Winnen: Friis & Company beach bag! [winactie gesloten]

Winactie-friis

Are you ready for summer? Het is alweer juni en hoewel we nog niet heel veel mooie dagen hebben gehad gaan we wel steeds meer richting de zomer. Ik vind het altijd leuk om in de zomer andere tassen bij me te dragen dan in de winter en volgens mij ben ik daarin niet de enige. Ik werd instant happy toen ik deze super vrolijke Friis & Company beach bag ontving van Vimodos, maar wat ik nog leuker vind is dat ik in samenwerking met deze leuke webshop nog zo’n leuke tas mag weggeven!

Vimodos is een webshop vol met dames- en herenkleding en accessoires van merken als Vila, Vero Moda, Pieces, Timberland, Supertrash en Tommy Hilfiger. Om je garderobe helemaal summerproof te maken kun je hier terecht voor onder meer hippe sneakers, prachtige tops en vrolijke jurkjes. Maar ze hebben dus ook tassen en daar kun jij er eentje van winnen.

Winactie-friis2

Over Friis & Company
Friis & Company is een Deens schoenen- en tassenmerk dat in 1997 werd opgericht door Lone Friis. Vier keer per jaar presenteert het merk een nieuwe collectie waarbij steeds de combinatie van een mooi design met (multi)functionaliteit, comfort én goede kwaliteit centraal staat. Friis & Company gelooft in creativiteit zonder grenzen en blijft daarom aldoor innoveren en verbeteren.

Friis beach bag miami pink
Deze tas is een voorbeeld van de combinatie multifunctionaliteit en design. Deze vrolijke tas met goudkleurige metalen accenten is niet alleen perfect om mee te nemen naar het strand, maar is ook handig als shopper. De beigekleurige tas is uitgevoerd in katoen en pu leer en bevat drie vakken aan de binnenkant, waarvan één afgesloten is met een rits. Als versiering heeft de beach bag veel kleine kleurrijke cirkels en een afneembare tag. De tas wordt verstuurd met een extra hengsel, wat ik persoonlijk altijd heel handig vind.

Meedoen met de winactie?

 • Laat een leuke reactie achter met een geldig e-mailadres: waarom zou jij deze tas willen winnen? Zorg er trouwens voor dat het adres correct is, want mocht je winnen krijg je per e-mail bericht.
 • Je mag me volgen via Bloglovin’, Twitter en Instagram. Dat hoeft niet, maar ik zou het wel heel leuk vinden!
 • Let op: deelnemen kan tot en met 20 juni 2015 12:00. De winnares krijgt per e-mail bericht. Ik wil de winnares vragen binnen 2 dagen te reageren op het mailtje, anders wijs ik een andere winnares aan.

Ben jij al summerproof of wil je nog wat items kopen om je garderobe klaar te maken voor het mooie weer?

Deze winactie komt voort uit een samenwerking met Vimodos.

Delen:

20 Reacties

 1. 3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een ontzettend leuke tas! Ik word er helemaal vrolijk van. Ik weet nog dat bij ‘vroeger’ bij mij op de middelbare school iedereen met een Friiis & company tas rondliep. Zelf heb ik er ook één gehad en het was zeker een hele fijn tas. Ik doe graag mee :).

 2. 3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een gave tas, I love Friis & Company. Je ziet ze tegenwoordig erg weinig, zelf heb ik er ook een paar in mijn bezit ;) maar een strandtas heb ik nog niet ;). Dus doe graag mee!! En natuurlijk volg ik je al op alle kanalen :)

 3. Suzanne
  3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een geweldige tas, deze beach bag maakt je outfit helemaal compleet en summer proof. Zelfs met dit weer krijg je een grote glimlach op je gezicht als je deze tas bij je draagt. Op dit moment zijn mijn tassen (en schoenen trouwens ook) langzaam allemaal aan het verslijten door het vele gebruik, een nieuwe beach bag kan ik natuurlijk wel gebruiken.

  Ik volg je op Bloglovin’, Instragram (@DiarySuzanne) en Twitter (@DiarySuzanne).

 4. Zoe-Amber
  3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Afgelopen week nog had ik een hele discussie met mijn vriend over mijn liefde voor zwart.
  Obsessie voor zwart, noemde hij het zelfs – want lets face it, zwart ik zeg maar helemaal mijn ding.

  Meneer durfde zelfs te beweren dat ik kleur helemaal niet leuk vond!
  Wat een onzin, riep ik overigens terug.

  En zeker wanneer ik deze tas zie en besef dat pink gewoon awesome is – kan ik alleen maar hem het tegendeel bewijzen. Beter nog: als ik de tas daadwerkelijk zou winnen zou ie zijn woorden al helemaal moeten inslikken – want dan zou ik hem constant meeslepen xD

 5. 3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een leuke winactie heb je georganiseerd zeg!

 6. Cindy
  3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een vrolijke tas zeg, toffe winactie! Ik heb al veel te veel tassen, ik sla deze winactie over, maar echt: ik vind het een leukerd, die tas

 7. Isolde
  3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een leuke tas! Ik zou hem graag winnen omdat ik helemaal gek ben op kleurtjes, en mijn (knalgele!)handtas net wat te klein is. Een grotere tas voor erbij is perfect!

 8. 3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Wat een schatje! Ik ben zelf niet zo van de felle kleurtjes, dus ik hoop dat iemand hem wint die hem super vindt!

 9. Lies
  3 juni 2015 / 3 juni 2015

  Super super leuk zeg!!! Ik doe heel graag mee voor mijn moeder, deze tas past echt perfect bij haar! (ze is vandaag jarig, het zou echt een ideaal verlaat kado zijn!)

 10. 4 juni 2015 / 4 juni 2015

  Oooh ik vind hem heeeel gaaf. Komt goed van pas op mijn vakantie naar Mallorca deze zomer :) Ik zie het al helemaal voor me (met dit weer van vandaag) om in een jurkje neer te ploffen in een strandstoel. Eventjes niks haha!

 11. Jamie
  4 juni 2015 / 4 juni 2015

  Wow! Wat een onwijs gave tas!!!!! Die wil ik heeeeel erg graag winnen omdat ik blut ben en dus geen nieuwe tas kan kopen haha.

 12. 4 juni 2015 / 4 juni 2015

  Wat een heerlijk vrolijke en roze tas. Het past precies in de roze stemming na de geboorte van onze dochter :-) Ik waag daarom graag een kansje, leuke winactie!

 13. 6 juni 2015 / 6 juni 2015

  Ik doe zeker mee, wat een leuke winactie :D Ik zie mezelf al helemaal met deze tas zitten op het strand. Heerlijk van de zon aan het genieten met een goed boek wat perfect in deze tas past :)

 14. Ilsiee Prins
  7 juni 2015 / 7 juni 2015

  Wauww… Prachtige tas zeg! Ideaal om mee te nemen naar het water… ;-) Hij is mooi.
  Ik doe graag mee.. Volg je op bloglovin & Twitter.
  fijne dag
  Groetjes ilsiee

 15. 7 juni 2015 / 7 juni 2015

  Wat een toffe tas, alleen hou ik niet zo van roze. Ik zou wel graag mee willen doen voor aan mijn vriendinnetje die net getrouwd is te geven (als dat ook mag?) Zij is er echt gek van en denk dat dit erg leuk is om cadeau aan haar te doen (ze is ook nog eens deze week jarig, dus een extraatje als cadeautje wat later zal ze ook vast waarderen haha)

 16. Teresa
  8 juni 2015 / 8 juni 2015

  Wat een geweldige tas. Ideaal om mee te nemen naar vakantie aan zee
  Ik doe graag mee.. Volg je op bloglovin (Teresa Lumia)
  fijne dag

 17. Linda v W
  12 juni 2015 / 12 juni 2015

  Wat een superleuke zomerse tas! Ik zie mezelf er al mee naar het strand huppelen:) Vroeger had ik ook een klein tasje en portomonee van Friis & Company en die waren echt onverwoestbaar! Dus ik zou heel blij zijn met deze tas ook omdat mijn eigen strandtas op dit moment in de kliko ligt na een leuk weekendje Zandvoort met een minder goede afloop voor de tas. Ik volg je nu op bloglovin, twitter & insta. Dus nu fingers crossed en hopen dat ik deze prachtige tas mag winnen! Liefs Linda

 18. Astrid
  19 juni 2015 / 19 juni 2015

  Wat een heerlijke vrolijke tas! Graag zou ik kans maken voor mijn zus. De tas die ze nu gebruikt is versleten en graag zou ik haar met dit pracht exemplaar willen verrassen. Een dikke knuffel voor haar.
  Ik volg je nu op twitter en bloglovin onder Baseballlover.

 19. Sylvia
  20 juni 2015 / 20 juni 2015

  Wauw! Een fantastische knal tas! Het zou super zijn om hiervan te mogen genieten! Je word er heerlijk vrolijk van! Ook fijn dat er binnenvakken zijn en een rits zodat hij mooi dicht kan. Op dit moment heb ik geen fatsoenlijke tas meer, de ene is de voering kapot (en geen binnenvakken) waardoor er iedere keer stukjes tussen alles wat je erin stopt komt te zitten en de andere heeft een haperende rits en nog wat andere mankementen. Heel graag maak ik kans!

 20. Jolien Van Staeyen
  23 juni 2015 / 23 juni 2015

  Oh jammer dat ik te laat ben. Hele toffe tas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder