How’s life? | Bijkletsen en nieuwe blog lay-out!

hows-life-2

Hej allemaal! Wacht… zie je nu iets over het hoofd? Waar is de Photo Diary van oktober gebleven? Je hebt het goed gezien: het is al half november en voor het eerst in twee jaar staat er geen Photo Diary online met foto’s van de afgelopen maand. Dat heeft eigenlijk maar één reden: ik ben er simpelweg nog niet aan toegekomen en omdat het alweer elf november is (begin van het carnavalsseizoen!)  vind ik het ook weinig zinvol om het alsnog nog te doen. Ik heb echter wel zin om even lekker bij te kletsen met jullie om het een en ander te delen. En er is een hoop te bespreken dus pak een lekkere kop thee en lees mee!

Nieuwe blog lay-out

Als je via je computer of laptop mijn blog bezoekt heb je het al gezien, maar ook via mobiel is het je misschien opgevallen: mijn blog heeft een nieuwe look gekregen! Kimberley van storiesandforever.com is afgelopen week aan het werk gegaan om de nieuwe outfit voor mijn blog in elkaar te knutselen. Ik vond de lay-out van de site op zich nog wel mooi, maar wel wat donker en ik wilde mijn blog daarom graag een beetje frisser en volwassener maken. In de basis zijn er daarom geen rigoureuze veranderingen doorgevoerd (behalve dan de verhuizing van de sidebar van rechts naar links haha).

Wat is er dan wel gebeurd? Doordat alle content nu ingedeeld is in witte vlakken op een gekleurde achtergrond krijgt de site een wat strakkere look. Ook de nieuwe header vind ik zelf te gek. Strak en modern: helemaal mijn smaak! De gele kleur die je terug ziet in alle linkjes en de social media iconen zorgt voor wat frisheid en balans en dat vind ik erg tof. Een nieuwe stijl, die beter bij mij past op dit moment! Her en der gaat er nog wat gefinetuned worden, maar de basis van de nieuwe site staat en daar ben ik echt heel blij mee. Dank lieve Kimberley, voor je harde werk! Ik ben benieuwd wat jullie van de lay-out vinden!

hows-life

Terugblik: Oktober

Zo.. en dan toch even een korte terugblik naar oktober, omdat ik de maand niet helemaal onopgemerkt wil laten gaan. Want stiekem was het eigenlijk best wel een hele leuke maand. Aan het begin van de maand reisden we af naar Venlo voor de eerste (solo-)theatertour van Paul de Munnik. Het was een heel intiem concert in een kleine zaal en ik vond het echt gaaf om bij aanwezig te zijn. Wat is die man goed! Twee dagen later liet ik mij inspireren tijdens Start your visionary monday, een event, georganiseerd door lieve mede-bloggers Deisy en Melle, waarbij persoonlijke ontwikkeling centraal stond. Een bijzondere middag waar ik met veel plezier op terugkijk! Ik liet mijn haar weer verven (voor het eerst heel mijn haar in plaats van alleen lokken, spannend!) en stond met die vers geverfde lokken voor de camera van mede-blogger Nicole (maar daar ga ik je waarschijnlijk zondag iets meer van laten zien). Ook deed ik inspiratie op bij de Dutch Design Week in mijn eigen Eindhoven, een event waar ik ieder jaar met veel plezier naartoe ga. Mijn oktober in een notendop!

De komende periode

De maand november is alweer bijna voor de helft voorbij en ik heb al best wat leuke dingen gedaan. Zo was ik vorig weekend met op een winters dancefestival en de dag erna zat ik in het muziekcentrum voor een prachtig klassiek concert door Philharmonie Zuidnederland. Dingen kunnen raar lopen soms. ;-) En er staat nog veel meer op de planning en hoewel dat heel leuk is merk ik wel dat ik door al die drukte een beetje op mijn rust en slaap moet letten.. dus soms probeer ik heel bewust even gas terug te nemen, om dan na wat rust weer lekker door te knallen! Zo ga ik later deze maand een paar dagen Praag; iets waar ik erg naar uitkijk. Mijn neefje studeert er en ik ga hem gezellig opzoeken. Ik ben heel benieuwd naar de stad en must-visit tips zijn altijd welkom! Dus heb je aanraders? Let me know!

How’s life? Staat er voor jou iets leuks op de planning de komende periode?
Ik wens je een heel fijn weekend toe!

11 Reacties

 1. 11 november 2016 / 11 november 2016

  Je lay-out is mooi geworden, maar dat is Kim wel toevertrouwd.
  Praag is schitterend! Jammer van de vele toeristen, maar er zijn plekken waar je er aan kunt ontsnappen.
  Fijn weekend!
  P.S. Kom je 27 november nog naar Heerenveen? ;-)

  • twintigennogwat
   13 november 2016 / 13 november 2016

   Ben heel benieuwd waar id die plekken kan vinden.. Enne, ik vind het serieus geen slecht idee van de 27e!

 2. 11 november 2016 / 11 november 2016

  Leuk om zo`n update te lezen :). Ik vind je nieuwe lay-out erg mooi! Jij ook een fijn weekend gewenst X

 3. 11 november 2016 / 11 november 2016

  Je nieuwe lay-out ziet er prachtig uit!
  En wat leuk dat je naar Praag gaat!

 4. 11 november 2016 / 11 november 2016

  Wat leuk zo’n kletsblogje! Toevallig vandaag ook 1tje online gezet ;-)
  Je nieuwe layout is tof, hoewel ik wel erg moet wennen aan de verplaatsing van je sidebar. Maar dat komt meer omdat ik mijn eigen wel rechts heb staan. Dus even wennen, maar zeker heel tof. Je logo is zeker mooi, Kimberley kan wel wat he ;-) Zij heeft mede ook mijn logo gemaakt (het lettertype, vogeltjes heb ik zelf toegevoegd. Ook nog steeds erg blij mee)

  Fijn weekend meis! xx

  • twintigennogwat
   13 november 2016 / 13 november 2016

   Ik moet er zelf ook nog een beetje aan wennen hoor, want het geeft meteen een totaal andere look.. maar Kimberley kan er zeker wat van! Ben er heel blij mee!

 5. 12 november 2016 / 12 november 2016

  Mooie nieuwe lay-out! Wel erg wennen de sidebar rechts. Alvast heel veel plezier in Praag, even lekker weg!

 6. 12 november 2016 / 12 november 2016

  Ik denk niet dat ik de vorige look gezien heb maar ik vind dit er wel heel erg mooi uitzien! Gemakkelijk ook om om rond te kijken op je blog enzo!

 7. 13 november 2016 / 13 november 2016

  Leuke layout, ik hou heel erg van mooie en strakke lay-outs. Wat tof trouwens dat je in 1 weekend naar twee totaal verschillende muziek optredens was alsof het normaal is haha.m

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder