De Gossip Girl Tag

Gossip Girl tag

Note: deze blogpost werd eerder gepubliceerd op zaterdag 28 november. Door een storing bij mijn hostingbedrijf verdween de blogpost helaas van mijn blog, vandaar dat deze vandaag opnieuw komt.

Het is alweer bijna drie maanden geleden dat ik door Saskia van Twinkelbella.nl getagd werd voor de door haarzelf bedachte Gossip Girl tag. Op dat moment was ik de serie echter nog aan het kijken; ik was pas bezig met seizoen 5. Begin deze maand keek ik de allerlaatste aflevering, waarna ik in een diep gat belandde (help! wat moet ik nu toch kijken?!). Om nog een laatste keer lekker terug te blikken op deze fijne serie vul ik vandaag alsnog de Gossip Girl tag in! Kijk je mee naar mijn antwoorden?

♥ Wat is je favoriete setje in de serie?

Voor mij zijn Blair en Dan hands down het leukste setje in de hele serie. Waarom zij en niet Blair en Chuck? Blair laat gedurende de zes seizoenen steeds opnieuw zien dat zij vindt dat ze zich moet bewijzen om Chuck waard te zijn; hij op zijn beurt behandelt haar letterlijk als bezit (remember het moment dat Chuck haar ruilt voor zijn hotel?). Waanzin! Dan schat Blair op waarde en brengt de krachtige en zelfstandige vrouw in haar naar boven. Hij zegt letterlijk: “That girl is fiercely strong, independent, outspoken, beautiful and capable of anything. And no man or magazine should be able to take that away from her.” Zo lief!

♥ Wat is je favoriete quote?

Dat zijn er eigenlijk twee, die wat mij betreft beiden te maken hebben met je dromen achterna gaan, je eigen pad volgen en doelen waarmaken: “Sometimes you need to step outside, get some air, remind yourself of who you are and who you want to become” en “Destiny is for losers. It’s just a stupid excuse to wait for things to happen instead of making them happen”.

Gossip Girl tag - Georgina Sparks

♥ Wie is je favoriete vrouwelijke karakter? En waarom?

Georgina Sparks! Als Georgina om de hoek komt kijken, dan is er drama! Love it, dit personage was hilarisch. Michelle Trachtenberg heeft een geweldige rol neergezet als Georgina en door de seizoenen heen werd ze alleen maar beter. De looks, de grappen… geweldig! :-)

♥ En je mannelijke favoriet?

Tjah.. dat kan er maar een zijn volgens mij: Chuck Bass! Zijn totaal verknipte karakter, zijn accent, zijn outfits.. hoe kun je dit personage niet leuk vinden? Overigens vond ik Chuck in seizoen 1 helemaal niet zo leuk, maar ook hij is enorm gegroeid door de seizoenen heen.

♥ Op welk vrouwelijke karakter lijk je het meest?

Ik denk dat ik op niemand echt lijk, maar eerder een combinatie ben van verschillende karakters. Mijn gevoel voor mode is behoorlijk ver te zoeken als je het vergelijkt met de dames uit deze serie, maar ik kan me wel vinden in de gedrevenheid van bijvoorbeeld Blair. Haar mean side heb ik dan weer niet gelukkig. ;-)

♥ Wie vond je het minst leuk?

Er zijn verschillende personages die ik niet zo leuk vond. Ken je het hele verhaal rondom Juliet en Ben nog? Ik merkte echt dat ik Gossip Girl wat minder interessant vond om te zien en met moeite door seizoen 4 heen kwam. Ook Vanessa Abrams en Carter Baizen vond ik weinig toevoegen aan de serie.

♥ Is er ook iets wat je minder leuk vond aan de serie?

Verschillende verhaallijnen hebben open eindes en zijn niet helemaal lekker afgerond. In de serie gaan verschillende personages naar de universiteit maar ineens houdt dat gewoon op. Er wordt helemaal niet meer over die universiteit gesproken, zo raar! En wat gebeurt er met Scott, de zoon van Lily en Rufus? Ineens was hij weer gewoon verdwenen. Dit soort gaten in het verhaal vind ik persoonlijk erg irritant.

februari-GG

♥ Hoe vaak heb je de serie al gezien?

Ooit werd Gossip Girl op Net 5 uitgezonden en toen zag ik enkele losse afleveringen, maar sinds M. en ik Netflix in huis haalden eind vorig jaar heb ik de serie nu eenmaal in zijn geheel gezien. Ik keek overal, zelfs in de wachtruimtes in het ziekenhuis haha (zie hierboven). Maar… ik mis het een beetje nu, dus het gaat vast nog eens in herhaling! ;)

♥ Wat vond je van het einde?

Ik vond het einde best een beetje tegenvallen helaas. Wat ik erg leuk vond was de terugblik op (het begin van) de serie door de cast en crew, maar de daadwerkelijke laatste aflevering vond ik erg ‘afgeraffeld’. Een teleurstellend einde na zoveel mooie afleveringen.

♥ Hoe had je het einde het liefste gezien?

Ik ga bij dit antwoord mee in het antwoord van Saskia: ik had liever een meer uitgewerkt inkijkje in de toekomst van de personages gezien. Ook had ik het super gevonden als huishoudster Dorota uiteindelijk Gossip Girl was geweest… dat was een stuk logischer (en leuker) geweest als je het mij vraagt.

Ben jij ook zo’n liefhebber van Gossip Girl? Neem dan gerust deze tag over (met vermelding van Saskia’s blog)! Laat het me ook zeker even weten, zodat ik jouw antwoorden kan komen bekijken. :-)

Bron bovenaan artikel

Bron gif Georgina Sparks

Delen:

7 Reacties

 1. 30 november 2015 / 30 november 2015

  Ik heb Gossip Girl nog nooit gezien. De titel alleen al.. hihi nee dit trekt mij totaal niet om te kijken. Maar ieder zijn ding! Wel jammer dat het is afgelopen en je niet meer kunt kijken. Je hebt serie’s waarbij je daarna inderdaad in een ‘gat’ valt. :)

 2. 30 november 2015 / 30 november 2015

  Georgina is inderdaad erg leuk maar vind zelf denk ik Blair het leukst :) Toevallig vrijdag de laatste aflevering gekeken, de finale :) Ik vond de finale juist erg leuk.

 3. 1 december 2015 / 1 december 2015

  Ik heb nog nooit een aflevering gezien en klinkt ook niet als iets wat ik leuk zou vinden als echte crime liefhebber. Wel heb ik de tag met heel erg veel plezier gelezen..

  • twintigennogwat
   2 december 2015 / 2 december 2015

   Dat vind ik alleen al leuk om te lezen Sas! :)

 4. 1 december 2015 / 1 december 2015

  Wat balen zeg dat je artikel ineens helemaal verdwenen was. Heb je het helemaal opnieuw in moeten vullen? Wel super tof dat je het hebt overgenomen. En idd wat is er gebeurd met de zoon van lily en rufus?

  • twintigennogwat
   2 december 2015 / 2 december 2015

   Ik had gelukkig wat print screens gemaakt omdat de blogpost het nog heel even wel deed op mijn telefoon (later niet meer).. dus die vragen heb ik letterlijk kunnen overtikken gelukkig!

 5. 2 december 2015 / 2 december 2015

  Aaaahh ik hou van Gossip Girl! Hele leuke tag, ga ‘m even opslaan en misschien zelf invullen binnenkort =D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder