Een zondag lijstje

zondag lijstje

Vanochtend werd ik rond 9 uur wakker met als eerste gedachte: ‘ik wil naar buiten, de zon schijnt!’ Als de winter achter ons ligt en de zon begint te schijnen kom ik – net als de bloemen en planten in onze tuin – weer helemaal tot bloei. En aldus was ik vanochtend om 10 uur al bezig in de tuin. Zeker met de wetenschap dat het komende week waarschijnlijk weer minder wordt (jep.. echt!) wil ik er optimaal van genieten. Maar voor ik zometeen weer naar buiten verdwijn, de zon in met mijn boek, leek het me leuk een random zondag lijstje met jullie te delen. Omdat ik dat eigenlijk nooit doe op mijn blog. Het lijstje is geïnspireerd op dit lijstje van Saskia. Thanks Sas voor de inspiratie! Dus kijk je mee? Leuk!

At the moment..

Eet ik | Eventjes niets. Vanochtend heb ik ontbeten met twee broodjes. We hebben nog wat salade en groente over van de barbecue die we gisteren hielden met vrienden, dus misschien lunch ik daar wel lekker mee straks.

Drink ik | Water! De perfecte dorstlesser als het warm is buiten. Ik vind het in de winter vaak lastig om genoeg water te drinken, maar in de zomer gaan er zonder moeite aardig wat glazen doorheen.

zondag lijstje 2

Lees ik | Een leven na jou van Jojo Moyes. Leuk om te lezen hoe het verder gaat met Louisa na haar leven met Will. Ik vind het een leuk boek, maar ben niet méga onder de indruk zoals ik dat wel was bij het eerste deel. Ik denk dan ook dat ik er geen review van ga schrijven op mijn blog, of zouden jullie dat wel graag zien? De volgende boeken op mijn to read lijstje zijn Wat je schrijft ben je zelf van Gertrude van der Linden en De verwarde Cavia van Paulien Cornelisse. Volg je me al op Good Reads?

Kijk ik | Seizoen 3 van de serie Lilyhammer op Netflix! Het is een Noorse komedieserie over een maffioso uit New York die een nieuw leven probeert op te bouwen in Lillehammer. Ik vind de serie fantastisch door de taal en de cultuurverschillen die ik tot op zekere hoogte herken uit Zweden. Daarnaast maken mooie beelden en vooral veel humor het tot een hele toffe serie. Jammer dat er maar 3 seizoenen zijn! De volgende serie die ik ga kijken wordt seizoen 2 van Better Call Saul.

Denk ik aan | Het feit dat ik mijn cadeautje voor Moederdag nog even moet inpakken, de laatste (kampioens)wedstrijd van PSV en dat ik morgen weer moet werken. Als ik weinig te doen heb wordt zondag vaak zo’n dag waarop ik moeilijk mijn hoofd kan ‘uitzetten’ en gewoon in het moment kan zijn, waardoor ik dus geregeld best onrustig ben. Heel irritant!

Voel ik mij | Nou, een tikje onrustig dus. Maar verder op zich prima.

Luister ik naar | Slow Down van Douwe Bob. Ik vind het echt een lekker nummer en hoewel ik helemaal niets met het Songfestival heb (ik kijk al jaren niet meer, het lijkt allemaal doorgestoken kaart) vind ik het dit jaar erg leuk, niet in de laatste plaats omdat het festival plaatsvindt in mijn geliefde Stockholm. Ik ben altijd graag in Stockholm, maar had nu helemaal wel wat van de sfeer willen meepakken. Helaas lukt dat nu niet, maar later dit jaar misschien wel weer!

Twijfel ik over | Het kopen van nieuwe, gebloemde Tommy sneakers. Ik vind ze heel cool, maar heb ze nog niet ‘in het echt’ gezien en twijfel nu teveel om ze online te kopen, dus ik denk dat ik volgende week eventjes in de stad ga kijken of ik ze kan vinden.

Geniet ik van |De zon! Wat ik in de introductie van dit artikel al zei: ik word zo blij van dit weer! :) De natuur is zo mooi rond deze tijd van het jaar en als het zonnetje dan zo vrolijk schijnt maakt het me enorm gelukkig. Dus.. ik ga weer even naar buiten, genieten.

Wat staat er op jouw zondag lijstje? Geniet van je dag!

Delen:

15 Reacties

 1. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Leuk lijstje zo zeg! Ik luisterde tijdens het lezen ook naar Slow Down! Luister nu zijn hele nieuwe album, wat tot nu toe heerlijk klinkt. Ik blijf vandaag binnen, want ik ben ziek. Grr.

 2. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Jij gaat snel door Lilyhammer heen :), jammer inderdaad dat het zo’n korte serie is. Nieuwe seizoen Better Call Saul is erg goed. Hopelijk trekt het onrustige snel weer weg! Vandaag genoot ik van de blogflow die ik heb en lekker in de tuin kon zitten.

 3. Liliane
  8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Dit weer, heerlijk ja! Ik kan er ook zo van genieten.
  Ik lees je blog terwijl ik in het zonnetje zit aan het water en er vlindertjes om me heen vliegen. Nog even van genieten, want volgend weekend belooft inderdaad niet veel goeds.

  • twintigennogwat
   8 mei 2016 / 8 mei 2016

   Ohh wat heerlijk! Dat moet een heerlijke dag geweest zijn!

 4. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Heerlijk weer hè?
  Lekker buiten ontbijten en bbq’en. Het wordt weer een beetje zomer! Geniet er maar van zo lang het duurt!

 5. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Oh ik wist niet dat Jojo Moyes een vervolg had geschreven. Toch benieuwd geworden nu.

  • twintigennogwat
   8 mei 2016 / 8 mei 2016

   Het is absoluut een leuk boek om te lezen, met prachtige stukken erin. Benieuwd wat je ervan gaat vinden!

 6. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Wat een leuk idee om het zo te doen :) Al is het dan niet je eigen idee, haha. Ik vind Slow down ook een lekker liedje, maar hij wordt wel iets té vaak gedraaid. Ik vrees dat hij al dicht bij mijn irritatiegrens komt ;)

 7. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Superleuk lijstje! Ik vond Een leven na jou ook erg mooi, maar ik miste Will ontzettend :(

 8. 8 mei 2016 / 8 mei 2016

  Lillyhammer lijkt me een leuke serie, ik hoor er veel goeds over! Ik ga wel het songfestival kijken, ik vind het geweldig! xx

  • twintigennogwat
   8 mei 2016 / 8 mei 2016

   Jaaaa ik ga ook zeker kijken dit jaar! :)

 9. 9 mei 2016 / 9 mei 2016

  Ik heb gister ook zo’n beetje de hele dag water gedronken, heerlijk! Sneakers online kopen vind ik ook altijd lastig, wil ze altijd graag real life zien en passen. Ze zien er wel leuk uit op het plaatje :)

 10. Cindy
  9 mei 2016 / 9 mei 2016

  Op mijn lijstje van gisteren stond dat het Moederdag was en dat was mijn eerste Moederdag. Heerlijk!

 11. Evelien
  9 mei 2016 / 9 mei 2016

  Leuke lijst! Toevallig heb ik gisteren het boek ‘Een leven na jou’ uitgelezen, zo fijn in de zon. Ook net iets minder onder de indruk dan bij het eerste deel, maar nog steeds mooi! En die kampioenswedstrijd kreeg een leuke wending hè ;-)

 12. 3 juni 2016 / 3 juni 2016

  Leuk dat je geïnspireerd bent door een blogje van een tijdje geleden :-) Je hebt hem erg leuk ingevuld!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder