Instagram

Tags

Tag | Project Positief

lieveheersbeestje

Sinds enkele maanden ben ik helemaal verslingerd aan de blog van Dagmar: ByDagmarValerie. Deze ontzettend krachtige en positief ingestelde dame heeft namelijk een inspirerend project opgezet om anderen te besmetten met positiviteit. Een van de wijzen waarop ze dat doet is door de project positief tag. Ik vul hem graag in om een beetje positiviteit de wereld in te brengen!

Wat is je favoriete quote en waarom?
Ik heb niet echt een lijfspreuk waar ik dagelijks naar leef. Er is echter wel een quote die ik prachtig vind. De Zweedse quote ‘Hem är dar de du älskar bor’ zegt vrij vertaald: je thuis is daar waar je geliefde woont. Dat vind ik heel mooi, want het geeft aan dat je overal ter wereld thuis kan zijn, als je maar die mensen om je heen hebt die belangrijk voor je zijn en waar je van houdt. En dat is zo waar! Je bij iemand thuis voelen is zoveel waard. <3

Welke droom zou je in je leven willen realiseren? Yes you can!
Ik heb verschillende dromen, allemaal in meer of mindere mate realiseerbaar (een mens mag blijven dromen toch?). Zo zou ik ooit graag een eigen roman schrijven, wil ik heel graag over enkele jaren mijn koffers pakken en opnieuw (tijdelijk) in Zweden gaan wonen. Daarnaast droom ik ervan om ooit zonder plankenkoorts op een podium te staan om zonder overheersende zenuwen te kunnen zingen. En als laatste: een reis naar Canada/ VS maken, dat zou ik zo graag ooit eens doen!

Wat betekent geluk voor jou?
Geluk betekent voor mij in goede gezondheid te kunnen leven en geheel mezelf te mogen en kunnen zijn. Geluk is blij zijn met wat je hebt, of juist blij zijn met helemaal niets (bijzonders). Mijn vriendje die opgaat in zijn Xbox spelletje, mijn familie om me heen, konijn Guus die gekke sprongen maakt in de tuin uit happiness, een goed boek of wandelen in de mooie natuur. Op sommige momenten kan er ineens heel spontaan door mijn hoofd schieten: wauw, wat is het leven toch te gek op dit moment!

Wie kan jou ontzettend opvrolijken?
Mijn vriend kan me enorm opvrolijken, gewoon door te zijn wie hij is. Maar ook mijn moeder maakt me vaak erg blij. Een dipje of even er doorheen zitten: na een goed gesprek met haar voel ik me vaak een stuk beter! En ook gezellige thee avondjes met vriendinnen maken me enorm happy! <3

Voor wat mogen we je ‘s nachts wakker maken?
Mocht het je lukken me wakker te krijgen dan mag dat altijd voor een heerlijke portie sushi of om onverwachts een leuke stedentrip te doen. Luuvvv that! Gek genoeg heb ik een heel raar slaapritme: ik val vaak lastig in slaap en lig wel eens hele nachten wakker. Maar slaap ik eenmaal, dan krijg je me maar moeilijk wakker. Dus laat me maar slapen, dan zie ik je morgenvroeg weer.. ;-)

Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Ik heb niet vaak hele erge lachbuien (tot je er buikpijn van krijgt lachbuien dan) maar lach wel vaak. Stiekem ben ik best een beetje onhandig af en toe, maar lach dan net zo hard mee om de gevolgen daarvan. Ik houd het meest van spontane leuke, grappige en sarcastische opmerkingen dus vaker zal je me met een big smile zien rondlopen als ik weer iets leuks gehoord heb, dan dat ik schuddebuikend over de grond rol.

Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Waar ik heel erg trots op ben is het behalen van mijn master afgelopen jaar. Ik sprong een gat in de lucht toen ik hoorde dat mijn afstudeerscriptie beoordeeld was met een 8! Concentratie is nog wel eens een lastig puntje bij mij, maar omdat ik enorm gemotiveerd was is het me toch gelukt! Met twee mooie diploma’s in de kast (bachelor en master) heb ik nu een erg leuke baan en daar had ik een jaar geleden allemaal nog niet van durven dromen. Zo gaaf!

Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
Ik wil lezers van deze blog graag meegeven wat ik mezelf ook regelmatig moet inprenten: niemand is perfect. Laat het idee dat je dat wel zou moeten zijn dus maar snel van je afglijden en ga genieten van het leven en de mensen om je heen. Doe dat wat je leuk vindt en waar je energie van krijgt en dan gaat het allemaal een stuk makkelijker. Het leven is te kort om alsmaar te denken ‘wat als’. Die tijd besteed je liever aan lieve mensen en leuke dingen. Don’t worry… be happy! :-)

Dankjewel Dagmar, voor je ontzettend leuke en vrolijke tag! Ik wil Saskia, Manouk, Daphne en Fientje uitnodigen de tag ook in te vullen. Hopelijk vinden jullie deze net zo leuk als ik!

 • Reply
  Dagmar
  29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

  Waauw wat heb je het onwijs mooi ingevuld! Ik heb de quote ook gelijk opgeschreven, deze is echt heel inspirerend en mooi <3 ik heb er nog niet eerder van gehoord, maar je uitleg erbij is minstens zo mooi en indrukwekkend als de quote. Wat heb je de tag prachtig ingevuld, echt een eer dankjewel <333
  Dagmar plaatste onlangs.. Fashion – Ben jij klaar voor de winter?My Profile

 • Reply
  Anneleen
  29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

  Wat heb je deze tag leuk ingevuld! Hele mooie quote! Wat je over je vriend je vertelt, is helemaal herkenbaar… Wanneer hij ligt te slapen, zit te gamen of lezen, autorijden, … kan ik soms echt naar hem zitten staren en denken: “Wat houd ik toch veel van jou!” ;)
  Anneleen plaatste onlangs.. Babbelmomentje: ik ben terugMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

   Ah, wat ontzettend lief! <3 Fijne momentjes zijn dat he, ik heb dat ook regelmatig :)

 • Reply
  Zoë-Amber
  29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

  Oh heerlijk al die positiviteit!

  Word al vrolijk als ik het alleen al lees – en die quote is echt prachtig!
  Zweeds kan toch een prachtige taal zijn he..

  Leuke tag!
  Zoë-Amber plaatste onlangs.. Wednesday Madness – Spam je blog!My Profile

 • Reply
  sam
  29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

  Erg leuk om te lezen! Mooi om te lezen dat je moeder je altijd blij kan maken!
  sam plaatste onlangs.. Just chatting.. #4My Profile

 • Reply
  Fientje
  29 oktober 2014 at 29 oktober 2014

  Bedankt om me te taggen, ik ga deze zeker met veel plezier invullen!
  Fientje plaatste onlangs.. OOTD: Khaki Leaves.My Profile

 • Reply
  Marloes
  30 oktober 2014 at 30 oktober 2014

  Super leuk dat je de tag hebt ingevuld!
  Marloes plaatste onlangs.. Verslag Weekendje Madrid!My Profile

 • Reply
  bymarlayne
  31 oktober 2014 at 31 oktober 2014

  Leuke tag!
  bymarlayne plaatste onlangs.. New In: Unicorn SloffenMy Profile

 • Reply
  Sas
  1 november 2014 at 1 november 2014

  Wat heb je deze vragen super leuk beantwoord!
  En heel erg bedankt voor de lieve nominatie<3
  Sas plaatste onlangs.. Voor mij jeugdsentimentMy Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »