Winnen: een winters ontspanningspakketje [winactie gesloten]

win een ontspanningspakketje 1

Hi allemaal! Vandaag heb ik een blogpost voor jullie waar ik zelf stiekem best wel blij van word. De afgelopen periode heb ik (helaas) ervaren dat het inlassen van ontspanningsmomenten tussen al je drukke bezigheden erg belangrijk is. Die zijn echt nodig om te kunnen opladen en weer met frisse energie je dingen te kunnen blijven doen. Zelf vind ik dat soms best lastig (hashtag bezig bijtje), maar dingen als een warme kop thee, maskertjes en even nagels lakken helpen me er wel bij.

Omdat ik bovengenoemde dingen altijd erg fijn vind, dacht ik dat er misschien meer mensen zijn die in deze drukke decembertijd (voor, tussen en na de feestdagen) ook wel behoefte hebben aan een lekker moment voor zichzelf. Daarom heb ik de afgelopen periode wat spulletjes gekocht en daarmee een heerlijk (althans, dat vind ik haha) winters ontspanningspakketje samengesteld voor een van jullie. Ik wilde het pakketje eigenlijk bewaren voor het moment dat ik 200 abonnees heb op Bloglovin’, maar ik ben ongeduldig en maak graag nu alvast een van jullie blij. Hopelijk vinden jullie dit pakketje net zo leuk als ik en mag ik binnenkort iemand blij maken! :-)

win een ontspanningspakketje 2

Wat zit er in het ontspanningspakketje?

♥ Een superleuke ‘You are truly fabulous’ theemok
♥ Winter Rhapsody thee – (losse) zachte groene thee met o.a. sinaasappel, gember, amandel en kaneel
♥ Een tea infuser voor losse thee
♥ Heerlijke (en happy) melkchocolade
♥ Twee A5 notitieboekjes
♥ Een Dr. van der Hoog maskertje met Dode zee-modder
♥ Flair magazine (de meest recente (nr 50 of 51), in de afbeelding zie je natuurlijk een voorbeeld)
♥ Essence nagellak in de kleur ’52 Amazed by you’ (love it!)

Meedoen met de winactie?

  • Volg mijn blog via Bloglovin’ en like dit bericht.
  • Laat een reactie achter met een geldig e-mailadres, waarin je aangeeft dat je meedoet met de winactie. Zorg er trouwens voor dat het adres correct is, want mocht je winnen krijg je per e-mail bericht.
  • Extra kans? Stuur dan een tweetje de wereld in met de tekst: “Ik maak kans op een winters ontspanningspakket van @twintigennogwat op http://sommarmorgon.com. Doe jij al mee met deze #winactie?”
  • Je mag me volgen  Twitter en Instagram. Dat hoeft natuurlijk niet, maar ik zou het wel heel leuk vinden

Let op: deelnemen kan tot en met vrijdag 18 december 2015 15:00 uur (dan is het pakketje hopelijk nog voor Kerst bij de winnares thuis). De winnares krijgt per e-mail bericht en ik wil je vragen binnen 2 dagen te reageren op het mailtje, anders wijs ik een andere winnares aan. Veel succes en plezier!

Update 18 december 23.00 uur: de winactie is gesloten en de winnares heeft per e-mail bericht ontvangen.

Delen:

31 Reacties

 1. Femke
  11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat leuk en ik wil graag kans maken op dit pakketje lekker samen met mijn moeder aan de thee en een maskertje op

 2. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Super leuk pakketje en wat leuk dat je dit weggeeft! De 200 volgers ga je wel halen! :) Het notitieboekje met kurk kaft.. I love it! De thee beker ook trouwens. Heb die mokken nu al zo vaak voorbij zien komen op blogs :)
  Op twitter en Bloglovin volgde ik je al, maar nu ook op Instagram :) Post een hartje gegeven op bloglovin en een tweet verstuurd.

 3. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Oh wat een super tof pakketje! Ik doe zeker mee want ik kan wel wat ontspanning deze winter gebruiken <3

  • 11 december 2015 / 11 december 2015

   Oh en ik volgde je al op Twitter en IG. En heb de tweet voor extra kans de lucht ingestuurd :-)

   • twintigennogwat
    11 december 2015 / 11 december 2015

    Jaaa, dat wist ik! ;) Leuk dat je meedoet Sas!

 4. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat een ontzettend fijn pakketje!
  Daar maak ik graag kans op! Ik volgde je al op twitter, nu ook op ig en bloglovin :)

 5. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Oh wat een leuk pakket heb je samengesteld, ik doe zeker mee! Ik volg je op Bloglovin onder ‘The Scent of Cinnamon’ (:

 6. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Dit ziet er allemaal zooo heerlijk uit! Met de examens in het vooruitzicht zal ik ook wel wat ontspanning kunnen gebruiken, dus stiekem hou ik m’n fingers crossed! Spannend! (En ook omdat ik wel wat vaker tegen mezelf zou mogen zeggen dat ik truly fabulous ben ;-))

  • twintigennogwat
   11 december 2015 / 11 december 2015

   Absoluut, dat mag je zeker af en toe tegen jezelf zeggen! Leuk dat je meedoet!

 7. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat een leuk en heerlijk pakket. Ik doe graag mee :)

 8. 11 december 2015 / 11 december 2015

  Oh wauw wat een super pakket heb je samengesteld, Amy! Fantastisch! WACHT. Een thee-dingetje in de vorm van een vogel? JAAA! Ik kan ook zeker ontspanning gebruiken, dus ik maak graag kans. Ik heb alle stappen doorlopen! :)

 9. sandra
  11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat een leuk pakket, ik doe heel graag mee!
  Ik volg je op bloglovin (sandra9454), twitter + geretweet (@xsajo) en op insta (sannnndd)

 10. Cindy
  11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat een leuk pakketje heb je samen gesteld. Ik sla het wel even over, mijn vriend wordt gek als ik weer met een mok aan kom haha

  • twintigennogwat
   11 december 2015 / 11 december 2015

   Haha, dat klinkt heeel herkenbaar! ;)

 11. Grete Karina
  11 december 2015 / 11 december 2015

  Wat een verwennerij, ik ben wel toe aan wat ontspanning en waag een kansje!
  Ik volg je blog via Bloglovin’ en likede dit bericht.
  Op twitter volg ik ook en heb ik de gevraagde zin getweet.
  Nu maar duimen….
  Groeten, Grete Karina

 12. Tamara TS
  12 december 2015 / 12 december 2015

  Wat een supermooi pakket! Ik doe heel graag mee. De 200 volgers haal je voor die tijd ook nog wel, je hoeft er nog maar 4, dus dat gaat gewoon goedkomen.

  Ik heb alle stappen gedaan. (Instagram paramara1982, Twitter @paramara1982)

 13. Elise_Marjolein
  12 december 2015 / 12 december 2015

  Ik zie HEMA en ik zie Thee en de flair en een masker en nagellak en en en nog veel meer…perfect!!
  Ik moet nu (ja eigenlijk nu….) hard leren voor mijn laatste twee tentamens ever en dan na Stockholm(volgend weekend) kan ik even op adem komen in ons huisje en hoe leuk zou dat met dit pakketje zijn!! Duimen maar!

  Ik heb vandaag je blog ontdekt omdat je verwees naar je Stockholm pagina echt super leuk.
  En toen ik ook nog ontdekte dat je konijnen hebt….leuk leuk leuk!
  Ik ben alleen niet zo thuis in de blogs…maar ik geloof dat ik je nu volg via Bloglovin’, twitter heb ik niet…maar ik zal vandaag of morgen je blog promoten op mijn instagram (elise_marjolein) want ik vind dat je veel meer volgers verdient!!

 14. Anne
  12 december 2015 / 12 december 2015

  Zo’n spannende tijd… reorganisatie… niet leuk.
  Zou vooral erg blij zijn met een theemok die me eraan herinnert dat ik ‘truly fabulous’ ben.

 15. Irma
  12 december 2015 / 12 december 2015

  Wat een leuk pakketje heb je samengesteld! :)

 16. Lies
  12 december 2015 / 12 december 2015

  Wat een heerlijk pakketje!! Ik doe heel graag mee :-)

 17. Karlijn
  13 december 2015 / 13 december 2015

  Wat een leuk pakketje! Je hebt hele toffe dingen uitgekozen! Ik doe graag mee :)

 18. Marit de Boer
  14 december 2015 / 14 december 2015

  wat een fijn pakket,daar word je blij van.
  Ik volg je op bloglovin en twitter.

 19. Lise
  15 december 2015 / 15 december 2015

  Wat een leuk pakketje! Ik doe heel graag mee en volg je op Twitter, waar ik ook je berichtje heb getweet :)

 20. Anneke;
  15 december 2015 / 15 december 2015

  Jaa ik doe mee!! lijkt me leuk!

 21. Anneke;
  15 december 2015 / 15 december 2015

  Ja ik doe mee!! leuk! lekker even ontspannen, gewoon omdat het kan en omdat ik dat wel even kan gebruiken:)

 22. Miss Happinez
  15 december 2015 / 15 december 2015

  Omg, super leuk pakket! Alleen voor die mok zou ik al mee willen doen :) En ik kan ook wel wat ontspanning gebruiken nu ik in mijn examenjaar zit van het vwo. Ik volg je op bloglovin en like dit bericht!

 23. Sofie
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Superleuk pakketje ! Ik doe graag mee aan de winactie :)

 24. Berit
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Ik zocht alleen maar op ontspanning, want dat kan ik wel gebruiken, en wat kwam er uit? Een leuke blog, en ook nog over Zweden en boeken! (Mijn lievelingsland, en mijn hobby ;) )
  Ik doe graag mee, als dat nog kan tenminste…..
  Anders heb ik in elk geval een nieuw, leuk blog ontdekt!

 25. Astrid
  16 december 2015 / 16 december 2015

  Wat een heerlijk pakketje joh! Ik doe echt heel erg graag mee aan en volg je vanaf nú ook op instagram en twitter (bloglovin had ik al!) :D

  x

  Astrid

 26. 18 december 2015 / 18 december 2015

  Wat een prachtig pakket heb je samengesteld zeg meis: om die reden wil ik dan ook meedoen met deze actie. Ik volg je al op alle social media kanalen en zal dit bericht even saven. En nu maar hopen op het beste hea haha ;-)

 27. Lieke
  18 december 2015 / 18 december 2015

  Wat ben ik blij dat je me nog aan je winactie hebt herinnerd! Had hem wel voorbij zien komen en dacht: ik reageer nog wel.. maar niet dus. Slimme ik.
  Die theemok vind ik zoooo leuk. En een ontspanningspakket kan ik wel gebruiken. Ik doe dan ook graag mee.
  Doe je ook mee met mijn winactie?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder