Beauty: Treacle Moon Warm Cinnamon Nights [winactie gesloten]

Cinnamonnights_totaal

We kunnen het niet langer ontkennen: de herfst heeft zich echt ingezet. Bladeren aan de bomen verkleuren en vallen af, de temperatuur daalt en de dagen worden in rap tempo korter. Hét ideale moment om met een fijn tijdschrift en wat kaarsjes om je heen een warm bad te nemen. Afgelopen week stuitte ik op de Warm Cinnamon Nights bath & shower gel, die perfect geschikt is voor zo’n herfstig ‘me-time’ momentje.

Deze bath & shower gel is van het merk Treacle Moon. Dit is een van oorsprong Engels merk dat niet op dieren test en geen dierlijke ingrediënten gebruikt in haar producten. Zulke feiten trekken mij altijd bijzonder aan in merken en daarom wilde ik er jullie ook graag over vertellen. Ik heb hier al een andere variant van staan, de mierzoete Iced Strawberry Dreams, maar eens  in de zoveel tijd wordt er een limited edition uitgebracht. Voor deze (en vorige) herfst/winter is dat de Warm Cinnamon Nights en alleen al die naam vraagt natuurlijk om een nadere inspectie.

Cinnamonnights_klikdop

De verpakking is warm maar tegelijk erg vrolijk, met lolly-achtige afbeeldingen aan de onderkant. Ook staat er een lieflijk tekstje op, wat toch wel een klein beetje de associatie met Philosophy opwekt (hoewel toch duidelijk ander design, lettertype- en kleurgebruik). Handig is de klikdop, die ervoor zorgt dat je het product makkelijk kunt doseren. Een fles bevat 500 ml dus daar kan je wel even mee vooruit. Al met al staat zo’n grote, kleurrijke fles leuk in de badkamer!

Cinnamonnights_voorkant

De geur is, zoals de naam al doet vermoeden, rijk aan kaneel. Toch is hij ook wat zoet en fris, wat het geheel niet te zwaar maakt. Een goede balans dus: heerlijk!

Cinnamonnights_badeend

Ik testte het product in bad, maar je kunt het dus ook als douchegel gebruiken. Het badwater wordt heel lichtjes roze wanneer je het product toevoegt aan het water. Schattig! Ook komt je een enorme hoeveelheid schuim tegemoet, dat echt heel lang aanwezig blijft. Dit schuim wordt veroorzaakt door de sodium laureth sulphate (SLS) in het product.

Veel schuim is heerlijk, maar SLS doet helaas niet veel goeds voor je huid (lees er hier meer over). Het is natuurlijk aan jezelf om te bepalen of je dit ingrediënt een probleem vindt. Ik gebruik het liever niet, maar de geweldige geur plus het feit dat Treacle Moon wel bezig is met verantwoord produceren (niet op dieren testen en doneren aan een goed doel) deed me toch besluiten dit product te kopen. En zonder spijt! De mooie verpakking, heerlijke geur en de prima prijs maken me een fan van dit product!

Treacle Moon is verkrijgbaar in 9 geuren en is te koop bij Albert Heijn. Naast bath & shower gels heeft het merk ook scrubs en body butters in het assortiment.
__________________________________________________________________________________________________________
Omdat ik het zo’n heerlijk product vond, besloot ik nog een fles te kopen om aan één van jullie te geven. Hoe maak je kans? Volg mij op Bloglovin’ en laat een berichtje achter in de comments dat je kans wilt maken. De winactie loopt tot en met 16 oktober 2014. De winnaar wordt bepaald met behulp van random.org en krijgt persoonlijk bericht. Laat dus een geldig e-mailadres achter in het daarvoor bestemde vakje. Ik hoop natuurlijk dat ik iemand blij kan maken met deze heerlijke Warm Cinnamon Nights bath & shower gel! [update: de winactie is gesloten. De winnares heeft persoonlijk bericht gehad.]

Delen:

14 Reacties

 1. 9 oktober 2014 / 9 oktober 2014

  Hmmm heerlijk voor deze periode, puur genieten :) Fijne tip!

 2. Zoë-Amber
  9 oktober 2014 / 9 oktober 2014

  Cinnamon!!!!

  Kaneel is naast kokos echt mijn favoriete geur op de wereld XD
  Dus doe mij die fles maar hoor – muahaha!

  (Moet ik alleen net zo’n schattig eendje gaan aanschaffen ;))

 3. 9 oktober 2014 / 9 oktober 2014

  Wat een leuke winactie! Ik doe mee :) Ik heb al 1 fles van dit merk, my coconut island, vind ik ook zo lekker :)

 4. bymarlayne
  9 oktober 2014 / 9 oktober 2014

  Lijkt me een fijn product!

 5. BeautyblogLaura.
  9 oktober 2014 / 9 oktober 2014

  Suuuuper leuk! hij lijkt mij echt zalig!
  Ik volgde je al net via bloglovin! x

 6. 10 oktober 2014 / 10 oktober 2014

  De geur lijkt mij heerlijk!! Ik doe niet mee maar vind het een leuke winactie!

 7. Roxanne
  11 oktober 2014 / 11 oktober 2014

  Wat een mooie foto’s heb je gemaakt! Ik vind dit de lekkerste geur uit de Treacle Moon collectie. Ik doe dan ook graag mee!

 8. 11 oktober 2014 / 11 oktober 2014

  Heey, ik wil graag kans maken op deze shower/bad gel omdat de geur mij heerlijk lijkt en de badkamer hier bijna af is. Ik kqn dqn eindelijk in bad gaan liggen!!!

 9. sabine
  12 oktober 2014 / 12 oktober 2014

  Leuk artikel. Zelf ken ik deze douchegel s nog niet maar zou ze graag willen proberen. Doe dus graag mee.

 10. 12 oktober 2014 / 12 oktober 2014

  Leuk om te lezen, ik doe graag mee!

 11. Manon
  12 oktober 2014 / 12 oktober 2014

  wow deze lijkt me heerlijk! Ik doe graag mee :)

 12. 12 oktober 2014 / 12 oktober 2014

  Lijkt me een fijn product! Ik doe heel graag mee! Ik volg je via Bloglovin.

 13. Merly
  12 oktober 2014 / 12 oktober 2014

  Dit lijkt me echt een heerlijke geur! Ik doe daarom heel graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder