Fotoshoot op Strijp-S in Eindhoven

photoshoot-3

Een beetje zenuwachtig kijk ik Nicole aan. “In welke richting moet ik kijken?”, vraag ik haar. “Gewoon zo doorgaan en ontspannen”, zegt ze terwijl ze door blijft fotograferen.

Het is een zonnige zondagmiddag halverwege oktober en we staan met zijn tweeën op het industriële Strijp-S in Eindhoven. Niet zo lang daarvoor hadden Nicole (klik hier voor haar blog Meisje Eigenwijsje) en ik het via Twitter over de minishoots die zij deed in verband met Steptember en zo raakte ik enthousiast voor een eigen shoot. We spraken af voor een fotosessie in Eindhoven, waarna we de middag gezellig afsloten op de maandelijkse FeelGood Market. We waren overigens niet de enige, want door het zonnige herfstweer liepen er flink wat fotografen rond op het terrein. En geef ze eens ongelijk! Je hebt al wat materiaal van de shoot voorbij zien komen op Instagram, maar ik vind het leuk om nu alsnog wat meer foto’s met je te delen.

Tot een paar maanden geleden zag je mijn beeltenis niet zo heel vaak terug op mijn blog en Instagram, gewoonweg omdat ik op de foto gaan altijd een beetje lastig vind. Ongemakkelijke houdingen, ogen dicht, dat werk. Ook nu merkte ik dat ik niet zo goed wist hoe ik mij moest positioneren, maar Nicole stelde mij heel lief op mijn gemak en dat hielp enorm. Het was overigens ook gewoon heel gezellig, dus er werd die dag veel gelachen! Ik ben erg blij met het resultaat en vind dat er (al zeg ik het zelf) gave foto’s tussen zitten. De urban omgeving van Strijp-S, waar ik altijd erg graag kom, heeft zeker meegeholpen. Het is een omgeving die bij me past, waar ik mij op mijn gemak voel. Ik denk dat je dat zeker terug ziet op de foto’s, die zeker die industriële vibe hebben meegekregen. Dankjewel lieve Nicole, voor het mooie resultaat!

photoshoot-8photoshoot-1 photoshoot-10photoshoot-4

En natuurlijk konden mijn shiny koperkleurige sneakers niet ontbreken. Die ik nog altijd met ongelooflijk veel liefde draag. <3

Jas: H&M – Jeans: Tommy Hilfiger – Bordeauxrode blouse: Tommy Hilfiger – Groene blouse: Costes – Sneakers: Puma

Foto’s door Meisje Eigenwijsje fotografie

Volg jij me al op een van deze sociale netwerken?
Bloglovin’ – Twitter – Instagram

Wat vind jij van deze foto’s? Heb jij ooit voor de camera gestaan tijdens een fotoshoot?

12 Reacties

 1. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Wat een supermooie foto’s! De achtergrond, de kleuren, je poses…alles is perfect :)

 2. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Wat een toffe foto’s zijn het geworden!
  Als je niet gezegd had dat je het wat ongemakkelijk emmonzeker vond dan had ik dat écht niet geweten hoor!

 3. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Die industriële vibe hebben de foto’s zeker meegekregen! Wat zijn ze mooi geworden! En jij staat er hartstikke goed op hoor. Ik herken je onzekerheid wel, maar vaak is dat helemaal onterecht! Dussssss: gave foto’s én een toffe outfit. :)

 4. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Hele mooie foto’s Amy! Je staat er prachtig op! :-)

 5. Iep
  14 november 2016 / 14 november 2016

  Je staat er super mooi op!!! Top!
  Liefs Iep

 6. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Supermooie foto’s! Ziet er echt leuk uit =D

 7. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Hele mooie foto’s en Strijp-S is de ideale locatie hiervoor :)

 8. 14 november 2016 / 14 november 2016

  Ik vind het prachtige foto’s, je staat er erg mooi op!

 9. 15 november 2016 / 15 november 2016

  Wat een leuke foto’s heeft ze gemaakt. Echt heel erg dicht bij jezelf deze mooie foto’s. Kan je zeker trots op zijn!

 10. 16 november 2016 / 16 november 2016

  Waaaauw wat sta je er prachtig op! Echt hele mooie foto’s, super om je zo te zien stralen!

 11. Eva
  16 november 2016 / 16 november 2016

  Wat een ontzettend mooie foto’s zeg! Heel gaaf ook met al die kleuren :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder