Instagram

Lifestyle

Mijn verlanglijstje voor december

Na het schrijven van mijn blogpost over het maken van suikervrije kruidnoten, realiseerde ik mij ineens dat Sinterklaas al veel sneller langs komt dan ik eigenlijk dacht. Jep, tikje suf maar tijdsbesef vervaagt soms met een volle agenda. December staat voor veel families onder meer in het teken van cadeautjes geven en bij ons is dat niet anders. Super gezellig, maar ik weet nooit goed wat te vragen. Daarom heb ik het de afgelopen tijd steeds genoteerd als ik iets leuks zag en die items zie je hierboven op mijn verlanglijstje voor december. Je ziet wat goedkopere dingetjes en wat duurdere… omdat een vrouw soms wat te wensen moet hebben, nietwaar? Ik vertel je meer over mijn lijstje!

“Happiness is shopping for scarves” Voor mij geldt dat in ieder geval wel! Ik ben dol op sjaals in alle vormen en maten. In het voorjaar draag ik graag een fleurige ronde sjaal rond mijn nek en in de winter ga ik liever voor een lekker warm exemplaar. Deze lichtroze wollen sjaal van Tommy Hilfiger trok mijn aandacht want ik vind hem super mooi! Door de combinatie van roze met lichtgrijs zou deze prachtig bij mijn grijze winterjas passen.

Theemokjes – Ik heb al een leuke verzameling theemokken met diverse dessins en ik denk dat deze van Hema zich in dat rijtje prima zou thuisvoelen! ;-) Wat een leuke, hij oogt zo cosy!

Naked Smoky oogschaduwpalette – Toen ik dit oogschaduwpalette half september op de grote blogs zag verschijnen was ik meteen verkocht. Wat een mooie palette, met werkelijk prachtige kleuren (en heb je die verpakking al gezien?). Ik bekeek het Naked Smoky palette in de Sephora in Nice, maar kocht het niet. Toch een beetje te prijzig op dat moment. Ik heb er wel een beetje spijt van, want wat een mooie mix van neutrale en donkerdere kleuren is dit. Hij staat op mijn lijstje, dus wie weet?

Olympéa van Paco Rabanne – De feestdagen zijn het ideale moment om een nieuw parfum aan te schaffen, vanwege de hoge kortingen! Mijn keuze voor deze winter: Olympéa van Paco Rabanne. Ik rook de geur voor het eerst toen ik op het vliegveld in Nice stond. Ik kocht hem toen niet omdat daar alleen 80 ml flacons voorradig waren en dat vond ik iets teveel, maar nu deze eau de parfum in de aanbieding is bij Douglas denk ik toch dat ik hem mijzelf maar cadeau doe… voor deze keer.

Horloge van Tommy Hilfiger – Wat andere dames (en heren) met schoenen en tassen hebben, heb ik een beetje met horloges. Heeft iemand een opvallend of gewoon mooi horloge aan haar of zijn arm, dan kan ik het niet laten even te kijken. Het doet zoveel voor je look! Dit horloge van Tommy viel me meteen op door de blauwe wijzerplaat; wat een gaaf ding!

Lichtjes voor in huis – Thuiskomen na een lange dag en dan lekker de kaarsjes aansteken om in huis een fijne, warme sfeer te creëren: heerlijk! Ik vind het heel gezellig staan om verschillende soorten kaarsjes en kaarsenhoudertjes in huis neer te zetten. Deze zilverkleurige sfeerlichthouders van Hema zijn zo schattig en feestelijk; die kunnen niet ontbreken op mijn verlanglijstje (Enne Sint.. ze zijn er in diverse kleuren.. dat is ook prima ;-))!

Het boek van de Groene Meisjes – In hun boek, dat vorige maand uitkwam, vertellen Groene Meisjes Merel en Jamie alles over groen leven, eten, reizen en wonen. Ik wil het boek graag lezen omdat er veel tips in staan over hoe je eenvoudig kunt beginnen met groener leven en vanwege de recepten.

Dit waren de items op mijn verlanglijstje voor december van dit jaar! Zit er iets bij dat jou ook aanspreekt? En wat staat er op jouw verlanglijstje?

 • Reply
  Charelle
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Oh het groene meisjes boek, die staat ook zeker op mijn verlanglijstje! :D Leuke dingentjes allemaal! Liefs, Charelle
  Charelle plaatste onlangs.. De Gevaren Van Baking Soda + Een AlternatiefMy Profile

 • Reply
  isolde
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Van de week stond ik ook al met die theelichtjes in mijn handen, ze zijn echt superleuk inderdaad!
  isolde plaatste onlangs.. Happiness project – UitvoeringMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   25 november 2015 at 25 november 2015

   Ja, heel leuk! Ik vind alle kleurtjes ook leuk, maar de zilveren uitvoering het mooist :)

 • Reply
  anneleen
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Die mokken van de Hema vind ik ook zo gezellig!

 • Reply
  Vivian
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Die mokken van de Hema komen overal voorbij en ik vind ze zó schattig! Fijn lijstje verder ook, dat horloge is erg mooi!
  Vivian plaatste onlangs.. Tentamens, opdrachten en nieuw blok: studie-update!My Profile

 • Reply
  Lisa
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Ik ben ook dol op mokken haha. Het maakt je drinken bijna lekkerder… :)
  Lisa plaatste onlangs.. Echte foto’s zijn leukerMy Profile

  • Reply
   twintigennogwat
   25 november 2015 at 25 november 2015

   Ja precies! Een mooie mok is zoveel leuker dan een saai theeglas toch?

 • Reply
  Cindy
  24 november 2015 at 24 november 2015

  Die mok, die is leuk! Ik heb een zwak voor mokken, mag ze zelfs niet eens meer kopen van mijn vriend ha
  Cindy plaatste onlangs.. Shoplog: PrimarkMy Profile

 • Reply
  sammie
  25 november 2015 at 25 november 2015

  Leuke wishlist! Ik ben ook dol op sjaals, heb er al best wat maar blijf ze kopen als ik weer eens een leuke tegen kom :)

  • Reply
   twintigennogwat
   25 november 2015 at 25 november 2015

   Me too! Het blijft een mooi accessoire :)

 • Reply
  Dina
  25 november 2015 at 25 november 2015

  Wat een lief theemokje! Ooh en ik vind ’theemokje’ ook gewoon een schattig woord. :D
  Dina plaatste onlangs.. Zwangerschapsupdate: Week 18My Profile

 • Reply
  Sas
  1 december 2015 at 1 december 2015

  Die theemok heb ik in andere variant ;-) Super leuk!
  Mijn wensenlijstje voor Sinterklaas heb ik al opgestuurd, erg benieuw wat ik van de sint krijg ;-)
  Sas plaatste onlangs.. 10 favorieten in het laatste half jaar van 2015My Profile

Leave a Reply

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »