikini! Ik vind sowieso zo’n bloemenprint heel gaaf, ik heb een soortgelijke print op mijn bikini. Na twee jaar nog steeds favoriet!

 4. 27 maart 2020 / 27 maart 2020

  Echt een hele toffe set zeg, vroeger droeg ik ook altijd een broekje over mijn bikini broekje heen..
  Wel een stoere lijn hebben ze altijd, ondanks de bloemen.. die maken het dan wel weer wat vrouwelijker

  • Amy - SommarmorgonNL
   Auteur
   27 maart 2020 / 27 maart 2020

   Die shortjes hebben ze ook zag ik, staat heel stoer! De bloemen maken het inderdaad vrouwelijker, maar dat is een combi die prima samen kan :-)

 5. 27 maart 2020 / 27 maart 2020

  Wat een toffe bikini! Ik heb onlangs ook drie bikini’s mogen uitzoeken: heel blij mee :)

  • Amy - SommarmorgonNL
   Auteur
   27 maart 2020 / 27 maart 2020

   Jij hebt ook mooie exemplaren uitgezocht!

 6. 1 april 2020 / 1 april 2020

  Wauw, wat een mooie bikini! Lekker vrolijk en vrouwelijk! Mooi om te lezen dat je de onzekerheid in de bikinitijd meer hebt losgelaten. Fijn zittende badkleding waarin je je goed voelt, kan daar inderdaad al heel erg bij helpen. Ook de zwembroek van je vriend is heel mooi trouwens. Ik vind hem een stuk leuker dan de meeste standaard zwarte zwembroeken.

 7. 1 juli 2020 / 1 juli 2020

  Hij ziet der heel erg leuk uit.
  Ik zelf zou ook dringend een moet gaan hallen. In draag zelf graag bikini’ s en voel me der ook steeds beter mee, zeker in het buitenland. Maar hier in mijn gemeente draag ik die zeker niet als ik ga zwemmen dan is het eerder een zwempak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder