Gewoon wat foto’s van een fijn weekend

foto's van een fijn weekend 1
Afgelopen weekend was er zo een: een heel fijn weekend. Het weer was werkelijk prachtig, want ondanks dat de wind nog best wel flink tekeer ging was de zon ook rijkelijk aanwezig. Afgelopen weekend deden we best veel, maar zo voelde het niet door het relaxte tempo. Het leek me leuk jullie eens wat foto’s van een fijn weekend te laten zien. Gewoon, zomaar.

foto's van een fijn weekend 2
Op zaterdagochtend bezochten mijn vriend en ik een konijnenopvang op een kwartiertje rijden. Wanneer wij in de zomer op vakantie gaan wil ik onze konijnen namelijk een fijn onderkomen bieden en ja.. dat moet je nu al reserveren. Er zaten zoveel schattige beestjes, ik wilde ze allemaal mee naar huis nemen. Niet gedaan, leek me verstandiger.

foto's van een fijn weekend 4

Door naar Veghel, voor het Feel Good & Shop event. Via Anita van Mindjoy.nl had ik hiervoor een ticket gewonnen dus samen met M. ging ik een kijkje nemen. We hadden geen idee wat we konden verwachten, maar het bleek een erg leuk lifestyle / shopping event in het industriële Koekbouw op de Noordkade in Veghel. Er waren een heleboel leuke kraampjes: van Scandinavische spulletjes (ik heb een prachtige poster gezien maar twijfelde in verband met de prijs) tot stationary, van verzorgingsproducten tot (healthy) food. Het was erg leuk aangekleed en we vonden het beiden leuk om lekker tussen alle kraampjes te neuzen, de sfeer was heel relaxed.

foto's van een fijn weekend 9

Kijk nou deze ultiem schattige poffertjeskraam! Natuurlijk konden we het niet laten om hier even een vorkje mee te prikken. Daarna onderging ik een face reading (erg leuk!) en kochten we nog wat leuke items. Oh en ik ontmoette Anita nog even, want zij zat aan de bloggerstafel die dag. Wat een leuke meid, gezellig haar eens te ontmoeten!

foto's van een fijn weekend 8

Wat aankoopjes. Dit tasje vond ik meteen te gek (Shrek!) en de bijtring op de rechterfoto hebben we als kraamcadeautje voor vrienden gekocht. Die lezen toch niet mee hier.. ;-) In september komt het event trouwens terug in festivalvorm, voor de geïnteresseerden!

foto's van een fijn weekend 3

Vanaf het moment dat de zon zich weer liet zien kreeg ik opruimkriebels. Inmiddels is het kantoor opgeruimd en mijn kledingkast uitgemest. Op zondagochtend was het tijd voor een ander klusje: de ramen wassen. Die van de benedenverdieping dan tenminste, toen was ik het beu.

foto's van een fijn weekend 5

In de middag gingen we nog even de stad in. Ik wil namelijk graag een nieuwe bril, omdat ik mijn huidige bril al een jaar of 10 heb. Die is nooit bijgesteld terwijl de sterkte van mijn lenzen wel omhoog ging. Nu kan ik dus nooit een dagje afwisselen, terwijl dat wel iets beter is volgens mij. Moet een beetje wennen aan mijn hoofd plus bril, maar ik denk dat het de rechter wordt.

foto's van een fijn weekend 7

Nog even schoenen kopen met de Mr. (hij had er nog niet genoeg… #shoeaddict) en daarna sloten we zondagavond af met sushi en Studio Voetbal en toen was dit heerlijke weekend weer voorbij. Tijd voor een nieuwe week en nieuwe plannen!

Heb jij ook een fijn weekend gehad?

Delen:

20 Reacties

 1. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Met zo’n mooi weertje is alles ineens toch net dat tikkeltje leuker, vind je niet?

 2. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Een bril staat je goed! Vooral de rechter :) Dat event klinkt leuk!

 3. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Ziet er uit als een lekker weekend en dat feel good shop event ziet er goed uit! Mooi foto ook bovenaan je post!

  • twintigennogwat
   14 maart 2016 / 14 maart 2016

   Dankjewel Sammie! Ja, was een heel leuk event! :)

 4. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Ik vond het ook super leuk om je ontmoeten zaterdag! Leuke aankopen en sushi is altijd een goed idee :) Wie weet tot snel weer een keer! Leuk zo’n weekendverslag

 5. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Balen dat ik je gemist heb zaterdag! Had je wel willen ontmoeten :)
  Vind de rechterbril je ook het leukste staan…

  • twintigennogwat
   14 maart 2016 / 14 maart 2016

   Ik jou ook! Hoorde van Anita dat je zou komen, jammer dat we elkaar gemist hebben! :)

 6. Cindy
  14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Die rechterbril staat je het leukste! Ik ga volgend jaar zeker een kijkje nemen bij het Feel Good Event! Leuke foto’s, heerlijk zo’n weekend.

 7. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Oooooh wat schattig, een bezoekje aan de konijnenopvang!

 8. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Wat fijn dat het event zo goed is bevallen! De rechter bril vind ik ook het leukst bij jou staan! :)

 9. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Wat een fijn weekend had jij. Ik las over dat event, leek me vet leuk, jammer genoeg niet in de buurt. Maar het kinkt leuk! Wat een mooie vazen trouwens, in die eerste foto.

 10. 14 maart 2016 / 14 maart 2016

  Sushi!!!!! <3 Leuke foto's heb je gemaakt! Lijkt me een heel fijn weekend! -x-

 11. 15 maart 2016 / 15 maart 2016

  Ik vind de rechter bril je ook heel erg leuk staan. Wat heb je een fijn weekend gehad zo te lezen, echt cute ook die konijntjes, ik zou ze ook wel allemaal in de tuin willen haha. En dan er de hele dag tussen zitten om te knuffelen :)

 12. 15 maart 2016 / 15 maart 2016

  De rechter bril staat je heel mooi! Leuk weekend verder!

 13. 15 maart 2016 / 15 maart 2016

  Die rechterbril staat je idd heel erg leuk! En sushi is altijd goed, mmm!

 14. Iris
  15 maart 2016 / 15 maart 2016

  Prachtige foto’s heb je gemaakt, zo vrolijk en lente achtig met die bloemetjes. De rechter bril staat je erg goed.

 15. 16 maart 2016 / 16 maart 2016

  Vooral die rechter bril vind ik je heel mooi staan! Super leuk trouwens dat je naar dat event bent geweest. Ik zag op een andere blog hier al leuke dingen over. Het ziet er erg tof uit!
  Ahh en die konijntjes… Zo leuk!!

 16. Yvette
  22 maart 2016 / 22 maart 2016

  Wat een prachtig konijn heb je! Fijn ook dat je zijn privacy beschermt door zijn achterkant te fotograferen ;) hihi

  • twintigennogwat
   23 maart 2016 / 23 maart 2016

   Haha, goed he! Het is alleen een opvangkonijn en niet die van mijzelf (die zijn wit met vlekjes) maar privacybescherming hoort erbij ;)

 17. 25 maart 2016 / 25 maart 2016

  Wat een super fijne foto’s zijn dit! Leuk om te zien. Die rechter bril is inderdaad wel erg leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder