Essence Liquid Ink Eyeliner

Essence_eyel9

De nieuwe Liquid Ink eyeliners van Essence liggen alweer een maand of drie in de winkels, maar pas enkele weken geleden kocht ik de high shine variant van dit budget beautyproduct. Omdat mijn enthousiasme binnen de kortste keren tot grote hoogte steeg en ik vermoed dat nog niet iedereen kennisgemaakt heeft met deze fijne eyeliners van Essence, dus daarom zet ik ze vandaag nog even in de spotlights… kijk mee!

Essence_eyel3

De Liquid Ink eyeliner is verkrijgbaar in twee varianten: matt en high shine. Die variatie is erg leuk, want zo kun je je ooglook net op een andere manier afmaken! De verpakking van de eyeliner is heel simpel: basic glanzend zwart met de welbekende paarse Essence letters. Alleen de dop van de matte eyeliner lijkt iets matter te zijn dan zijn glanzende equivalent, wat een grappig detail is.

Essence_eyel2

De kwastjes van de eyeliners zijn vrij dun en flexibel en dus uitermate geschikt voor het zetten van nauwkeurige en dunne lijntjes. Het kwastje van de matte eyeliner is iets langer dan de high shine variant, wat ik stiekem toch wel wat vreemd vind. Wat zou hier de achterliggende gedachte bij zijn?

Essence_eyel1

De swatches: links de high shine en rechts de matt versie. Wauw, wat een pigment! Zoals je op de swatches ziet oogt het kwastje van de matte variant in gebruik iets breder dan het kwastje van de glanzende eyeliner.

Essence_eyel5Essence_eyelmt

Dit is de Essence Liquid Ink Matt eyeliner. Ik gebruik zelf bijna altijd glanzende eyeliner, dus ik vind het tof om eens een matte variant te proberen. Deze is intens zwart en droogt echt heel mooi mat op. Ik ben erg onder de indruk van deze eyeliner!

Essence_eyel6Essence_eyelhs

En dit is de Essence Liquid Ink High Shine eyeliner. Ook deze vind ik erg mooi en naast dat hij goed zwart is, valt dat glimmende lijntje goed op. Leuk! Ik merk dat ik het kwastje van deze eyeliner net iets minder prettig vind dan dan het kwastje van de matte variant, maar waar dat door komt weet ik niet. Gek! Wel vind ik dit een gave eyeliner die je look echt compleet kan maken.

Essence_eyel4

Beide eyeliners zijn goed gepigmenteerd, intens zwart en drogen vrij snel. Hoewel het geen waterproof eyeliner is, blijft het supergoed zitten. De swatches op mijn hand verdwenen niet zomaar met wat water en wrijven (zeker de matte variant verdwijnt echt niet zomaar) en mits je niet in je ogen wrijft, zit je ooglook nog perfect aan het einde van de dag. Yay!

De eyeliners stempelen dus niet en overleven wat regen prima. I like! Hoewel je met een dun kwastje wat uit moet kijken voor foutjes kun je met deze eyeliner heel precies werken waardoor je een mooie en intense ooglook krijgt. Dit zijn beide echt toppers! Superfijne budgetproducten die zeker niet misstaat in je collectie!

Essence Liquid Ink Eyeliner kost €2,89 en is verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister.

Delen:

1 Reactie

  1. 26 december 2014 / 26 december 2014

    Fijne review om te lezen! Ik heb zelf meer van de steverige kwastjes. Deze kan ik nooit goed een lijntje mee zetten. Echter hebben ze er weinig van, heb dus echt al jaren eentje van de HEMA die volgens mij niet meer verkrijgbaar is jammer genoeg…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder