IsaDora Twist-up Matt Lips Naked & Raving Red

Isadora matt lips 2

Hoewel ik er vorig jaar april mijn eerste blogpost over schreef, zien jullie niet super vaak beautygerelateerde artikelen meer voorbij komen op mijn site. Soms moet je dingen aan anderen overlaten die er beter in zijn, vind ik. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en wil ik jullie een lipproduct laten zien dat ik deze zomer in Zweden kocht: de Twist-up matt lips van IsaDora. IsaDora bracht deze lipproducten uit voor de lente/zomer collectie van 2015, dus ik ben er wellicht een beetje laat mee, maar oh wat zijn ze mooi!

Het afgelopen jaar brachten veel merken matte lipproducten uit en met de IsaDora Twist-up Matt Lips gaat het merk mee met die trend. De belofte is dat je met deze lipstick fluweelzachte matte lippen krijgt die zacht aanvoelen en niet uitdrogen door de voedende en beschermende ingrediënten. Bovendien zouden ze erg lang moeten blijven zitten. Een mooi rijtje eigenschappen, maar hoe werkt het in de praktijk? De collectie bevat zes kleuren waarvan ik er twee kocht, namelijk:

#50 Naked
#62 Raving Red

Isadora matt lips 1

Deze lipstick is er een in stiftvorm die je omhoog kunt draaien, waardoor je geen puntenslijper nodig hebt. Dat maakt het een ideale verpakking om in je tas te gooien voor een ‘on the go’ bijwerkmoment. Ik vind de zwarte verpakkingen met zilveren opdruk van IsaDora altijd erg mooi en luxe ogen en dat de dop dezelfde kleur heeft als de lipstick zelf is handig… dat maakt het leven weer wat makkelijker, nietwaar? Het spitse uiteinde van de stick zorgt ervoor dat je vrij gemakkelijk en precies kunt werken, maar je kunt uiteraard ook met een dun kwastje werken voor een nog preciezer effect.

Isadora twist-up matt lips naked

Naked is een nude kleur die ietwat naar oudroze neigt. Dit is de meest draagbare van de twee. Althans voor mij dan, want zoals eerder gezegd houd ik mijn make-up op mijn werk het liefst neutraal. Helemaal mat is Naked niet, er lijkt ergens een klein glansje in te zitten.

Isadora twist-up matt lips raving red

Raving Red is een hele heldere rode kleur met een flinke hint naar koraal. Het is in ieder geval geen klassieke kleur rood. De kleur is ontzettend gepigmenteerd en ik vind het een erg fijne en vrolijke kleur voor de zomer.

Isadora matt lips 5

Ik vind beide kleuren echt prachtig. De ene wat feller en opvallender en de andere wat rustiger en meer everyday (voor mij dan), maar beiden vind ik prima passen in een zomercollectie. De lipstick is vrij romig en brengt makkelijk aan en maakt je lippen heel zacht. Ook de houdbaarheid is prima: gemiddeld houdt de lipstick zo’n vier uur voordat je opnieuw moet bijwerken. Een klein puntje: pas op als je wat droge velletjes op je lippen hebt, want zoals met alle matte lipproducten bestaat er een kans dat dat een beetje geaccentueerd wordt. Hoewel het me enorm meevalt ten opzichte van matte producten van andere merken, vind je het wellicht wel iets om rekening mee te houden. Al met al een kwalitatief mooi product dat ik graag gebruik!

Ik kocht de IsaDora twist-up matt lips voor 129 Zweedse kronen per stuk. In Nederland zijn ze te koop voor €13,95 per stuk bij geselecteerde filialen van V&D.

Heb jij al eens kennisgemaakt met IsaDora? En zo niet, heb je dan wel al een mat lipproduct in je collectie? Let me know!

Delen:

5 Reacties

 1. 6 augustus 2015 / 6 augustus 2015

  Wat een leuke ‘potloodjes’! Naked is mijn favoriet, omdat die wat draagbaarder is, voor mij althans. Raving red vind ik ook een leuke, mooie kleur.

 2. 7 augustus 2015 / 7 augustus 2015

  Ik ken het merk helemaal niet, maar mooie kleuren :)

 3. 9 augustus 2015 / 9 augustus 2015

  Wauw, wat een toffe kleuren, met name die rood <3 <3

 4. 10 augustus 2015 / 10 augustus 2015

  Oeh die koraalkleur is wel erg gaaf! Leuk om een review op je blog te lezen!

  • twintigennogwat
   12 augustus 2015 / 12 augustus 2015

   Thanks Saskia, het leek me leuk om gewoon weer eens te doen :-) Leuk kleurtje he?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Translate »

Deze blog gebruikt cookies om instellingen te bewaren en voor het meten van o.a. bezoekersaantallen. Door gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.  Meer info

Ontdek meer van Sommarmorgon.com

Abonneer je nu om meer te lezen en toegang te krijgen tot het volledige archief.

Lees verder